Thursday
08/12/2011
00:52 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
2 Long
0

Μετά από το Shooting Doji Star της Δευτέρας, θα περίμενε κανείς γενικευμένη πτώση αλλά τζίφος. Μόνο ένα μαύρο κερί και μετά inside day με τις αποφάσεις, για την επόμενη κίνηση, να μετακυλίονται στην αυριανή συνεδρίαση.

Ο στόχος που είχαμε στο 278-280 δεν πιάστηκε παρά λίγα μόνο τικ με αποτέλεσμα να παραμένουμε με δυο long, και αυτό λόγω της απουσίας μας. Κανονικά χθες με το gap-down θα έπρεπε να έχουμε κλείσει το ένα στην έναρξη της συνεδρίασης μια και ο στόχος μας θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι κατά βάση έχει πιαστεί. Τέλος πάντων, μια και τα πράγματα έγιναν έτσι που έγιναν, συνεχίζουμε, προσέχοντας το 266 που δεν θέλουμε να παραβιαστεί, αλλά εμείς θα δώσουμε λίγα ακόμα περιθώρια στο stop loss μας και θα το βάλουμε στο 263. Στο 278-280 ισχύει ότι θα κλείσουμε το ένα από τα δυο.  Αν και κανονικά σε ανοδική περίπτωση, κίνηση πάνω από το σημερινό υψηλό μάλλον δεν θα σταματήσει σε αυτή τη περιοχή αλλά θα συνεχίσει και ψηλότερα.

Τα λέμε και πάλι αύριο.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.