Υποστηρίξτε μας
01/03/2012 21:30 GMT+2

Συμπληρώσαμε αισίως μία δεκαετή προσπάθεια με επιτυχίες, δίνοντας πολλές ευκαιρίες για την συμπλήρωση του εισοδήματος μας. Κάτι πολύ σημαντικό στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε.

Ακόμα σημαντικότερο, ότι αυτό επετεύχθη μέσα από τίμια προσπάθεια, αφού οι τιμές και οι τρόποι εισόδου ή εξόδου από τον δείκτη που μελετάμε,  δίνονται εκ των προτέρων απόλυτα συγκεκριμένα  στο 80%  των περιπτώσεων, τουλάχιστον.

Το εγχείρημα αυτό απαίτησε και θα συνεχίσει να απαιτεί χρόνο.

Από την άλλη, τα σχόλια προσφέρονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειάζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων η παραμικρή  μελέτη ή χάσιμο πολύτιμου χρόνου από τον αναγνώστη.

Για την συνεισφορά μας αυτή σας καλούμε σε μια εθελοντική οικονομική βοήθεια.

Όχι από αυτά που δεν έχετε. Όχι από το υστέρημα σας. Αλλά από αυτά που αποκομίζετε ακολουθώντας τα σήματα που σχεδόν καθημερινά σας προσφέρουμε αφιλοκερδώς εδώ και μία δεκαετία… και συνεχίζουμε.

Είναι κάτι που θα μας δώσει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε δυνατά.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.