Tuesday
10/03/2009
02:19 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

gd090309

Μετά την δημιουργία του νέου χαμηλού την Παρασκευή και το τρίγωνο που ονομάσαμε πιθανής αντιστροφής, σήμερα είχαμε καθοδική διάσπαση και αυτού του τριγώνου για να δημιουργηθεί οριακά και μόνο νέο χαμηλό και αμέσως μόλις έγινε αυτό είχαμε επιστροφή σχεδόν στο apex του τριγώνου που συμπίπτει σχεδόν και με την Κ-1 της οποίας ζητάμε την ανοδική διάσπαση προκειμένου να δούμε κάτι να αλλάζει στον ΓΔ έστω και βραχυπρόθεσμα.

gdintra090309

Βέβαια εκεί θα έχουμε και το δικό μας stop loss.

Έχουμε δύο πράγματα να πούμε. Το ένα είναι ότι άνοδος πάνω από το 1477 ενεργοποιεί άμεσα το ανοδικό σενάριο και μάλιστα με έντονο τρόπο, μέχρι το 1590 τουλάχιστον. Το άλλο είναι ότι υποχώρηση κάτω από το 1457 θα δημιουργήσει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και θα πάμε κάτω από το 1450, οπότε ο στόχος του 1450 για το ένα συμβόλαιο που είχαμε θέσει παύει να ισχύει και θα πάμε μαζί με το ΓΔ όσο χαμηλά χρειαστεί.

Το τι από τα δύο θα συμβεί, εμείς βάσει όλων όσων έχουμε παρατηρήσει και αναφέρει στα τελευταία μας σχόλια, πιστεύουμε ότι το έδαφος προετοιμάζεται αρκετό καιρό τώρα για την επικράτηση του ανοδικού σεναρίου.

Σε περίπτωση που το πετύχουμε θα βγάλουμε τρία συμβόλαια Long στην ανοδική διάσπαση του 1477 με stop loss το σημερινό χαμηλό.

Καλό πρωινό

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.