ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η εξόντωση των πληβείων του ναζισμού τη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών
Tuesday
06/12/2022
20:15 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Λυκοκάπης Ιστορία Ναζισμός
0

Σχόλιο GMR:   Ως σχετικό γι’ αυτούς που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το ΝΑΤΟΪΚΟ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ Συγχωρο-συγχαρητηριοχάρτι σε Τάγμα Αζόφ-Χρυσαυγήτικο και λοιπό Ακροδεξιό “Πατριωτισμό”! , αφιερώνουμε την παρούσα ανάρτηση. Βέβαια, τέτοια εγκλήματα έγιναν ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, όταν στο όνομα ιερών (θρησκειών-κομμουνισμός-κλπ) ή ανίερων στοχεύσεων καταπατείται το “μπορείς να με πεις και τσουκάλι, όχι όμως και να με βάλεις στη φωτιά“.

Τώρα βέβαια ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΩΣ (με ταυτόχρονη κατάχρηση και απραγούς και λειψής κριτικής, επίσης και κριτικής στήριξης από τους πιο “έξυπνους” ή “πολυεπίπεδους”), την εποχή μετααλήθειας-μεταδημοκρατίας ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Μετα-αλήθεια & Μετα-δημοκρατία, ΣΟΚ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.

_.

 

 

 

 

Γιώργ. Λυκοκάπης, 3 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

«Η Γερμανία έχει πάψει να είναι σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Επανήλθε σε μεσαιωνικές συνθήκες. Δυσοίωνο χαρακτηριστικό της σημερινής κατάστασης είναι η αγριότητα και η περιφρόνηση όλων των νομικών κανόνων που αποτελούν το ιερό και το απαραβίαστο κάθε πολιτισμένου κράτους. Βαθύτερη σημασία είναι η αυταρέσκεια με την οποία αντιμετωπίζεται η προσφυγή σε φρικιαστικές, μεσαιωνικές πολιτικές μεθόδους». Το απόσπασμα των λονδρέζικων Times στις περιγράφει το αιματηρό διήμερο που είχε προηγηθεί στην Γερμανία, που έμεινε στην ιστορία ως η “Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών”.

Ήταν τότε που οι μαυροφορεμένοι άνδρες των SS έπνιξαν στο αίμα το “πραξικόπημα” που σχεδιαζόταν κατά του καγκελαρίου Αδόλφου Χίτλερ. Παραδόξως πολλοί από τους “πραξικοπηματίες”, συνελήφθησαν με τις… πιτζάμες, χωρίς να έχουν ακολουθήσει τους στοιχειώδεις συνωμοτικούς κανόνες. Η πλειοψηφία από αυτούς εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες, στη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών.

 

Κανείς από τα θύματα δεν ήταν κομμουνιστής, σοσιαλιστής ή Εβραίος (το πρώτο οργανωμένο πογκρόμ κατά της εβραϊκής κοινότητας στην Γερμανία θα γίνει τον Σεπτέμβρη του 1938). Όλα τα θύματα ήταν κορυφαία στελέχη του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, η ηγεσία της παραστρατιωτικής του οργάνωσης, των διαβόητων Ταγμάτων Εφόδου (SA) και ορισμένοι συντηρητικοί πολιτικοί. Επισήμως 80 νεκροί, ο πραγματικός αριθμός όμως είναι σίγουρα μεγαλύτερος.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Η ελληνική κυβέρνηση είπε όχι σε ψήφισμα καταπολέμησης της εξύμνησης ναζισμού-νεοναζισμού! Ντρέπεται και η ντροπή…
Saturday
12/11/2022
15:37 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Militaire-gr Ναζισμός
0

_.

 

 

 

Militaire-News, 6 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

 

Το 2021 μόνο 2 δύο χώρες αντιτάχθηκαν στην πρόταση της Ρωσίας για ψήφισμα κατά της εξύμνησης του ναζισμού. Ήταν οι ΗΠΑ και η Ουκρανία.

Φέτος  προστέθηκαν ακόμα 51 χώρες, που αρνήθηκαν να εγκρίνουν το ψήφισμα για την καταπολέμηση εξύμνησης του ναζισμού …Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!!!

Ντρέπεται και η ντροπή και κάποιοι στην κυβέρνηση θα πρέπει να διαβάσουν πολύ καλά ιστορία για να πάψουν να φέρνουν τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της χώρας σε δύσκολη θέση. Η κυβέρνηση μοιράζει όπλα εδώ κι εκεί -Ουκρανία και Σαουδική Αραβία- και παίρνει θέσεις που είναι σαφέστατα ενάντια στα συμφέροντα και στην ιστορία της χώρας.

Ποια ιστορία;

1.170 χωριά σε όλη την Ελλάδα «ξεθεμελίωσαν» οι Γερμανοί στην κατοχή!

Ας διαβάσουν ΕΔΩ όλη την ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ του Ελληνικού Ολοκαυτώματος μήπως και καταλάβουν τι ψήφισαν!

Ο χάρτης των καμμένων χωριών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TASS:

Η Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το σχέδιο ψηφίσματος της Ρωσίας «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που συμβάλλουν στην τροφοδότηση σύγχρονων μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και σχετικής μισαλλοδοξίας».

Το έγγραφο υποστηρίχθηκε από 106 αντιπροσωπείες. Πενήντα ένα κράτη ψήφισαν κατά και 15 απείχαν.

Η Ρωσία παραδοσιακά ξεκινά αυτό το ψήφισμα κάθε χρόνο. Το έγγραφο αναμένεται να τεθεί σε  ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση τον Δεκέμβριο. Το ψήφισμα συνυπογράφηκε από το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Βενεζουέλα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, τη Βόρεια Κορέα, την Κούβα, το Λάος, το Μάλι, τη Νικαράγουα, το Πακιστάν, τη Συρία, το Σουδάν, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, την Ισημερινή Γουινέα και τη Νότια Αφρική.

Το έγγραφο εκφράζει «βαθιά ανησυχία για την εξύμνηση, σε οποιαδήποτε μορφή, του ναζιστικού κινήματος, του νεοναζισμού και πρώην μελών της οργάνωσης Waffen SS, μεταξύ άλλων με την ανέγερση μνημείων και τη διοργάνωση δημοσίων διαδηλώσεων στο όνομα της εξύμνησης των Ναζί.

Καλεί επίσης τα κράτη να απαγορεύσουν οποιεσδήποτε εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ναζιστικού καθεστώτος, των συμμάχων του και των συνδεδεμένων οργανισμών του. Εκτός από αυτό, το ψήφισμα εκφράζει βαθιά ανησυχία για περιπτώσεις βεβήλωσης ή κατεδάφισης μνημείων για όσους πολέμησαν κατά του ναζισμού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Πηγή: militaire.gr