Thursday
04/02/2010
01:21 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Σήμερα είδαμε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις που αναφέραμε χθες. Το κακό είναι ότι τις είδαμε όλες μαζι. Ο ΓΔ και πήγε επάνω αναγκάζοντας μας να κλείσουμε (2078), και πήγε πάλι κάτω αναγκάζοντας μας να βγούμε με δυο sort (2029). Αν είχαμε βάλει ασφαλιστική δικλίδα να κλείσουμε αν πάει πάνω από το 2077 με διπλή προσπάθεια θα αποφεύγαμε κάποιες παγίδες.
Και το χειρότερο θα είναι να ξαναπάει πάλι επάνω ο ΓΔ αύριο. Γιατί το λέμε αυτό; Κατά αρχάς να πούμε ότι οι υποψίες μας για άνοδο ήταν βάσιμες μια και ο ΓΔ ξεκίνησε έντονα ανοδικά. Όμως εδώ και λίγες μέρες λέγαμε ότι στο intraday διάγραμμα ο rsi που παρακολουθούμε είχε βρεθεί ψηλά και σε μια bear αγορά, από αυτά τα επίπεδα του rsi παρατηρούμε υποχώρηση. Δεν υπήρχε δηλαδή θετικός συγχρονισμός σε όλα τα time frames. Με τη σημερινή κίνηση ο ΓΔ εκτόνωσε κάπως αυτή την ασυμφωνία. Και πλέον ότι είδαμε σήμερα, χωρίς όμως συνέχεια, θα πρέπει να το δούμε αύριο κιόλας, σχεδόν με το καλημέρα, αν ο ΓΔ έχει πράγματι ανοδικές διαθέσεις από τα παρόντα επίπεδα.
Στο σχόλιο της Κυριακής γράφαμε για ένα στοίχημα να περάσει ο ΓΔ πάνω από την [8]. Σήμερα πήγε μέχρι την [8] ακριβώς και γύρισε πτωτικά.

Τα σημερινά sort θέλουμε να τα κλείσουμε στις 2000 μονάδες. Stop loss δεν βάζουμε.

Ο ΓΔ θα αποκτήσει πάλι νόημα όταν εξέλθει από το range 2120 – 1930 μέσα στο οποίο κινείται τις τελευταίες έντεκα ημέρες.

gdintra030210

gd- 030210-1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.