Thursday
03/09/2009
01:06 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Η διόρθωση συνεχίζει να μη μας πείθει ότι είναι οκ.

gdintra020909a

Από την άλλη η σημερινή έκθεση μας στην αγορά με πέντε !!  sort και οι δίνες που είναι πιθανόν να προκληθούν από τις νεότερες πολιτικές εξελίξεις μας κάνουν να αφιερωθούμε μόνο στο intraday γράφημα.

gdintra020909b

Στο γράφημα ενός λεπτού φαίνεται το χθεσινό κλείσιμο και το σημερινό άνοιγμα με τα πορτοκαλί τετραγωνάκια. Στo open είχαμε πει θα βγάλουμε sort. Αυτά βγήκαν στο 2494. Το stop το είχαμε ορίσει στο 78,6% της απόστασης των δύο παραπάνω σημείων. Αυτό ήταν στο 2506-2507.
Η σημερινή συνεδρίαση είναι ένα τρίγωνο. Η πεποίθηση μας είναι τουλάχιστον βραχυχρόνια πτωτική. Αυτά τα δύο μας λένε ότι και επάνω από το τρίγωνο να πάνε οι τιμές, τότε στο apex του τριγώνου (~ 2480) θα ξαναγυρίσουν. Άρα θα πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να παραμείνουμε στη θέση μας.
Η πρόθεση μας να κλείσουμε τα τέσσερα από τα πέντε στο  2400 – 2405 ισχύει και για αύριο.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.