Sunday
05/07/2009
11:25 GMT+2
Εβδομαδιαία σχόλια ΓΔ
0

Στο σχόλιο της Πέμπτης γράφαμε:
«Η συσσώρευση στο μέσον αναιρέθηκε, την γλύτωσε το χθεσινό χαμηλό.»

Ενώ στο σχόλιο της Τετάρτης σημειώναμε:
«………..   αυτό που περιμένουμε είναι η πλήρης αναίρεση του σημερινού χαμηλού όχι πολύ μακριά σε χρόνο από σήμερα.»

Πράγματι μόλις δύο συνεδριάσεις απαιτήθηκαν και το χαμηλό της Τετάρτης αναιρέθηκε πλήρως. Όμως εντύπωση κάνει το ότι μόλις αναιρέθηκε, ξαναβλέπουμε πάλι τον ίδιο σχηματισμό. Αυτό που περιμένουμε λοιπόν είναι η πλήρης αναίρεση και του χαμηλού της Παρασκευής.

gdintra030709
Στο intraday διάγραμμα προς το παρόν οι μαγνήτες είναι δύο. Το 2228 ψηλότερα και το 2145 χαμηλότερα. Σύμφωνα με την αρνητική μας στάση υπέρβαση του 2228 θα μας τροφοδοτήσει με μικρές ανησυχίες.

Μεταφερόμενοι στο daily διάγραμμα, oι ανησυχίες αυτές (για τα δύο sort μας) θα γίνουν μεγαλύτερες εφόσον υπερβούμε το υψηλό της 19/6 στις 2252 μονάδες.

gd030709

Κάτι άλλο δεν έχουμε να αναφέρουμε μια και οι κινήσεις γίνονται απουσία όγκων.
Αδιάσειστα στοιχεία προκειμένου να υποστηρίξουμε κάτι βραχυπρόθεσμα, όσο και αν ψάξαμε δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε. Έτσι λοιπόν λίγο παραπάνω υπομονή είναι το καλύτερο φάρμακο για τη περίπτωση.
Πρωτεύον σενάριο για εμάς είναι η συνέχιση της πτωτικής κίνησης που έχει ξεκινήσει από τα υψηλά της 2/6 μια και η κίνηση αυτή ακόμα και αν την θεωρήσουμε προς το παρόν διορθωτική δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί με τρία καθαρά κύματα.

Τα σενάρια που θα εξετάσουμε προσεχώς απεικονίζονται στο ανωτέρω ημερήσιο γράφημα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.