ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη περί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Έγινε με δική του πρωτοβουλία»
Wednesday
03/01/2024
20:18 GMT+2
Κείμενα Γνώμης γάμος-ομόφυλα ζευγάρια Γιώρ. Καπουτζίδης Δικαιωματισμός ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ! Εξυπηρέτηση τεκνοθεσίας των σεξουαλικά ομόφυλων μέσω γάμου τους!!!

(Τελειωμένα πράγματα: ΔημήτρηςΤσιόδρας: Γάμος ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία πάνε μαζί – Newsbeast ).

Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει(1) τον κο Καπουτζίδη (πρώτα βεβαίως-βεβαίως παίρνει τη αμερόληπτη και βαθιά φιλοσοφημένη γνώμη του κου Καπουτζίδη …) για την εξυπηρέτηση τεκνοθεσίας των σεξουαλικά ομόφυλων μέσω γάμου τους .

Για τους υπόλοιπους μη σεξουαλικά ομόφυλους πολίτες, ( μην μας πλασσάρουν καμιά δημόσια διαβούλευση και γελούν και οι ετερόφυλες κότες), ισχύει πως μπορούν να έχουν γνώμη που θα ληφθεί υπ’όψιν, όσοι βέβαια θέλουν να μπορούν να πολιτεύονται με την Νέα Δημοκρατία και συμφωνούν με την δεδηλωμένη πρωθυπουργική θέληση.

Ισως γίνουν κάνα δυό εξαιρέσεις τύπου κκ Πλεύρη-Βορίδη, έτσι για ξεκάρφωμα.

Κατά τα λοιπά, η έννοιες και η λειτουργίες των βιολογικών φύλων, οι έννοιες του γάμου και της οικογένειας η ετυμολογία τους και η πολιτισμική τους διαδρομή, θα διαγραφούν από τα λεξικά αφού πρώτα δολίως ανασκολοπιστούν, στον κάλαθο του επανακαθορισμού σύμφωνα με “θέλω” και δικαιωματισμό στην υπηρεσία του “διαίρει και βασίλευε”.

Θα αναβαθμίσω τα θέλω σας σε επίπεδο ιερών και οσίων, είμαι υπέρ των δικαιωμάτων σας, το ομοφυλοφιλικό σεξ και παιδιά κάνει” μοιάζει να αναφωνεί ο πρωθυπούργος(2).”Γιατί να κάνετε μόνο οι ετερόφυλοι παιδιά” εξάπτεται ο πρωθυπούργος.

Με κάτι τέτοιες πρωθυπούργικες ευαισθησίες, [ Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα» ], [Οι ευχές του Αλέξη Πατέλη για καλή χρονιά μαζί με τον σύντροφό του – Newsbeast ], η Ελλάδα γίνεται πρωτοπορία σε δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Είναι κάτι φορές, που μου αρέσει όμως αυτή η εξωστρεφέστατη κάργα φιλοαμφισεξουαλική δημοκρατικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λέω, ρε μπας μ’ αυτά και μ’ αυτά ξυπνήσει η, κοιμώμενη γράφουσα, διανόηση!

 

————————————-

(1) – αφού πρώτα ο Καπουτζίδης ως εξεχουσα προσωπικότητα του πολιτισμού προειδοποίησε: Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνίααπό https://greek-market-research.com/clink/kapoytzidis-enas-omofylofilos-den-mporei-na-pantreytei-na-kanei-paidia-den-ton-stirizei-i-politeia/ .

(2)διαχρονικής αξίας η ποιητική ανάδειξη του κακού πολιτικού από τον καλλιτέχνη συνθέτη-ποιητή Αλέξανδρο Χάχαλη (υπούργος όπως κακούργος) από το βιβλίο του https://www.politeianet.gr/books/9786185590451-chachalis-alexandros-infognomon-ta-proeklogika-353581. Ειδικότερα: Η λέξη «έργον» συντιθέμενη με ένα συνθετικό αποδίδει ιδιότητα δημιουργώντας την κατάληξη «-ουργός». Και εδώ έρχεται το μεγαλείο τής Ελληνικής, η οποία προστάζει: Εάν το έργο είναι για το καλό των ανθρώπων, τότε η λέξη τονίζεται στην λήγουσα, και παίρνει οξεία, όπως “μελισσουργός”, “σιδηρουργός”, “χειρουργός”, “μουσουργός”, “ιερουργός”, κ.λπ.

Όταν όμως το έργο ήταν προς βλάβη τού ανθρώπου, τότε σιγά σιγά ο τόνος μετεφέρθη από την λήγουσα στην παραλήγουσα, και από οξεία έγινε περισπωμένη. Π.χ. “κακούργος”, “πανούργος”, “ραδιούργος” [ραδιούργον μηχανάς κατασκευάζοντα (Σχολιαστής Σοφοκλέους)]. Οπότε μιλάμε, για τέλεση κακουργημάτων από κακούργους-υπούργους-πρωθυπούργους, “επ’ ευκαιρία” της εκτέλεσης υπουργικών, πρωθυπουργικών καθηκοντων. Φυσικά, προηγούνται από υπούργους-πρωθυπούργους, δόλια παραπλάνηση-απειλές-εκβιασμοί-εξαγορές/αντοπαροχές (μμε-εισαγγελέων-δικαστών βλέπετε μνημονιακό δημοσιογράφο να γίνεται διευθυντής ΚΥΠ κ Κυριτσάκη, κα Θάνου κλπ) και έπονται αντίποινα-καταστολή.

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 3 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για το νομοσχέδιο που αναμένεται για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Έχω αφήσει την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και την έχω αφήσει ηθελημένα. Το τελευταίο διάστημα έχω τη χαρά να έχω γνωρίσει τις οικογένειες Ουράνιο Τόξο και να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, να ανταλλάσσουμε γνώμες κι απόψεις για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα, το πώς να κινηθούμε, πώς μπορούμε να προσπαθήσουμε παραπάνω και να εντείνουμε την προσπάθεια. Έχω μάθει πολλά από αυτούς τους ανθρώπους.

Κάποιοι άνθρωποι μάλιστα μού ασκούν κριτική γιατί δεν γράφω και μιλάω μόνο γι’ αυτό. Είναι πολύ ηθελημένη η απόφασή μου να αφήσω την καριέρα μου σε δεύτερο πλάνο, δεν με απασχολεί η καριέρα μου αυτή τη στιγμή γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό γιατί αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει στη χώρα μας».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέχεια ανέφερε για τη συζήτηση που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μία πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης του είπε γελώντας: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον;»

«Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου»

Ο γνωστός δημιουργός είπε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος του και απάντησε για τις μεγάλες σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή του.

«Όταν τελειώνει ένας έρωτας πάντα υπάρχει μια δυσκολία. Μετά εξομαλύνονται οι σχέσεις. Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου, που ήταν 7, 6 και 4 χρόνια, και με τους τρεις αυτούς ανθρώπους έχω πολύ καλές σχέσεις και με αγαπάνε πολύ και τους αγαπάω κι εγώ», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήμουν σχεσάκιας, αλλά περισσότερο είμαι του έρωτα, αυτό με αφορά. Δηλαδή, όταν είμαι ερωτευμένος θέλω να είμαι με κάποιον. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, δεν θέλω ντε και καλά να είμαι με κάποιον», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Η τεκνοθεσία ως ακτιβισμός της μειοψηφίας
Wednesday
03/01/2024
11:30 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Δικαιωματισμός ΛΟΑΤΚΙ Τεκνοθεσία
0

Σχόλιο GMR: Γάμος για όλους στην χώρα των θαυμάτων.

_.

 

 

 

 

NewsBomb, 2 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

 

Παρακολουθώντας την αρθρογραφία και τα επιχειρήματα αρκετών δικαιωματιστών περί του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας εξάγεται το συμπέρασμα ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για τα παιδιά και την οικογένεια.

 

Θα περίμενε κανείς ειδικά για το θέμα της τεκνοθεσίας, τα νομικά τους επιχειρήματα να κινούνται γύρω από τα δικαιώματα των παιδιών και την ύπαρξη ασφαλιστικών δικλείδων για να έχουν τα παιδιά αληθινές και ισορροπημένες οικογένειες. Όμως όχι. Όλοι οι υποστηρικτές – ακτιβιστές της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κάνουν λόγο για «κατοχύρωση και περαιτέρω προστασία των δικαιωμάτων των μειοψηφιών συνιστά αφετηριακή υποχρέωση κάθε φιλελεύθερης δικαιοκρατικής πολιτείας».

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί η τεκνοθεσία απλά για να ικανοποιηθεί το αίτημα μιας μειοψηφίας και όχι διότι υπάρχουν λόγοι που θα βοηθήσουν τα παιδιά που δεν έχουν οικογένειες.

Η νέα «καραμέλα» της προπαγάνδας προς αυτή την κατεύθυνση ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο όμως ούτε μπορεί να επιβάλλει κάτι, ούτε έχει παραπάνω δικαιοδοσίες από τα εθνικά συντάγματα. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναγνωρίζει ότι κατά τη διατύπωση της τελικής κρίσης του, σε ζητήματα που αφορούν τις ηθικές και αξιακές επιλογές κάθε ατόμου, συνεκτιμά οπωσδήποτε τις ευρέως διαδεδομένες αντιλήψεις εντός των εθνικών δικαιοταξιών.

Παρόλα αυτά με δόλιο τρόπο οι υποστηρικτές όλων αυτών των πρωτοφανών αλλαγών χρησιμοποιούν απίστευτες ασυναρτησίες για να αντιπαρέλθουν την κοινή λογική, τις επικρατούσες αξίες και τα ιδανικά αυτού του τόπου κάνοντας λόγο για «τυραννία της πλειοψηφίας!». Να καταργήσουμε δηλαδή την πλειοψηφία και να κυβερνούν οι μειοψηφίες. Πολύ δημοκρατικό…

Με λίγα λόγια, δεν ενδιαφέρονται ούτε γιατί πραγματικά αγαπούν τα παιδιά ούτε γιατί νοιώθουν κάποια εσωτερική ανάγκη να κάνουν οικογένεια. Είναι απλά η εμμονή να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για μια νίκη που θα καταγράψει το «μη κανονικό» ως κανονικό επειδή το ζητάει μια συγκεκριμένη μειοψηφία/μειονότητα (πείτε το όπως θέλετε) της κοινωνίας που αυτοπροσδιορίζεται μόνο μέσα από σεξουαλικές ταυτότητες.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Η γερμανική ΤΑΖ αναφέρει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας
Thursday
12/10/2023
14:30 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΛΟΑΤΚΙ Στέφ. Κασσελάκης
0

Σχόλιο GMR: Όποιος, Όποια, Άλλο (αυτοπροσδιορισμός που αφορά το πως αισθάνεται το άτομο, όχι όμως και την καταγραφή του στην κοινωνία, καταγραφή που καθορίζεται με επιστημονικά κριτήρια και όχι με τα θέλω), ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ(*) παιδί και μάλιστα συγκεκριμένου φύλου και προδιαγραφών (Κασσελάκης: Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου – Είμαι Κρητίκαρος – Θέλω δύο παιδιά με τον Τάιλερ), δεν έχει παρά να βάλει (ή να μην βάλει) λίγο υλικό (το υπόλοιπο το αγοράζει), ή και καθόλου υλικό και τα υπόλοιπα, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, τα διεκπεραιώνει το ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ και η ούτως ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ “οικογένεια”!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

Το παιδί, ερωτήθηκε, γι’ αυτή την ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ που θα του συμβεί γι αυτό το “πατρικό” ή “μητρικό” ΓΟΥΣΤΑΡΩ, δηλαδή πέραν της παρένθετης μητέρας ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και άνδρα ή Άλλο, ως μητέρα, γυναίκα ή Άλλο ως πατέρα ή ακόμα και να κυοφορηθεί από άνδρα (Άνδρας transgender κυοφόρησε και έφερε στον κόσμο το παιδί του)

Μιλάμε/καταγγέλλουμε, για την προωθούμενη θεσμικά αλλά και στην πράξη ήδη εφαρμοζόμενη, κατασκευή παιδιών με παρένθετες μητέρες και ακόμα και με αγνώστους πατέρες ή “πολυπατέρες”, με επιβάρυνση του παιδιού ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, επιβάρυνση το πιθανότερο αφόρητη, που του επιβάλλει η θεσμικά προωθούμενη ασυδοσία της Woke Culture ( Οι “Τέσσερις Καβαλάρηδες”, η woke κουλτούρα, τα ΜΜΕ και το κοπάδι… ).

Σοβαρότατη υποστήριξη της καταγγελίας μας συνιστά το: Στέλιος Ράμφος στην «Κ»: Γάμος και οικογένεια στη χώρα των θαυμάτων .

 

Υστερόγραφο: Σύμφωνα με τηλεοπτική γνώμη γνωστού δικηγόρου, εφ’ όσον θεσμοθετηθεί γάμος ομοφύλων, τα παντρεμένα ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. Οπότε, θα συνεχιστεί και οπωσδήποτε θα επεκταθεί, “ΜΟΙΡΑΙΑ” ΘΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ, η όπως παραπάνω καταγγέλλουμε, ήδη διενεργούμενη, με ανοχή από την Δικαιοσύνη, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.

 

————-

(*) –όπως ακριβώς αλλά και γενικώς «γουστάρει», πχ «γουστάρει» να «ξεδοντιάσει» το σύστημα των δικαστικών…https://greek-market-research.com/article/pos-dimioyrgithike-to-fainomeno-stefanos-kasselakis/ .

_.

 

 

 

 

newsbeast-ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 22 Οκτωβρίου 2023

 

 

 

 

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας ΤΑΖ αναφέρει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του», τον Tyler McBeth. Το άρθρο του γερμανικού εντύπου στον 35χρονο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει τίτλο «το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ». Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βερολίνου, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του, μέσω παρένθετης μητέρας. «Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα» ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Την περασμένη Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, γράφει η TAZ του Βερολίνου, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την καταμέτρηση του 98% των ψήφων, το 45,04% των μελών του κόμματος ψήφισαν τον Κασσελάκη με την πρώην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου να λαμβάνει ποσοστό 36,2%. Ακολούθησαν με μεγάλη απόσταση ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος με ποσοστό 8,78%, ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς με 8,7% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,29%. Οι εκλογές ήταν απαραίτητες, αφού ο προηγούμενος αρχηγός του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την παραίτησή του μετά την κακή απόδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Ελλάδα τέλος Ιουνίου. Οι πρώτες αντιδράσεις από τη νίκη Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών δείχνουν μία σκληρή πολιτική αντιπαράθεση, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα. 

Το απόσπασμα της γερμανικής TAZ για την απόκτηση παιδιού

Ο κ. Κασελάκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με “τις πιο προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των ατόμων με αναπηρία, καθώς και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει «πρότυπο για την ενσωμάτωση και την ισότητα σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης. Ο ίδιος ζει σε σύμφωνο συμβίωσης που σχηματίστηκε στις ΗΠΑ με έναν άνδρα, τον νοσηλευτή Tάιλερ Μάκμπεθ. Το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. «Με λυπεί το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία.

«Το πρώτο βήμα θα ήταν η απομάκρυνση του συντηρητικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη»

Όμως, η βασική του προτεραιότητα, είπε ο Κασσελάκης στην TAZ, είναι «η χώρα μας να λειτουργεί δημοκρατικά. Αυτό δεν συμβαίνει. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη κάθαρση από τα κάτω προς τα πάνω. Από παντού. Γι’ αυτό χρειάζεται γερό στομάχι και πρέπει να χαλάσεις το παιχνίδι για πολλούς. Είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό» είπε και πρόσθεσε πως: «Το πρώτο βήμα θα ήταν η απομάκρυνση του συντηρητικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»
Tuesday
17/05/2022
10:07 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Καπουτζίδης ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: Κύριε Καπουτζίδη, σας απολαύσαμε σε εκπομπές διαγωνισμού τραγουδιού με το άψογο προσωπικό στυλ σας και την σωστή από κάθε πλευρά εκτέλεση του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού ρόλου σας. Πρέπει όμως και εσείς να κατανοήσετε, πως καθ’ολου δεν μας ενδιαφέρει το αν είστε “αδελφή”, όπως καθόλου δεν μας ενδιαφέρει αν ο κάθε κος Σπαλιάρας “έχει πάει” με χιλιάδες γυναίκες. Αυτά ενδιαφέρουν την βιομηχανία (και το εμπόριο) του σεξ, επίσημη και ανεπίσημη, τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από το τι πραγματικά σημαίνει πολίτης και τι πολιτικά δικαιώματα (έναντι του “δικαιωματισμού”). Κάντε καλά την δουλειά σας στον τομέα σας και μην ενισχύετε τον αποπροσανατολισμό και το διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας, πολύ δε περισσότερο, κρατείστε μακριά από την βιομηχανία και το εμπόριο (μήπως αυτό δεν ειναι αντιληπτόν;) του σεξ τις προσωπικές σας σεξουαλικές δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως κάνει η πλειονότητα του σκληρά εργαζόμενου λαού, φροντίζοντας, οι σεξουαλικές κι ερωτικές ορμές που ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ειναι ομολογουμένως δυσκολοελεγχόμενες, να προβάλλονται μεν προς επίτευξη του σεξουαλικού/ερωτικού σκοπού, να μην ξεπερνούν δε, τα όρια προσβολής (ή επιβολής σε) του οποιουδήποτε άλλου. Και οπωσδήποτε, να μην ειναι δυνατόν να αποτελέσουν οι σεξουαλικές/ερωτικές ορμές, αντικείμενο εκμετάλλευσης ατομικής, ιδεολογικής, ή εμπορικής από οποιονδήποτε άλλον, πολύ δε περισσότερο απο οργανωμένες εκμεταλλευτικές δυνάμεις (βιομηχανία/εμπόριο σεξ έως και ιδεολογικά και πολιτικά σχήματα με όλες τις διασυνδέσεις τους).

Αυτά για μια ανθρώπινη και όχι απάνθρωπη σεξουαλική απελευθέρωση, για μια σημαντική συμβολή και στην κοινωνική απελευθέρωση (βλέπετε επίσης άρθρο και σχόλιο στην G-M-R: https://greek-market-research.com/article/nd-kai-kinal-yperpsifisan-tin-tropologia-toy-ypoyrgeioy-ygeias-gia-ta-dikaiomata-ton-loatki/ ) .

Υπενθυμίζουμε τα λόγια του ηθοποιού Χρ. Σιμαρδάνη :

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες »είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για….χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας.»  Από το “Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος”: Τα συγκλονιστικά λόγια του αείμνηστου Χρήστου Σιμαρδάνη ανήμερα του Gay Pride! – LGBT News – Athens magazine

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 15 Μαίου 2022

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υπερψήφισαν την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ
Saturday
14/05/2022
02:02 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΚΙΝΑΛ ΛΟΑΤΚΙ Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Ερώτηση από την κοινωνική μας εμπειρία επί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ τριών περιπτώσεων:

Δηλαδή, αν κάποιο άτομο έχει α) ορμονικό πρόβλημα ή ψυχιατρικό πρόβλημα (που διορθώνεται φαρμακευτικά ή ψυχιατρικά, ή, β) έχει υποστεί βίαιη ή χειριστική σεξουαλική επίδραση, ή γ) έχει κάποιο σχετικό ΚΑΙ με την σεξουαλικότητά του ψυχιατρικό πρόβλημα, αυτές οι τρεις περιπτώσεις, βάσει του νέου νόμου, θα παραμείνουν δίχως την πρέπουσα επιστημονική ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;

Διότι, αν για αυτές τις τρεις περιπτώσεις (ιδιαίτερα για την περίπτωση ανηλίκων ατόμων) ο νόμος προβλέπει (καλώς) επιστημονική υποστήριξη, επί της οποίας η συναίνεση, ή η μή συναίνεση, δεν ειναι πάντα δυνατές για αντικειμενικούς λόγους όπως πχ η μικρή ηλικία (πότε αποκτά πλήρη και ελεύθερη συνείδηση ΛΟΑΤΚΙ ένα άτομο;), προς τι το “παρών” ή η λευκή ψήφος;

Αν πάλι ο νέος νόμος δεν λαμβάνει (κακώς) υπ’ όψιν τις τρεις προαναφερθείσες και συχνά συμβαίνουσες περιπτώσεις, ακόμα χειρότερα και για τον νέο νόμο και για την λευκή ψήφο η το “παρών” δίκην Ποντίου Πιλάτου.

Τελικά, με πρόσχημα τις ΨΕΥΔΟθεραπείες σεξουαλικού προσανατολισμού, βλέπετε https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8603121/velgio-apagorevei-tis-therapeies-metastrofis-ton-loatki-atomon , η πολιτεία ενθαρρύνει την ΨΕΥΔΟ-ελευθερία επιλογής (βλέπετε ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ-ΔΙΑΔΟΣΗΣ) του κατά ΛΟΑΤΚΙ σεξουαλικού προσανατολισμού, διότι πολιτεία πλέον = Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνία

Αλλοίμονο στους ανθρώπους της εργασίας, (συμπεριλαμβανομενων όσων ΛΟΑΤΚΙ κατανοουν, ως ελευθερας βουλησης άτομα, την δυστυχια των τριων προαναφερομένων περιπτώσεων), που αντιλαμβάνονται το διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας, στους ανθρώπους που δεν εχουν στον ήλιο (σε ΚΟΜΜΑ) μοίρα.

 

Ακόμη, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” ονόμασε τον γάμο ομοφύλων και την από μέρους τους υιοθεσία τέκνων, ο καθηγητής κος Θ. Ασκητής στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΪ 13/5/2022 ώρα 07:50.

Η G-M-R αντιτάσσει (σεβόμενη την ομόφυλη διαβίωση και τις ειδικές ρυθμίσεις επ’ αυτής της διαβίωσης-ως εκεί, όπου βέβαια αυτή αποτελεί προϊόν ελεύθερης ιδεολογικά-σεξουαλικά-βιολογικά επιλογής) όλα τα όσα σχολιάσαμε με αφορμή τις δηλώσεις του “πολίτη” Καπουτζίδη.

 

Ο κύριος καθηγητής, με σπουδαίες αναλύσεις στο αντικείμενο του, αδυνατεί να εξετάσει τις παραπάνω ενστάσεις μας, παρ’ οτι πολιτευόμενος (ως θέμα συνέπειας στον δημόσιο-δημοκρατικό διάλογο). Πιο πολύ, αδυνατεί ή δεν επιθυμεί, ο πολιτευόμενος κύριος καθηγητής, να συζητήσει τι πραγματικά σημαίνει κοινωνική απελευθέρωση https://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/ και τί δικαιωματισμός στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε https://greek-market-research.com/clink/zero-sum-game-kai-katastreptika-ta-anthropina-dikaiomata/.

_.

 

 

 

newsbeast.gr, 12 Μαίου 2022

 

 

 

 

Καταψήφισε η Ελληνική Λύση ενώ «παρών» δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

 

Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Υγείας που αφορά τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε όσους επαγγελματίες διαφημίζουν ή εφαρμόζουν πρακτικές μεταστροφής του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου σε ανήλικα πρόσωπα. Η τροπολογία που κατατέθηκε στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τον «Προσωπικό Ιατρό» υπερψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η Ελληνική Λύση καταψήφισε, ενώ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 επέλεξαν να δηλώσουν «παρών».

Με τη εν λόγω τροπολογία θεσμοθετείται η απαγόρευση της μεθόδου μεταστροφής, δηλαδή, κάθε απόπειρας που λογίζεται ότι επιχειρεί να αλλάξει αναγκαστικά το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα και την έκφραση φύλου ενός ΛΟΑΤΚΙ ατόμου. Ειδικότερα:

 

  • Απαγορεύεται η διενέργεια πρακτικών μεταστροφής σε ευάλωτα πρόσωπα και όποιος εφαρμόζει σε άλλους πρακτικές μεταστροφής πρέπει να έχει εξασφαλίσει προηγουμένως τη ρητή συναίνεσή τους
  • Απαγορεύεται για τους επαγγελματίες η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσκληση, προβολή ή διαφήμιση πρακτικών μεταστροφής που διενεργούν τόσο οι ίδιοι όσο και άλλοι τρίτοι, επαγγελματίες ή μη.
  • Οι παραβάτες μπορούν να υποστούν πειθαρχικές και διοικητικές κυρώσεις, ενώ μπορεί να τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή. Η επανειλημμένη τέλεση της ανωτέρω πράξης συνιστά επιβαρυντική περίσταση.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Έκκληση βοήθειας από Φώτη Σεργουλόπουλου για να μην μείνει μόνος ο γιος του: «Τι θα απογίνει αuτό το παιδί;»
Tuesday
03/05/2022
01:57 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΛΟΑΤΚΙ Σεξουαλικός Προσανατολισμός Φώτης Σεργουλόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Ο κάθε, κύριος(;), κυρία(;), “πολίτης“(;), Σεργουλόπουλος, λέγοντας αυτά, θυμίζει τον πατροκτόνο που ζητούσε την επιείκια του δικαστηρίου γιατί είναι ορφανός.

_.

 

 

 

 

Φώτης Σεργουλόπουλος, 30 Απρ. 2022

 

 

 

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Special Report» και στον Αντώνη Φουρλή, χθες, Παρασκευή, το βράδυ, για την εμπειρία του ως  πατέρας, για τα όνειρά που έχει για τον γιο του, αλλά και για την απουσία ισότητας των πολιτών απέναντι στον νόμο, στο πλαίσιο καταγραφής της κατάστασης που βιώνουν σήμερα στη χώρα μας οι οικογένειες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδί που θα μπορεί να αναγνωριστεί ως δικό τους.

Εξέλιξη για τον Φώτη Σεργουλόπουλο η απόκτηση οικογένειας

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός και επιχειρηματίας «η απόκτηση της οικογένειας δεν ήρθε ως περιπέτεια, θα το πω εξέλιξη. Ο άνθρωπος εξελίσσεται σε μια διαδρομή που κάνει στη ζωή του και αποφασίζει να την εξελίξει όπως εκείνος θέλει. Οπότε για μένα ήταν ένα φυσικό πράγμα το πώς συνέχισα τη ζωή μου και απέκτησα έτσι μια οικογένεια. Είναι πολύ… κανονικό. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν είναι διαφορετικός, είναι σαν όλους τους άλλους. Οι άλλοι τον βλέπουν διαφορετικά. Υπάρχουν πολλών ειδών οικογένειες…».

Και συμπληρώνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος «όταν είσαι παιδί, τα πράγματα τα βλέπεις και τα αντιλαμβάνεσαι όπως είναι στην οικογένεια σου. Αυτή έχεις σαν στήριγμα, αυτή σε προστατεύει. Οπότε το παιδί μου αντιλαμβάνεται την οικογένεια στην οποία ζει. Οικογένεια για μένα σημαίνει μια θαλπωρή, σιγουριά, στήριξη και το ότι αισθάνεται κανείς ότι ανήκει κάπου… Ο νόμος δεν είναι υπέρ των ομόφυλων ζευγαριών».

Για τη θέση του στην κοινωνία, επεσήμανε “ως δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να μιλήσω ανοιχτά για τη θέση μου στην κοινωνία και να τη διεκδικήσω. Δεν με αφορά να συμφωνούν όλοι με αυτό που είμαι εγώ. Αυτό που με αφορά είναι η κοινωνία, δηλαδή οι αρχές να με θεωρούν ίσο. Δεν με θεωρούν ίσο, θεωρούν ότι δεν με ξέρουν. Για αυτό και συστήνομαι κάθε φορά. Όσο εμφανίζομαι τηλεοπτικά, τόσο αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι γύρω μας και στις οικογένειές μας, στο περιβάλλον μας και διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα. Είναι απλό. Δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτα. Ο φόβος είναι κάτι άγνωστο για μένα, πρέπει να φαινόμαστε”.

Και προσθέτει ο Φώτης Σεργουλόπουλος “ο διαχωρισμός του σεξοuαλικού προσανατολισμού από την Πολιτεία πρέπει να σταματήσει. Είναι ρατσιστικό. Δεν μπορεί εμένα να μου συμπεριφέρεται διαφορετικά η Πολιτεία από το πώς συμπεριφέρεται σε οποιονδήποτε άλλον. Δεν επιτρέπει στο παιδί μου μέσα στην οικογένεια που έχει επιλέξει ο πατέρας του, η μάνα του που το έχουν κάνει, δεν του επιτρέπει του παιδιού να ζήσει σε αυτή την οικογένεια έξω από το σπίτι του. Η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τον δεύτερο γονιό του σπιτιού. Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει το παιδί, έχει υποχρέωση”.

Αν πάθει κάτι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το παιδί είναι έκθετο

Για το μέλλον του παιδιού αν πάθει κάτι ο ίδιος, τόνισε “αν μου συμβεί κάτι, το παιδί δεν πηγαίνει στον δεύτερο γονιό. Αν συμβεί κάτι σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, αν ο πατέρας ή η μητέρα χάνεται το παιδί είναι έκθετο, πηγαίνει στον πρώτο συγγενή εξ αίματος. Είναι μεγάλο τραύμα για ένα παιδί…».

 

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Special Report»

 

Πηγή: enimerotiko.gr

 

Special Report – Καπουτζίδης: Ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να κληροδοτήσει, δεν τον στηρίζει η Πολιτεία
Saturday
30/04/2022
22:44 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Καπουτζίδης ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ “ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ!

Σχετικότατο και το Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα» .

[Τα παρακάτω ισχύουν αναλόγως-περί μαμά και μπαμπά, για κάθε ομοφυλόφιλο άτομο με απαιτήσεις του κάθε κυρίου(;), κυρίας(;), “πολίτη”(;),”άλλο”(;) ΑΠΘ: Για πρώτη φορά παρέχει δυνατότητα επιλογής «τρίτου» φύλου, Καπουτζίδη].

Ένας ομοφυλόφιλος πολίτης δεν μπορεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά, να κληροδοτήσει ή να κληρονομήσει,…Ψέμα, διότι αυτό ρυθμίζεται με το σύμφωνο συμβίωσης KOUVARIS & PARTNERS : Σύμφωνο Συμβίωσης . Και να παντρευτεί (γυναίκα) μπορεί και να κάνει παιδιά μαζί της και να κληροδοτήσει όπου θέλει ότι θέλει, σύμφωνα με τον νόμο.

Αν όμως θέλει, ο “ομοφυλόφιλος πολίτης” ( “πολίτης”, λες και αμφισβητήθηκε αυτή η ιδιότητα στους ομοφυλόφιλους, γιατί όχι αυτοϋιοθέτηση του “ομοφυλόφιλος”, ή “άλλο”, η σκέτο όνομα-επίθετο, αντί κύριος-κυρία;), να κάνει παιδί με γυναίκα, ή να υιοθετήσει ανήλικο παιδί, τότε το παιδί της πρώτης η και της δεύτερης περίπτωσης, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ, παρά τα εκ της φύσεως (βιολογίας) προβλεπόμενα, να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ για μαμά, έστω θετή, έναν άντρα για μπαμπά μια γυναίκα. Θα υφίσταται το να ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ως μέλος μιας ομοφυλοφιλικής “οικογένειας” (βλέπε σχέσης πρωτευόντως, σεξουαλικής, βιολογικά ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ προς την οικο-γένεια[1]), τότε μιλάμε για έναν, παρά φύσει εξαναγκασμό, που καθόλου δεν είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να αποδεχθεί.

Επίσης, να μην ξεχνάμε το ελάχιστο αδίκημα μέσω του οποίου επιτυγχάνεται στις πλείστες των περιπτώσεων ιδιαίτερα όταν ο έχων την πρωτοβουλία ειναι μεγαλύτερος, ομοφυλοφιλική σχέση.  πρόκειται για μεσω χειριστικών μεθόδων (βλέπετε την υπόθεση Λιγνάδη) επίτευξη του σκοπού. Λιγνάδης χειριστικος . όπου ξαναλέμε και το βλέπουμε όσοι δεν θέλουμε να κλείνουμε τα μάτια, οι ποικιλες χειριστικες/παρανομες μεθοδοι, απευθύνονται κυρίως, ως γνωστόν και κατά το πλείστον, αλλα “pride ενεκα& πανσεξουαλισμού κάνουμε πως δεν το βλέπουμε”, απο ενήλικα άτομα σε ανήλικα άτομα (με “ευλογοτερη” επιτυχία) και οχι σε ενήλικα που έχουν σταθερά διαμορφωμένη την σεξουαλική τους ζωή.

 

 

 

 

Βεβαίως, μια στρατιά ψυχολόγων υπηρετούν στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε επι της κοινωνίας, την συγκεκριμένη απαίτηση, χωρίς να τους ενδιαφέρει η γνώμη του αγέννητου ή ανήλικου παιδιού.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡ’ΟΤΙ ΕΤΥΓΧΑΝΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΗ ΜΑΜΑ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ “παραγγελίες” ΠΡΟΣ ΦΤΩΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΕΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ wikipedia.org/wiki/Παρένθετη_μητέρα   και     μέθοδοι-τεχνικές/παρένθετη-μητρότητα-μητέρα .

Στην περίπτωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αυτές οι “παραγγελίες” ισοδυναμούν με”παραγγελιές” για την “εξύψωση” και ισοαντιστοίχιση της ομοφυλοφυλικής σεξουαλικής καψούρας (όλες οι καψούρες είναι σεβαστές αν δεν ενοχλούν), στο ιερό (ηθικά-επιστημονικά) επίπεδο της ανθρώπινης αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Όχι  “πολίτη” Καπουτζίδη, δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα μέσω της ψήφου σου προς τους αγαπητικούς του διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας.

Ασχολήσου με την διαφήμιση της “υπεροχής” της ομοφυλοφιλοφυλικής κοινότητας, ενθυμούμενος πως ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ.

Πρόκειται τελικά, για ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ενός διακριτού/ξέχωρου από την βιολογία, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ( wikipedia.org/wiki/Φύλο ), «εάν είναι απλά να αλλάξουμε τον τίτλο του Συμφώνου Συμβίωσης και να το κάνουμε πολιτικό γάμο χωρίς να αναγνωρίσουμε δικαίωμα γονεϊκότητας, είναι δώρον άδωρον»

 

 

Και το ΖΟΥΜΙ της υπόθεσης:

Δεν δέχομαι της πολιτείας το επιχείρημα, η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Εσένα σε ψήφισα για να την ετοιμάσεις. Είναι χρέος της πολιτείας να ετοιμάσει την κοινωνία

 

(1) από wiktionary.org/wiki/οικογένεια οικογένεια θηλυκό

  1. (οικογένεια) σύνολο προσώπων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με πολύ στενό συγγενικό δεσμό (πατέρας, μητέρα και παιδιά)
  2. (κατ’ επέκταση) σύνολο προσώπων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με συγγενικούς δεσμούςστους γάμους μαζευόμαστε όλη η οικογένεια
  3. (μεταφορικά) σύνολο μελών που έχουν πολύ στενή σχέση ή παρόμοια χαρακτηριστικά. Συμπληρώνει δε η G-M-R για συγγενικό δεσμό: wikipedia.org/wiki/Συγγένεια

Υστερόγραφο:

Λάκης Γαβαλάς: Είναι Αυτός που Είναι και δεν χρειάζεται καμιά επιβεβαίωση του Είναι του και καμιά προστασία, διαφορετικά από τους άλλους πολίτες! Επί πλέον, διαθέτει Ηθος!

Μπράβο του!

Λάκης Γαβαλάς: Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ

 

Σχετικά και τα επόμενα λινκ,  Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Έκκληση βοήθειας από Φώτη Σεργουλόπουλου για να μην μείνει μόνος ο γιος του: «Τι θα απογίνει αuτό το παιδί;»

Το καρφί του Παπανικολάου για τον Καπουτζίδη – Η «καλή αδερφή» και η ένσταση για τους αυτοπροσδιορισμούς (newpost.gr)

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 29 Απρ. 2022

 

 

 

 

Εχουν όλες οι οικογένειες τα ίδια δικαιώματα στην Ελλάδα; Και κατά πόσο προστατεύονται τα δικαιώματα των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών; Η εκπομπή Special Report με τον Τάσο Τέλλογλου ήταν το βράδυ της Παρασκευής (29/4) αφιερωμένη στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και στις «αόρατες οικογένειες», όπως τις ονόμασε χαρακτηριστικά η δικηγόρος Κατερίνα Τρίμμη, η οποία δήλωσε για την ακρίβεια: «Μία οικογένεια που ζει μαζί, υπό την ελλιπή προστασία που προσφέρει ένα σύμφωνο συμβίωσης καθώς δεν έχει δικαίωμα στον γάμο, θα πρέπει εάν θέλει να αποκτήσει νέο μέλος, να κόψει κάθε επίσημο δεσμό και να γίνει προσωρινά “αόρατη”» και πρόθεσε: «Είναι γνωστό ή θα έπρεπε να είναι γνωστό ότι στη χώρα μας γίνεται μια σημαντικότατη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν να συνάψουν γάμο, δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως γονείς».

Στην εκπομπή μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες όπως η δική του, καθώς πατέρας από το 2013 μέσω παρένθετης μητέρας και εξέφρασε τους φόβους του για τα νομικά κενά που υπάρχουν όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι με το παιδί του στην περίπτωση που ο ίδιος πάθει κάτι. Μιλώντας δε, για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο γνωστός παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων πως «Δεν με αφορά να συμφωνούν όλοι με αυτό που είμαι. Αυτό που με αφορά είναι οι Αρχές να με θεωρούν ίσο».

«Όλα τα επιχειρήματα από την άλλη πλευρά είναι σχεδόν σαχλά. Η βέλγικη οικογένεια έπαθε κάτι; Η φινλανδέζικη έβγαλε και πρωθυπουργό»

Στο Special Report, όμως, μίλησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, του οποίου η σειρά «Σέρρες» έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το θάρρος που πραγματεύεται τη ζωή ενός gay άνδρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με προκαταλήψεις. Οι παγιωμένες αντιλήψεις για το τι συνιστά οικογένεια – αντιλήψεις που προέρχονται και από τον εκκλησιαστικό χώρο – έρχονται στο προσκήνιο μέσα από την τελευταία τηλεοπτική δημιουργία του.

(more…)

Ο νέος Superman, γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν θα είναι αμφιφυλόφιλος (Βίντεο και φωτό)
Tuesday
12/10/2021
22:48 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Δικαιωματισμός ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: Λέμε τώρα, και γιατί δεν εμφανίζουν τον Σούπερμαν ως, Μαρξόφιλο, Λενινόφιλο, Τσε κουεβαρόφιλο, κλπ;;;;;;;;;

Μα διότι οι σεξοαναζητήσεις, πέραν του ότι απασχολούν το κάτω κεφάλι σε βάρος του επάνω, γεμίζουν και την τσέπη των, επισήμως, περιστασιακώς, παρανόμως, πολυπλοκάμως, ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ, εκμεταλλευομένων την σάρκα (τη βοηθεία των απανταχού παρόντων δικαιωματιστών, Διανοουμένων ως και Εκπορνευομένων).

_.

 

 

 

 

 

newpost.gr_Σύνταξη, 09 Οκτ. 2021

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τζον Κεντ, γνωστός ως «ο Υπεράνθρωπος της Γης», θα εμφανιστεί στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, «Superman: Son of Kal-El #5», ως πρωταγωνιστής σε μια ερωτική σχέση με τον δημοσιογράφο Τζέι Νακαμούρα με τον οποίο ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα.

 

Ο Τζόναθαν Κεντ, ο γιος του Σούπερμαν Κλαρκ Κεντ και της δημοσιογράφου Λόις Λέιν, εμφανίζεται στις σελίδες της DC Comics ως αμφιφυλόφιλος.

Ο Τζον Κεντ, γνωστός ως «ο Υπεράνθρωπος της Γης», θα εμφανιστεί στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, «Superman: Son of Kal-El #5», ως πρωταγωνιστής σε μια ερωτική σχέση με τον δημοσιογράφο Τζέι Νακαμούρα με τον οποίο ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα.

Η απόφαση να βγει ο σούπερ ήρωας που φοράει τον μανδύα του Man of Steel ως αμφιφυλόφιλος είναι ένα τρανό παράδειγμα της πρωτοβουλίας των εκδοτών κόμικ να επεκτείνουν το εύρος της εκπροσώπησης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στις σελίδες τους.

Άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες που εμφανίστηκαν ως εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι οι Batwoman, Harley Quinn και Alan Scott (Green Lantern) και ο Iceman της Marvel, η America Chavez (γνωστή και ως Miss America) και o Northstar, ένας από τους πρώτους ανοιχτά γκέι χαρακτήρες κόμικς, όταν κυκλοφόρησε το 1992.

«Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες και όλοι αξίζουν να δουν τον εαυτό τους στους ήρωες αυτούς. Είμαι πολύ ευγνώμων που η DC και η Warner Bros μοιράζονται αυτήν την ιδέα», δήλωσε ο Τομ Τέιλορ, ο κειμενογράφος του «Superman: Son of Kal-El #5».

 

 

«Το σύμβολο του Σούπερμαν ήταν πάντα το ιδεώδες για την ελπίδα, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικς», πρόσθεσε.

Στο τεύχος, ο γιος του Σούπερμαν, ο Τζον Κεντ, αφού ολοκληρώσει την αποστολή του να σώσει τον κόσμο θα βρει την αγάπη στο πρόσωπο του Τζέι.

 

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ

 

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα»
Wednesday
06/01/2021
20:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΛΟΑΤΚΙ Νικ. Γιατρομανωλάκης
0

Σχόλιο GMR:   Να “προστατεύσουμε” την ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ καλά και σώνει αυξάνοντας τα μέλη της (όπως πχ τα μέλη των ΚΑΖΙΝΟ/ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ του ΣΕΞ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ https://greek-market-research.com/article/ta-rompot-toy-chrimatos-a-tileoptiki-metadosi/  , κλπ, κλπ) !!!

Εισαγωγικό ερώτημα:

Διερωτώμαστε, προς τι ο παγκόσμιος δημοσιογραφικός πανηγυρισμός;

Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα»

Μήπως υποβιβάζεται η αξία των ακαδημαϊκών προσόντων (Νικόλας Γιατρομανωλάκης : Αγωνιστής των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, προέρχεται από το «Ποτάμι») του Νικόλα Γιατρομανωλάκη ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ;

Μήπως θριαμβεύει Η ΕΠΙΛΟΓΗ για την θέση του “υπεύθυνου για θέματα σύγχρονου πολιτισμού” (= ο ΕΝΙΑΙΟΣ “πολιτισμός” που θέλει να επιβάλλει η παγκοσμιοποιηση, δηλαδή ελεύθερη κυκλοφορία εμπορευμάτων, οπωσδήποτε όπλων, των πολυεθνικών-κεφαλαίων/χρηματιστικού αέρα κοπανιστού κατά το 99%-ανθρώπων όσων διαθέτουν το προνόμιο);

Μήπως η επιλογή σηματοδοτεί την “υπουργοποίηση” της ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ;

Κατ’ αρχήν, πρέπει να τονίσουμε, πως τα άτομα που περιλαμβάνει η ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, υφίστανται παγκοσμίως διακρίσεις, βασανιστήρια, θανατώσεις, άρα το πρώτο που λογικά θα πρέπει να ζητείται, θα είναι το εκάστοτε Κράτος Δικαίου-Δημοκρατίας. Όμως, ας δούμε παρακάτω αν αυτό είναι το ζητούμενο, ή αν αναζητείται το καλύτερο “πλασάρισμα” και η επαύξηση των μελών της ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, εντός της παγκοσμιοποιούμενης κοινωνίας με μοναδική αξία το δίδυμο καταναλωτής-ταυτόχρονα-καταναλωτικό προϊόν.

Θυμίζουμε, για όσους διανοούμενους απαξίωσαν να ασχοληθούν με την ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ι am gay and I am proud (Say it loud: I’m gay and proud ), πως η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ, με την θεσμική Δικαστική Συνδρομή (συνυπεύθυνη και για τα δεινά Χρεοκρατίας-έξωθεν εξάρτησης) τον θεσμό της οικογένειας.

Ο κατά ΛΟΑΤΚΙ προσδιορισμός (εγγενώς και μή ιατρικά έγκαιρα θεραπεύσιμος) ή αυτοπροσδιορισμός (ενώ https://el.wikipedia.org/wiki/Ομοφυλοφιλία υπογραμμίζουμε από τον προηγούμενο σύνδεσμο: “πιστεύεται ότι οφείλεται σε μία περίπλοκη αλληλεπίδραση γενετικής, ορμονών και περιβαλλοντικών επιρροών) ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ σε ανηλίκους (πρακτικά ΠΛΕΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, με θεσμική αναγνώριση, από την Δικαιοσύνη ΟΧΙ από τα ΜΜΕ μόνο, του γάμου ομοφύλων αντί μόνον του συμφώνου συμβίωσης-υιοθέτηση τέκνων-γονέας1-γονέας2, και πλείστων όσων ανεκτικών έως προτρεπτικών ακόμα και έμμεσα ή άμεσα εκβιαστικών μεθόδων επιρροής στην σεξουαλικότητα).

 

 

Συνεχίζουμε,

 

Ομοφυλοφιλία=Ψυχοσωματική κατάσταση/επιλογή σε υγιή κοινωνία, άλλως, με τα ακόλουθα ερωτηματικά:

α) μη επιδεχόμενη ορμονοθεραπεία (έγκαιρα…) ή άλλη θεραπεία(;), β) ελεύθερη (από άμεσες-έμμεσες επιδράσεις…) σεξουαλική επιλογή(;), γ) μιά ακόμα χρήσιμη (και ακολούθως ψηφοθηρικά εκμεταλλεύσιμη) για το “διαίρει και βασίλευε” παράμετρος(;), δ) μία ακόμα εμπορεύσιμη παράμετρος (σεξουαλικής συμπεριφοράς), όπως λοιπές επί παντός επι(τούτου)στητού(;), ε) ευκαιρία αποπροσανατολισμού επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (; βλέπετε και σχόλιο σε ZERO SUM GAME και καταστρεπτικά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα; ), στ) Ευκαιρία δημόσιας παρότρυνσης (και αποδεδειγμένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ) όλων των Δικαιϊκών Λειτουργιών (Τακτική Δικαιοσύνη, Συνήγορος του Πολίτη, Συνήγορος του Παιδιού) σε βιο-μηχανοποίηση παραγωγής αποφάσεων, ακραίων, επιζήμιων έως και εγκληματικών για παιδιά/ θεσμό οικογένειας/ τεκνοποίηση (κυοφορία από άντρες ή από δανεικούς μητέρα/πατέρα), του τύπου γάμος ομοφύλων-υιοθέτηση τέκνων, ΓΟΝΕΑΣ1-ΓΟΝΕΑΣ2 πάει ΠΕΡΙΠΑΤΟ η λέξη ΜΑΝΑ με ταυτόχρονη ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ λέξεων και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ καθοριστικών του ανθρώπινου ΓΕΝΟΥΣ κλπ, υποκατάστατων της ορθής δικαιοδοτικής κρίσης προς εξυπηρέτηση του βασικού σκοπού (του “διαίρει και βασίλευε”) ;;;

Υστερόγραφο: Θαυμάστε ομόφυλοι και ετερόφυλοι, όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο (ή προαγόμενο, εκ του προαγωγός;;;):  Μισέλ Φουκώ: Ο Γάλλος βασιλιάς της φιλοσοφίας ήταν παιδόφιλος βιαστής στην Τυνησία

_.

 

 

 

newsbeast-ειδησεογραφία, 5 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

«Μπορεί να γίνει το νέο αστέρι της ελληνικής κυβέρνησης»

 

«Βροχή» έπεσαν τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα τον μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, υπέρμαχο των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αναβαθμίζοντάς τον σε υφυπουργό με αρμοδιότητα τα θέματα σύγχρονου πολιτισμού.

Διεθνή μέσα μιλούν για «ιστορική» στιγμή της Ελλάδας, σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού να εντάξει έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο για πρώτη φορά σε κυβερνητικό σχήμα. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι στο χώρο της πολιτικής καταργούνται στερεότυπα και προκαταλήψεις και όλα τα μέλη της κοινωνίας έχουν ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες.

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είχε εκφράσει δημόσια τον σεξουαλικό του προσανατολισμό την ημέρα κατά της ομοφοβίας στα μέσα κοινωνικής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από αρκετά χρόνια, στην πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα μετά την Αμερική, είχα κατά λάθος μάθει ότι υπήρχε μια εσωτερική συζήτηση για το κατά πόσον μπορούσα να αναλάβω τη διαχείριση μίας κρίσης, όχι λόγω απειρίας ή ικανοτήτων αλλά επειδή ήμουν εμφανώς (συγκρατήστε αυτή τη λέξη) gay. Δεν μου έδωσαν το project τότε», εξηγώντας ότι το ενδιαφέρον του για την πολιτική ήταν παλιό και συνειδητό.

Η ιστορική στιγμή και το «νέο αστέρι της κυβέρνησης»

Το Associated Press μετέδωσε την είδηση με τίτλο «Η Ελλάδα ορίζει τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπουργό». Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Η κεντροδεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα ονόμασε τον πρώτο ανοιχτό ομοφυλόφιλο υπουργό της χώρας σε ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου τη Δευτέρα».

Από την πλευρά του ο Ιndependent παρουσιάζει με τον ίδιο τρόπο το θέμα σημειώνοντας: «Η Ελλάδα όρισε τον πρώτο της ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό. Ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης έγραψε ιστορία αφού διορίστηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού τη Δευτέρα».

 

Από την πλευρά του ο Ιndependent παρουσιάζει με τον ίδιο τρόπο το θέμα σημειώνοντας: «Η Ελλάδα όρισε τον πρώτο της ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό. Ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης έγραψε ιστορία αφού διορίστηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού τη Δευτέρα».

 

Η είδηση πέρασε και τα σύνορα της Ευρώπης, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες υπήρξαν σχετικά άρθρα για τον νέο υφυπουργό Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα η Washington Post παρουσίασε το θέμα για τον πρώτο «ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό της Ελλάδας», έπειτα από τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε όλο το δημοσίευμα στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr