ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα»
Wednesday
06/01/2021
20:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΛΟΑΤΚΙ Νικ. Γιατρομανωλάκης
0

Σχόλιο GMR:   Να “προστατεύσουμε” την ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ καλά και σώνει αυξάνοντας τα μέλη της (όπως πχ τα μέλη των ΚΑΖΙΝΟ/ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ του ΣΕΞ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ https://greek-market-research.com/article/ta-rompot-toy-chrimatos-a-tileoptiki-metadosi/  , κλπ, κλπ) !!!

Εισαγωγικό ερώτημα:

Διερωτώμαστε, προς τι ο παγκόσμιος δημοσιογραφικός πανηγυρισμός;

Διεθνής Τύπος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «Ιστορική στιγμή με τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό στην Ελλάδα»

Μήπως υποβιβάζεται η αξία των ακαδημαϊκών προσόντων (Νικόλας Γιατρομανωλάκης : Αγωνιστής των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, προέρχεται από το «Ποτάμι») του Νικόλα Γιατρομανωλάκη ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ;

Μήπως θριαμβεύει Η ΕΠΙΛΟΓΗ για την θέση του “υπεύθυνου για θέματα σύγχρονου πολιτισμού” (= ο ΕΝΙΑΙΟΣ “πολιτισμός” που θέλει να επιβάλλει η παγκοσμιοποιηση, δηλαδή ελεύθερη κυκλοφορία εμπορευμάτων, οπωσδήποτε όπλων, των πολυεθνικών-κεφαλαίων/χρηματιστικού αέρα κοπανιστού κατά το 99%-ανθρώπων όσων διαθέτουν το προνόμιο);

Μήπως η επιλογή σηματοδοτεί την “υπουργοποίηση” της ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ;

Κατ’ αρχήν, πρέπει να τονίσουμε, πως τα άτομα που περιλαμβάνει η ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, υφίστανται παγκοσμίως διακρίσεις, βασανιστήρια, θανατώσεις, άρα το πρώτο που λογικά θα πρέπει να ζητείται, θα είναι το εκάστοτε Κράτος Δικαίου-Δημοκρατίας. Όμως, ας δούμε παρακάτω αν αυτό είναι το ζητούμενο, ή αν αναζητείται το καλύτερο “πλασάρισμα” και η επαύξηση των μελών της ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, εντός της παγκοσμιοποιούμενης κοινωνίας με μοναδική αξία το δίδυμο καταναλωτής-ταυτόχρονα-καταναλωτικό προϊόν.

Θυμίζουμε, για όσους διανοούμενους απαξίωσαν να ασχοληθούν με την ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ι am gay and I am proud (Say it loud: I’m gay and proud ), πως η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ, με την θεσμική Δικαστική Συνδρομή (συνυπεύθυνη και για τα δεινά Χρεοκρατίας-έξωθεν εξάρτησης) τον θεσμό της οικογένειας.

Ο κατά ΛΟΑΤΚΙ προσδιορισμός (εγγενώς και μή ιατρικά έγκαιρα θεραπεύσιμος) ή αυτοπροσδιορισμός (ενώ https://el.wikipedia.org/wiki/Ομοφυλοφιλία υπογραμμίζουμε από τον προηγούμενο σύνδεσμο: “πιστεύεται ότι οφείλεται σε μία περίπλοκη αλληλεπίδραση γενετικής, ορμονών και περιβαλλοντικών επιρροών) ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ σε ανηλίκους (πρακτικά ΠΛΕΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, με θεσμική αναγνώριση, από την Δικαιοσύνη ΟΧΙ από τα ΜΜΕ μόνο, του γάμου ομοφύλων αντί μόνον του συμφώνου συμβίωσης-υιοθέτηση τέκνων-γονέας1-γονέας2, και πλείστων όσων ανεκτικών έως προτρεπτικών ακόμα και έμμεσα ή άμεσα εκβιαστικών μεθόδων επιρροής στην σεξουαλικότητα).

 

 

Συνεχίζουμε,

 

Ομοφυλοφιλία=Ψυχοσωματική κατάσταση/επιλογή σε υγιή κοινωνία, άλλως, με τα ακόλουθα ερωτηματικά:

α) μη επιδεχόμενη ορμονοθεραπεία (έγκαιρα…) ή άλλη θεραπεία(;), β) ελεύθερη (από άμεσες-έμμεσες επιδράσεις…) σεξουαλική επιλογή(;), γ) μιά ακόμα χρήσιμη (και ακολούθως ψηφοθηρικά εκμεταλλεύσιμη) για το “διαίρει και βασίλευε” παράμετρος(;), δ) μία ακόμα εμπορεύσιμη παράμετρος (σεξουαλικής συμπεριφοράς), όπως λοιπές επί παντός επι(τούτου)στητού(;), ε) ευκαιρία αποπροσανατολισμού επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (; βλέπετε και σχόλιο σε ZERO SUM GAME και καταστρεπτικά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα; ), στ) Ευκαιρία δημόσιας παρότρυνσης (και αποδεδειγμένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ) όλων των Δικαιϊκών Λειτουργιών (Τακτική Δικαιοσύνη, Συνήγορος του Πολίτη, Συνήγορος του Παιδιού) σε βιο-μηχανοποίηση παραγωγής αποφάσεων, ακραίων, επιζήμιων έως και εγκληματικών για παιδιά/ θεσμό οικογένειας/ τεκνοποίηση (κυοφορία από άντρες ή από δανεικούς μητέρα/πατέρα), του τύπου γάμος ομοφύλων-υιοθέτηση τέκνων, ΓΟΝΕΑΣ1-ΓΟΝΕΑΣ2 πάει ΠΕΡΙΠΑΤΟ η λέξη ΜΑΝΑ με ταυτόχρονη ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ λέξεων και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ καθοριστικών του ανθρώπινου ΓΕΝΟΥΣ κλπ, υποκατάστατων της ορθής δικαιοδοτικής κρίσης προς εξυπηρέτηση του βασικού σκοπού (του “διαίρει και βασίλευε”) ;;;

Υστερόγραφο: Θαυμάστε ομόφυλοι και ετερόφυλοι, όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο (ή προαγόμενο, εκ του προαγωγός;;;):  Μισέλ Φουκώ: Ο Γάλλος βασιλιάς της φιλοσοφίας ήταν παιδόφιλος βιαστής στην Τυνησία

_.

 

 

 

newsbeast-ειδησεογραφία, 5 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

«Μπορεί να γίνει το νέο αστέρι της ελληνικής κυβέρνησης»

 

«Βροχή» έπεσαν τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα τον μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, υπέρμαχο των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αναβαθμίζοντάς τον σε υφυπουργό με αρμοδιότητα τα θέματα σύγχρονου πολιτισμού.

Διεθνή μέσα μιλούν για «ιστορική» στιγμή της Ελλάδας, σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού να εντάξει έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο για πρώτη φορά σε κυβερνητικό σχήμα. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι στο χώρο της πολιτικής καταργούνται στερεότυπα και προκαταλήψεις και όλα τα μέλη της κοινωνίας έχουν ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες.

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είχε εκφράσει δημόσια τον σεξουαλικό του προσανατολισμό την ημέρα κατά της ομοφοβίας στα μέσα κοινωνικής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από αρκετά χρόνια, στην πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα μετά την Αμερική, είχα κατά λάθος μάθει ότι υπήρχε μια εσωτερική συζήτηση για το κατά πόσον μπορούσα να αναλάβω τη διαχείριση μίας κρίσης, όχι λόγω απειρίας ή ικανοτήτων αλλά επειδή ήμουν εμφανώς (συγκρατήστε αυτή τη λέξη) gay. Δεν μου έδωσαν το project τότε», εξηγώντας ότι το ενδιαφέρον του για την πολιτική ήταν παλιό και συνειδητό.

Η ιστορική στιγμή και το «νέο αστέρι της κυβέρνησης»

Το Associated Press μετέδωσε την είδηση με τίτλο «Η Ελλάδα ορίζει τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπουργό». Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Η κεντροδεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα ονόμασε τον πρώτο ανοιχτό ομοφυλόφιλο υπουργό της χώρας σε ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου τη Δευτέρα».

Από την πλευρά του ο Ιndependent παρουσιάζει με τον ίδιο τρόπο το θέμα σημειώνοντας: «Η Ελλάδα όρισε τον πρώτο της ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό. Ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης έγραψε ιστορία αφού διορίστηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού τη Δευτέρα».

 

Από την πλευρά του ο Ιndependent παρουσιάζει με τον ίδιο τρόπο το θέμα σημειώνοντας: «Η Ελλάδα όρισε τον πρώτο της ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό. Ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης έγραψε ιστορία αφού διορίστηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού τη Δευτέρα».

 

Η είδηση πέρασε και τα σύνορα της Ευρώπης, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες υπήρξαν σχετικά άρθρα για τον νέο υφυπουργό Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα η Washington Post παρουσίασε το θέμα για τον πρώτο «ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό της Ελλάδας», έπειτα από τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε όλο το δημοσίευμα στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.