Friday
11/11/2016
03:36 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια DAX FTSE SP500
FLAT
0

Από το διάγραμμα βλέπουμε που κόλλησε ο δείκτης, αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί ένα τεράστιο χάσμα κατά το άνοιγμα της συνεδρίασης.

ftse-d-1011-a

Ειδικά σε τέτοιες περιόδους, τόσο μεγάλες και απότομες μεταβολές, αυτό που τουλάχιστον δεν μπορούν να κάνουν είναι να διατηρήσουν τα intraday κέρδη τους και μοιραία διορθώνουν ενδοσυνεδριακά.

ftse-i-1011-a

Και πάλι όμως δεν προβλέπεται να δούμε τιμές κάτω από το 1546, βοηθούμενος ο δείκτης και πάλι από τις ξένες αγορές μια και από ότι φαίνεται ο sp500 (ES) έχει ακόμα ανοδικό δρόμο μέχρι το 2240 (είναι τώρα στο 2162), ενώ λογικά θα ακολουθήσει και ο DAX.

Αναμένουμε επίσης με απορία να δούμε τι ρόλο θα παίξουν τα πιο κάτω γραφήματα και πως θα ανταποκριθεί ο FTSE στην κατάσταση.

ftse-d-1011-bftse-i-1011-b

Καλή συνέχεια.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.