Wednesday
01/12/2010
11:01 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Αν και έχουμε στόχους χαμηλότερα (από καιρό), η μορφή των διαγραμμάτων ήταν τέτοια που δεν μας επέτρεψε να το υιοθετήσουμε στη πράξη.

Η ίδια αυτή μορφή των διαγραμμάτων και η δεύτερη φορά που ο FTSE επανέρχεται στο χαμηλό του Ιουνίου, στην ουσία με διαφορά μιας μονάδας, είναι δυνατόν εδώ και τώρα να αποτελέσουν το εφαλτήριο για κάποια ανοδική κίνηση. Και δεν μιλάμε για άνοδο διάρκειας ωρών ή πολύ λίγων ημερών.

Αν δεν το πράξει θα έχουμε πρόβλημα καθόσον το επίπεδο των 660 μονάδων θα αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για κάθε μετέπειτα ανοδική προσπάθεια με αποτέλεσμα ο χρηματιστηριακός μαρασμός να πάρει ίσως και χρόνια πολλά. Ελπίζουμε πως δεν θα χρειασθεί, τουλάχιστον άμεσα.

Κάτω από το σημερινό χαμηλό οι long θέσεις μας θα κλείσουν και θα μείνουμε αμέτοχοι για κάποιο χρονικό διάστημα. Ενδέχεται να λάβουμε επόμενες θέσεις εντός συνεδρίασης οπότε και θα υπάρξει σχετική αναφορά με intraday σχόλιο.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.