Saturday
14/08/2010
20:36 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΤΕ
0

Είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο το Σ/Κ και σκεφτήκαμε να δούμε ποιος π….  είναι αυτός που σκίζει το μαγαζί.
Πρώτο ύποπτο σκεφτήκαμε την ΕΤΕ. Λέμε ας βάλουμε το ΣΔΟΕ να την ελέγξει.

Τελευταία είχαμε ασχοληθεί με την ΕΤΕ την Κυριακή 9/5/2010 (https://greek-market-research.com/?tag=%CE%B5%CF%84%CE%B5). Έχει αξία να δούμε την συνέχεια και ειδικά την συνέχεια από το τρίτο γράφημα που είχαμε παρουσιάσει τότε. Ξαναβάζουμε το γράφημα ενημερωμένο. Η μετοχή τότε ήταν στο ρόμβο, και από εκεί είχαμε τραβήξει κάτι γραμμές σαν υπόθεση εργασίας ότι κάπως έτσι θα κινηθεί η μετοχή. Τι έγινε; Είχαμε επισκεφθεί το μαντείο των Δελφών; Απίστευτο και όμως αληθινό.

ETE-130810-1

Οι γραμμές δείχνουν τώρα να κατευθύνεται κατά 8 euro μεριά. Για να δούμε….

Πάμε να δούμε και ένα κανονικό (όχι invert) ημερήσιο γράφημα. Η μετοχή κινήθηκε μέχρι την παράλληλη των χαμηλών και από εκεί επέστρεψε πτωτικά. Νομίζουμε ότι αν κρίνουμε από το σχήμα έχει πάρει γραμμή για τα 8 euro και εκεί θα πρέπει να τη ξαναδούμε.

ETE-130810-2

Όμως αν θέλει να είναι καλή μαζί μας μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί την προφανή στήριξη των 10,20 που προσφέρουν οι δύο οριζόντιες μπλε γραμμές καθώς και η μεσαία γραμμή του καναλιού (κατερχόμενη διακεκομμένη πορτοκαλί) και να κινηθεί όπως δείχνουμε στο γράφημα. Για νέο υψηλό άμεσα πάνω από τα 12,25 που έκανε το βλέπουμε δύσκολο έως απίθανο σε αυτή τη φάση.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα μας εδώ, ανάλογα θα πρέπει να σκεφτούμε και τη κίνηση του FTSE από εδώ και μετά και να προσέχουμε ιδιαίτερα.
Βάζουμε αυτή την υποσημείωση στο τέλος γιατί πρώτα γράψαμε το σχόλιο για τον FTSE και μετά είδαμε την ΕΤΕ.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.