Tuesday
20/04/2010
00:43 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Στο μοτίβο του κίτρινου καναλιού κινήθηκε και σήμερα ο FTSE. Δεν περιμέναμε άλλωστε και τίποτα καλύτερο ή πιο συνταρακτικό.
Με τον rsi να πέφτει κάτω από το 45 και τη τιμή να είναι κάτω από ένα σύνολο πέντε μικρών κινητών, τι πιο λογικό θα μπορούσαμε να προβλέπαμε για αύριο παρά συνέχιση με νέο πτωτικό κερί. Με το έως τώρα στυλ των κινήσεων, μια νέα πτώση θα φέρει και πάλι τον δείκτη στην κάτω κίτρινη πλευρά. Επομένως και πάλι δεν θα έχουμε κάτι αξιοπερίεργο.

ftse-190410-1

Στο σχόλιο της 11/4 ξεκινήσαμε να μετράμε τέσσερα gap, στις 12/4 μετρήσαμε έξι, και σήμερα που μιλάμε, αυτά έχουν φτάσει αισίως τον αριθμό εννέα. Ούτε γιογιό να ήτανε. Στο ίδιο γράφημα βλέπουμε πως για ακόμα  μια φορά  ο FTSE βρήκε στήριξη στο apex του γνωστού μας τριγώνου. Επομένως η πρόβλεψη, πιο πάνω, για νέο πτωτικό κερί μπορεί να μην είναι και τόσο ασφαλής.

ftse-190410-2

Για το λόγο αυτό θα πάμε σε άλλα μονοπάτια. Αλλά αυτά θα τα δούμε στο επόμενο σχόλιο μας.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.