Saturday
21/03/2020
14:19 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE25
+3 Long
0

Επανερχόμαστε με το γράφημα FTSE του ακριβώς προηγούμενου σχολίου επικαιροποιημένο.

Και με κάποιες σκέψεις.

Πως η καθημερινή επισκόπηση θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεται σε σχέση και με το μακρινό γράφημα, σαν το προηγούμενο και το σημερινό, που βοηθά ακόμα καλύτερα σε εισόδους και εξόδους, και στον FTSE και σε οποιαδήποτε αξία.

Μια και τα καθημερινά μας σχόλια είναι γνωστά, εάν λαμβάναμε μέριμνα ώστε να είχαμε σε καθημερινή βάση και αυτή την εικόνα θα είχαμε αποφύγει την ταλαιπωρία.

Τα δύο γραφήματα δεν νομίζουμε να χρειάζονται σχολιασμό, οπότε δεν θα πούμε κάτι περισσότερο.

Θα μπορούσαμε μόνο να πούμε πως γραμμές σαν και την S1 αποτελούν εξαιρετικές στηρίξεις και οι εξαιρέσεις θα μπορούσαν μόνο να είναι εξωγενείς παράγοντες ή εξωγενείς κρίσεις σαν τούτη που ζούμε.

Παρόλα αυτά όμως ο FTSE σεβάστηκε την S1 ακόμα και στην παρούσα περίπτωση κατορθώνοντας να αντιδράσει.

Όμως αν δεν δούμε σχηματισμούς σαν και τους προηγούμενους και αλλαγή στο χρώμα των κεριών δεν θα προβούμε σε καμία ενέργεια. Το 1040 για το οποίο είχαμε μιλήσει συνεχίζει να είναι εντός του παιγνιδιού αλλά μόνο ως καταγραφή αναφέρεται και κάθε πρόθεση να πάρουμε νέο Long εκεί ακυρώνεται.

Από την πιο κοντινή επισκόπηση τα στοιχεία που μελετούμε μας λεν πως η περιοχή του υψηλού της Παρασκευής έως και το 1379-1380 θεωρείται δύσκολο έως αρκετά δύσκολο να ξεπεραστεί ανοδικά. Ευτύχημα θα ήταν να δούμε υποχώρηση μόνο έως το 1159-1160 και μετά να συνεχίσει ανοδικά.

Τα νέα που θα λαμβάνουμε και από την εξαιρετική ομάδα του κ. Τσιόδρα θα παίξουν τον ρόλο τους.

Καλή εβδομάδα, με τεράστια σημασία στις μετακινήσεις μας τις οποίες οφείλουμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο και αυτές να γίνονται με την καλύτερη και λεπτομερέστερη προφύλαξη.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.