Saturday
26/03/2011
12:23 GMT+2
Εβδομαδιαία σχόλια
0

Μια και μπήκαμε επίσημα στην Άνοιξη και θα βρίσκουμε και μαργαρίτες λέμε να κόψουμε τη μαργαρίτα. Ξεκινάμε λοιπόν, το περνά – δεν το περνά – το περνά – δεν το περνά – το περνά – δεν το περνά – το περνά – δεν το περνά – το ……..
για να δούμε τι θα κάνει ο RSI στο επόμενο γράφημα, αλλά και η τιμή σε σχέση με τις πλαγιοπτωτικές γραμμές τάσης.

Στο ίδιο γράφημα παρατηρούμε ότι από τα χαμηλά του Ιανουαρίου 2011 οι όγκοι έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα και όσες φορές μέχρι τώρα έχει κάνει peeks εκεί έχουμε και τους μεγαλύτερους όγκους. Τα κρατάμε σημειωμένα στο γράφημα μας όλα αυτά γιατί μάλλον θα μας βοηθήσουν στο μέλλον, ώστε να καταλάβουμε αν αυτοί οι όγκοι ήταν πωλήσεις ή μεγάλες αγορές από τη προσφορά εκεί στα ψηλά.

Ότι άλλο να πούμε θα είναι αέρας κοπανιστός. Μένουμε μόνο στο ότι έχουμε καλά/θετικά σημάδια που απομένει να επιβεβαιωθούν.

Όσο κρατάει το 740-735 αισθανόμαστε καλά.  Κάτω από εκεί άβολα, και έξω από το κανάλι μας η κατάσταση θα γίνεται επικίνδυνη και θα δούμε τότε τι θα κάνουμε.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.