Sunday
25/12/2011
06:12 GMT+2
FTSE Εβδομαδιαία σχόλια FTSE
-1 short
0

ΤΟ GREEK-MARKET-RESEARCH

ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Όπως επανειλημμένα φωνάζουμε το τελευταίο διάστημα, το 258 είναι το νούμερο εκείνο, που αν περάσει ο δείκτης μας, θα μας οδηγήσει πάνω από το 270, σε πρώτη φάση. Και αν αυτό γίνει, τότε υπάρχουν πολλά άγκιστρα υψηλότερα που θα θελήσουν να ενεργοποιηθούν και να τραβήξουν τις τιμές ακόμα υψηλότερα, το καθένα με τη σειρά του και προς την μεριά του, όπως το 315, το 340, το 390 και πάμε λέγοντας. Αλλά ας δούμε πρώτα αυτά και πρώτα ο Θεός θα είμαστε εδώ να τα δούμε όλα αυτά ένα-ένα.

Τα στοιχεία που μετά το 258-259 ισχυροποιούν την προοπτική για να δούμε αρκετά υψηλότερα επίπεδα πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Για το λόγο αυτό μετά το 258 όχι μόνο θα στοπάρουμε την μία short θέση μας, αλλά θα αυξήσουμε (ταυτόχρονα) και τα συμβόλαια που θέλουμε να πάρουμε από δυο σε τέσσερα.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.