Sunday
10/04/2011
09:33 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
0

Για την εβδομάδα που έκλεισε μπορούμε να δεχθούμε ένα καλό εβδομαδιαίο κερί και ένα κακό ημερήσιο engulfing bearish.

Να δούμε τι θα υπερισχύσει. Συνήθως λέμε πως οδηγός είναι τα εβδομαδιαία, χωρίς να μπορούμε να πάρουμε και ιδιαίτερο θάρρος επ’ αυτού, μια και η εν γένει εικόνα είναι πτωτική.

Το σημαντικότερο που θα πρέπει να δούμε αυτή την ώρα προκειμένου να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, είναι τον δείκτη να αναρριχάται ψηλότερα του 730.

Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι Μεγάλες εβδομάδες. Η πρώτη για τους Καθολικούς και η δεύτερη για εμάς τους Ορθόδοξους. Συνήθως τέτοιες περιόδους δεν υπάρχει όρεξη και για πολλά – πολλά και πιστεύουμε πως ο δείκτης αν μη τι άλλο θα σέρνεται προς την κύρια τάση, την πτωτική.

ΛΑΘΟΣ, μου επισήμαναν. Φέτος όλοι μαζί έχουμε Πάσχα στις 24/4.

Αυτό όμως δεν αλλάζει και πολύ το σκεπτικό μας.

Για το λόγο αυτό με το άνοιγμα της συνεδρίασης της Δευτέρας θα βγάλουμε χαλαρά μόνο μια θέση sort την οποία θα παρακολουθούμε επίσης χαλαρά. Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια, πίεση και άγχος.

Αν δούμε κάτι που να αξίζει το κόπο βεβαίως και θα ενημερώσουμε. Το stop loss για τη θέση αυτή θα το βάλουμε με κλείσιμο πάνω από τις 730 μονάδες.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.