ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ — Το PSI όπως δεν έπρεπε… Ενότητα για το Πρέπον
Thursday
23/02/2017
19:06 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

epistoli

Αθήνα, 21 Φεβ. 2017

Σεβαστοί Επιστήμονες και υπερασπιστές Εθνικού Νομίσματος,

E.Toussaint
Λ.Βατικιώτη
Μ.Δελιβάνη
Α.Δημητρόπουλε
Σαρ.Θεοδωρόπουλε
Ν.Ιγγλέση
Θ.Ιωαννίδη
Δ.Καζάκη
Δ.Καρούσο
Γ.Κασιμάτη
Ζ.Κωνσταντοπούλου
Κ.Κόλμερ
Σ.Λαβδιώτη
Κ.Λαπαβίτσα
Θεοφ. Μαλκίδη
Θ.Μαριόλη
Π.Μαυροειδή
Στ.Μαυρουδέα
Πέτ.Μηλιαράκη
Στάθη
Σ.Στάλια
Ν.Στραβελάκη
Γ.Τριανταφυλλόπουλε
Στ.Τσίπρα
Ι.Τόλιο
Δ.Χαλυβόπουλε

Χαίρετε.

Σας ενημερώνουμε για μία νέα σημαντική ανάρτηση  στο greek-market-research.

https://greek-market-research.com/article/το-psi-όπως-δεν-έπρεπε/

Το PSI όπως δεν έπρεπε…

Του κου Πέτρου Μηλιαράκη.

Διαβάζουμε (οι υπογραμμίσεις δικές μας),

«Στις 09 Μαρτίου 2017 λήγει η προθεσμία άσκησης όποιου ενδίκου μέσου ενώπιον των αρμοδίων εσωτερικών και ενωσιακών ευρωπαϊκών δικαιοδοτικών οργάνων για τις όποιες βάσιμες αξιώσεις όσων έχουν ζημιωθεί ως προς το PSI των ελληνικών ομολόγων. Το «πρωτόγνωρο» δε αυτό «ζήτημα» της συγκεκριμένης απομείωσης –ορθότερα απαλλοτρίωσηςπεριουσίας, συντάραξε την οικονομία και κυρίως τους ατυχείς ιδιώτες (όσους από τη φύση τους και την πρακτική τους δεν είναι εκ συστήματος «επενδυτές», αλλά απλοί καταθέτες) καθώς και τα Ν.Π.Δ.Δ. τα οποία πράγματι απώλεσαν σημαντική περιουσία στο βωμό ενός προδήλως αποτυχημένου εγχειρήματος.»

Και στο τέλος

«Το PSI δεν έπρεπε να λάβει χώρα! Αφορά πράξη που «στηρίζεται» σε εσφαλμένες προϋποθέσεις. Αφορά πράξη καταχρηστικής, αδικοπρακτικής και ασύμμετρης συμπεριφοράς. Ως εκ τούτου το έννομο συμφέρον για αποζημιώσεις είναι πάντα ενεστώς, μόνο που η προθεσμία των αξιώσεων λήγει στις 09/3/2017

Ανάλογη αρθρογραφία βρίσκουμε και στο παρελθόν με πραγματικά δυσοίωνες προβλέψεις  από επιστήμονες που από τότε είδαν και ενημέρωσαν για την καταστροφή που επέρχετο. Και που δυστυχώς την βλέπουμε σήμερα μπροστά μας. Πιστεύουμε πως σίγουρα δεν ήσαν μάντεις, αλλά αυτό που τους έκανε να δούνε σωστά το μέλλον και να φροντίσουν να ενημερώσουν για τα μέγιστα δεινά που επέκειντο ήταν η σωφροσύνη, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη για την Πατρίδα και αυτή η ίδια η επιστημονική τους βαθιά γνώση.

Ενδεικτικά και μόνο παραθέτουμε σχετικά κείμενα:

Δημ. Καζάκης

Η εκτίναξη του δημόσιου χρέους μετά το PSI

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2012/05/psi.html

Σπ. Λαβδιώτης

PSI: Η Μεγάλη «Μπλόφα» της Σωτηρίας της Ελλάδος από τη Χρεοκοπία

https://spiros26.files.wordpress.com/2009/10/psi2.pdf

Κώσ. Λαπαβίτσας

Κ. Λαπαβίτσας – PSI: Τεράστια επιτυχία των τραπεζών

http://aristeri-diexodos.blogspot.gr/2012/03/psi_25.html?m=1

Το site GreekMarketResearch συνεχίζοντας τον αγώνα που έχει ξεκινήσει για μια κοινή φωνή, με ανιδιοτέλεια, με μοναδικό φάρο το καλό της Πατρίδος, χωρίς να ζητάει και να διεκδικεί τίποτα και μόνο ως απλός στρατιώτης  για μια Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική, αξιόμαχη, ευημερούσα, φως και λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού, σας παρακαλεί όλους, εσάς τους αξιότιμους και σεβαστούς αγωνιστές επιστήμονες, οικονομολόγους, νομικούς, ανθρώπους των γραμμάτων, με μια κραυγή αγωνίας για τις κρισιμότατες στιγμές  που ζούμε, να σηκώσετε όλοι μαζί το βάρος που σας αναλογεί συναισθανόμενοι την ευθύνη που φέρετε ένεκα του ειδικού βάρους του καθενός σας και της καθεμίας σας και συνειδητοποιώντας το καθήκον σας απέναντι στις επόμενες γενιές, στα παιδιά μας , στα αγαπητά μας  πρόσωπα, να φωνάξετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και σε ενόχους και συνενόχους υποστηρικτές της χρεοκρατίας  http://www.enikos.gr/economy/500687/dekatesseris-koryfaioi-ellines-oikonomologoi-proeidopoioun-grexit  «ΟΧΙ ΠΙΑ».

Βροντοφωνάξτε το Δίκαιο (για προσωποποιημένες, μέσω δικογραφιών και επωνύμων δημοσίων καταγγελιών ΣΑΣ, αστικές και ποινικές ευθύνες ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ). Ας καλέσετε όλοι μαζί και από κοινό βήμα τον κόσμο να σταθεί δίπλα σας, για να φέρουμε Δίκαιο και Δημοκρατία , ξεσηκώνοντας απελευθερωτική θύελλα  από τον Άρειο Πάγο μέχρι το πεζοδρόμιο, από πρεσβείες, λιμάνια, αεροδρόμια, διεθνείς οργανισμούς, μέχρι έξω από Βουλή και πάντα κάτω από την μύτη των ενόχων εσχάτης προδοσίας. Διαφορετικά, όχι μόνο δεν γίνεται, αλλά το επαναλαμβάνουμε, ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ (*)ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ αποθρασύνονται:
http://www.enikos.gr/economy/500687/dekatesseris-koryfaioi-ellines-oikonomologoi-proeidopoioun-grexit

Να μπορέσουμε μέχρι τις 9 του Μάρτη να έχουμε δημιουργήσει και τις δικονομικές και τις ξεσηκωτικές προϋποθέσεις, εκείνες   που θα μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο στον Λαό να κάνει το απαραίτητο βήμα, το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή. ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ !!! με αφορμή αυτό ακριβώς το κουδούνι έγερσης και συνεξέγερσης του κου Πέτρου Μηλιαράκη «09 Μαρτίου 2017 λήγει η προθεσμία άσκησης όποιου ενδίκου μέσου»

Στο οποίο όλοι μηδενός εξαιρουμένου συμφωνείτε.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

(*)ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

Με εκτίμηση

G-M-R.  21 Φεβ. 2017

Η παρούσα πρόταση/ ανοιχτή επιστολή του G-M-R συντάχθηκε με επίκεντρο και αφορμή το αρθρο Πέτ. Μηλιαρακη για το PSI (όπως αναφέρεται στην αρχή της επιστολής).

Η εν λόγω δημοσίευση (Πέτ. Μηλιαρακη για το PSI) συμπληρώθηκε με το αμέσως επόμενο άρθρο του κου Πέτ. Μηλιαρακη του οποίου παραθέτουμε το link….. https://greek-market-research.com/article/ο-κύριος-draghi-και-οι-δικαστές-του-λουξεμβο/

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.