Saturday
23/07/2011
19:54 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΤΕ
0

Στο παρακάτω γράφημα της ΕΤΕ, μια και είναι invert, θεωρούμε ότι το 5.38 είναι στήριξη.

Μπρος λοιπόν σε αυτή τη “μεγαλειώδη” στήριξη βρίσκουμε και πάλι την ΕΤΕ μετά από ένα gap τεραστίων διαστάσεων, που προδίδει, κατά κάποιο τρόπο, και το gap που δεν φαίνεται αλλά όμως υπάρχει στον δείκτη που ανήκει, στον εικοσάρη.

Παρόλη την άνοδο κατά 9,39 ποσοστιαίες μονάδες, το σώμα της Παρασκευής είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο της Πέμπτης δείχνοντας ότι η ενδοσυνεδριακή δύναμη (που είναι και το σημαντικότερο) ήταν περιορισμένη, και ότι η επιδειχθείσα ισχύς οφείλεται πολύ περισσότερο στην αρχική εκτίναξη, με τα καύσιμα να τελειώνουν; ή να παραμένουν σε ισχύ μια και το κλείσιμο ήταν στο απόλυτο υψηλό;

Ερωτηματικά που θα απαντηθούν από Δευτέρα, μέχρι τότε πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι επιτυχημένη υπέρβαση των 5,38 μονάδων (υπέρβαση και κατόπιν πτώση κάτω από το 5,36 απαγορεύεται ρητώς), θα στείλει με μεγάλη ευκολία τη μετοχή να βρεί την κάτω κίτρινη του ανοδικού κίτρινου καναλιού. Γυρω στα 6 με 6,5 euro.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.