Monday
04/04/2011
01:27 GMT+2
Εβδομαδιαία σχόλια
0

Στο διάγραμμα βλέπουμε μέχρι που πήγε ο ftse και ειδικά που έκλεισε (κόκκινα fibbo).

Από τη Πέμπτη ήταν κάπως υπερπωλημένο, με τη πτώση της Παρασκευής έγινε ακόμα περισσότερο και ειδικά τώρα που έγραψε και νέο χαμηλό από το προηγούμενο των 699 μονάδων, ε… τώρα είναι έτοιμο για μια αντίδραση, σώνει και καλά….

Εμείς θέλαμε 693 προκειμένου να κλείσουμε τρία συμβόλαια, έκανε χαμηλό 695 και κάτι ψιλά. Κοντά πέσαμε. Αν το κάνει την Δευτέρα θα πράξουμε και εμείς αναλόγως. Αλλά δεν θα το κάνει. Δεν πειράζει.

Ας κάνει την αντίδραση που θα θελήσει και εδώ ήμαστε.

Η εικόνα όπως διαμορφώθηκε είναι άσχημη και προβλέπονται χαμηλότερα επίπεδα, από αρκετά έως πολύ χαμηλότερα.

Το τελευταίο δε επίπεδο για να σωθεί η κατάσταση προς το παρόν είναι το χαμηλό της Παρασκευής στο 696. Βλέπουμε και στο παρακάτω διάγραμμα το γιατί. Ένα ακόμα στοιχείο βέβαια για να υπάρξει αντίδραση. Αλλά το σημαντικό είναι το μετά.

Η αντίδραση μπορεί να μας πάει μέχρι το 730-735-740. Εκεί έχουμε σκοπό να βγάλουμε επιπλέον sort με stop τη περιοχή του 760. Ενώ αν στη πορεία ξανακατέβει και περάσει κάτω από το χαμηλό της Παρασκευής θα ενισχύσουμε τη θέση.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες της πτώσης, το ξεκίνημα ήταν πάντα ανοδικό. Μετά έπεφτε. Θα ήταν πολύ καλό την Δευτέρα να πάμε ανάποδα. Αν γίνει έτσι θα είναι καλή ευκαιρία να κλείσουμε τα τρία συμβόλαια που θέλουμε. Αν όχι, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στην αρχή της συνεδρίασης, κάπου μέσα στα πρώτα 15-30 λεπτά. Πιθανώς να υπάρξει και intraday σχόλιο.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.