Sunday
28/08/2011
14:40 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
5

Απίστευτη πτώση που δεν μπορούμε να φανταστούμε να διαρκέσει για πολύ ακόμα κάτω από τέτοιους ρυθμούς.

Από την άλλη δεν μπορούμε να δούμε κάτι αντίστροφο και μεγαλοπρεπές και συνάμα ανατρεπτικό της όλης κατάστασης μέσα από ένα τέτοιο διάγραμμα. Οχι ότι δεν γίνεται αλλά δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Και μάλλον θα πάρουμε πιο σοβαρά την δεύτερη περίπτωση. Οτι δηλαδή κάτι καλό μπορεί να προκύψει από κάπου εδώ αλλά όχι εντελώς ανατρεπτικό.

Ο FTSE έχει πιάσει πολλούς στόχους ή κρίσιμα επίπεδα αν το θέλετε και θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε την άποψη φτάνει πια και να προσθέσουμε φτάνει πια έστω προς το παρόν. Ας δούμε γιατί, στα επόμενα διαγράμματα.

Ομως σαν ημερήσιο διάγραμμα δεν έχουμε δει κάπου να μας λέει ότι εδώ είναι το τέλος. Και όταν για παράδειγμα έχουμε το παρακάτω διάγραμμα με στόχο στο 320

ή το αμέσως επόμενο όπου η κάτω γραμμή Bollinger συνεχίζει να μαγνητίζει,

πως μπορούμε να χτυπήσουμε το χέρι πάνω στο μαχαίρι και να είμαστε σίγουροι πως δεν θα ματώσουμε;

Διλλήματα και θα προσπαθήσουμε να φυσήξουμε μπας και διαλυθεί λίγο ο καπνός και να βγάλουμε κάποια άκρη.

Στο επόμενο γράφημα βλέπουμε πως τα marobuzu κεριά των προηγούμενων ημερών έχουν αντικατασταθεί από κεριά μα κάτω σκιές.

και στο αμέσως επόμενο ότι έχουμε απομακρυνθεί τρελά από τη κύρια γραμμή τάσης. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει προσπάθεια ώστε οι τιμές να την προσεγγίσουν.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά καθώς επίσης και το επόμενο intraday διάγραμμα στο οποίο φαίνεται να έχει τελειώσει κάτι σαν 5 κύμα ή να τελειώνει εδώ πολύ κοντά, καθώς επίσης και κάποια νέα για Alpha και για Eurobank που κυκλοφορούν (που μπορούν αλλά όχι σίγουρα να αποτελέσουν μια ακόμα μικρή παγίδα ενός εγλωβισμού long θέσεων – το έχουμε υπόψη και θα το χειριστούμε) , θα πάρουμε εδώ και το τρίτο long που ζητάγαμε. Αλλώστε από μέρες το θέλαμε κοντά στο 364 που ήδη έγινε. Με το άνοιγμα της Δευτέρας θα γίνει αυτό (η αγορά του τρίτου).

Σκοπός μας θα είναι να πάμε κοντά στο 400 και βλέπουμε.

Καλή επιτυχία και καλή εβδομάδα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.