Wednesday
16/09/2009
08:50 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Στο χθεσινό σχόλιο ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι όπως το περιμέναμε κιόλας, η αγορά μας πήρε το stop loss με τη μία – που λένε ανοίγοντας με πολύ μεγάλο καθοδικό χάσμα. Έτσι το σημείο κλεισίματος ήταν κάτω από το stop που είχαμε βάλει (2493) στο 2489.

Τελικά  ο δείκτης αρκέστηκε σε μια υποχώρηση μέχρι το μισό της περίεργης εκείνης περασμένης Δευτέρας και αργίας για τις Αμερικάνικες αγορές. Αν από αυτό βγαίνουν κάποιου είδους συμπεράσματα….αυτό μάλλον είναι στη φαντασία σας…

Προφητικό ίσως αποδειχθεί και το παρακάτω απόσπασμα από το σχόλιο της Κυριακής :
“Το stop loss για εμάς παραμένει στο 2493 ενώ οι πιο επιθετικοί παίχτες που έχουν καλές αντοχές μπορούν να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα γιατί αν το σενάριο που βλέπουμε επιβεβαιωθεί από την αγορά ίσως και να έχουν το πάνω χέρι σε σχέση με εμάς (πιο συντηρητικοί)  που θα τρέξουμε κατόπιν να δράξουμε την ευκαιρία.”

Για το πρόσφατο παρελθόν ότι έχουμε να πούμε το έχουμε εξαντλήσει σε προηγούμενα σχόλια. Και κυρίως ότι τα μεγάλα time frames είναι καλά και ανοδικά

Για τη Τετάρτη θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα συμβόλαιο long με το άνοιγμα της συνεδρίασης, ΠΛΗΝ της περίπτωσης να έχουμε ισχυρό ανοδικό άνοιγμα. Στη περίπτωση αυτή θα δούμε πως θα κινηθούμε και θα ενημερώσουμε εμβόλιμα το site. Για αυτό είναι καλό σήμερα να το παρακολουθείτε και το πρωί κατά την ώρα της συνεδρίασης. Σε περίπτωση ανόδου με 2πλή προσπάθεια πάνω από το υψηλό των 2548 μονάδων θα προσθέσουμε ακόμα ένα, και επίσης ακόμα ένα πάνω από το υψηλό των 2580 μονάδων χωρίς εκεί να απαιτούμε 2πλή προσπάθεια. Το stop loss για όλα αυτά θα είναι στο 2466.
Καλό πρωινό. !!!!!!!

gd150909

gdintra150909

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.