Monday
28/04/2014
02:40 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
flat
1

Έτσι, μάλλον η υπομονή είναι προτιμότερη, χωρίς παρόλα αυτά να είναι άσχημη η ιδέα μικρής θέσης long αν δούμε τιμές πάνω από το 397,5 (με σχετική επιβεβαίωση). Το stop εδώ, έγκυρα κάτω από το 389 σε ωριαία βάση.

———————————————————-

Ψηλότερα του 397,5 δεν είδαμε και η προτροπή για υπομονή (χαλάρωση δηλαδή) έπιασε «τόπο»

Όσο είμαστε ανάμεσα στο 389 και στο 406 δεν κάνουμε τίποτα, συνεχίζοντας την χαλάρωση. Άλλωστε τα περισσότερα διαγράμματα που κοιτάζουμε δεν συμφωνούν για την φορά της επόμενης κίνησης.

ftse-intra-2

Ένα από όλα όμως φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρο δείχνοντας υποχώρηση. Μπορούμε να το ακολουθήσουμε είτε άμεσα, με stop μεγαλύτερες τιμές από το 396 ή το 397,5 το αργότερο, είτε με υποχώρηση κάτω από το 392 και stop πάλι το ίδιο.

ftse-intra-1

Για την θεωρεία, το άμεσο πέρασμα από τη φατσούλα (αριστερά) έδειχνε ότι το επάνω  θα ήταν χωρίς καύσιμα.

Σε short mode είναι και το ημερήσιο με το σημαντικό stop να βρίσκεται περί του 406-407 κάνοντας το επίπεδο αυτό πολύ σημαντικό για την συνέχεια.

Καλή εβδομάδα.