Saturday
07/11/2009
21:28 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΤΕ
0

Τρόποι διαχείρισης μιας θέσης υπάρχουν πολλοί προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος ή να περιοριστούν στο ελάχιστο οι απώλειες. Έναν από αυτούς προτείναμε στο τελευταίο σχόλιο για τον ΟΤΕ. Κατά αυτό τον τρόπο χαμένοι δεν πρέπει να υπάρχουν. Ένα πρώτο stop loss ήταν η ανοδική γραμμή τάσης όπως είχαμε πει και ανησυχητικό σημάδι η υποχώρηση κάτω από το 1,40. Απόλυτο δε stop loss είχαμε σημειώσει πάνω στο διάγραμμα το 10,28.

Και μετά από όλα αυτά δεν μπορούμε παρά να πούμε ένα μεγάλο  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ;;;  !!!!!!!!!!

Το 1,40 το πέρασε πτωτικά με gap χωρίς να το γράψει και κάτω από το 10,28 κανένα κλείσιμο δεν ήταν έγκυρο καθώς όλα τα κεριά από εκεί και κάτω ήταν άσπρα (θετικό κλείσιμο σε σχέση με το άνοιγμα εννοούμε) και με μεγάλες κάτω σκιές. Το που πήγε και έκανε χαμηλό ο ΟΤΕ και το τι έγινε μετά φαίνονται στο γράφημα και είναι χωρίς σχόλια μια και οι γραμμές μας είναι εκεί απείραχτες πολύ καιρό τώρα.

Όχι μόνο ο Γιώργος είναι πονηρός, όχι μόνο ο ΓΔ αλλά τώρα πονήρεψε και ο ΟΤΕ. Πλάκα κάνουμε, ΟΛΑ !!!  είναι πονηρά και ιδιαίτερα αυτά με τα οποία ασχολείται πολύς κόσμος και κάνουν όγκους. Και για αυτό θέλει κριτική σκέψη, προσοχή και φίλτρα στο γιατί και πως γίνεται μια κίνηση.

ΑΠΟΛΥΤΟ stop loss το χαμηλό της Τρίτης και αν ξανακάνει πονηράδα άστον να γελάει μόνος του. Εννοείται ότι επαναγοράσαμε τον ΟΤΕ, λίγα ακόμα την Τετάρτη και λίγα ακόμα την Πέμπτη.

ote061109

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.