ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι θα μας κληροδοτήσει η πανδημία – Οι προβλέψεις του Μπιλ Γκέιτς
Saturday
27/03/2021
18:54 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Bill Gates κορωνοϊός (Covid-19) ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
0

Σχόλιο GMR: Όσοι βγάζουν σπυράκια ακούγοντας το όνομα του Μπιλ Γκέϊτς, καλό θα ήταν να σκεφτούν, σε ποια τάξη ανήκουν και τι προβλέπουν και τι (αναλόγως των δυνάμεών τους έκαστος, ΑΛΛΑ και ΜΑΖΙ πράγμα προς το παρόν ανύπαρκτο) κάνουν οι ίδιοι για την τάξη τους.

Διαφορετικά, κρέμες για τα σπυράκια πωλούνται στα φαρμακεία.

_.

 

 

 

 

Νεφέλη Λυγερού, 22 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αναδείχθηκε και σ’ ένα από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της πανδημίας. Ήταν από τους ελάχιστους, ίσως ο μοναδικός, που είχε προβλέψει την έλευση κάποιου ιού, σχεδόν πέντε χρόνια νωρίτερα. Το 2015, στη σκηνή του TED-Χ, είχε αναφερθεί σε μία επικείμενη πρωτοφανή υγειονομική κρίση που θα ταλανίσει τον πλανήτη.

Χάρη σε εκείνη την ομιλία, αναδύθηκε σε μια από τις προφητικές φωνές της παγκόσμιας αυτής κρίσης. Επέκρινε τις κυβερνήσεις για κωλυσιεργία σε σχέση με την παραγωγή του εμβολίου. Το ίδρυμά του χρηματοδότησε αρκετές έρευνες για την ανάπτυξή του. Συνέδραμε στον αγώνα κατά του Covid-19 συνολικά με 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια. Με διαφορά, χρίστηκε ο σημαντικότερος χορηγός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Το όνομά του, όμως, ενεπλάκη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε κάθε θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών, κυριάρχησαν οι ισχυρισμοί ότι ο Γκέιτς δημιούργησε την πανδημία, προκειμένου να ελέγξει τον παγκόσμιο πληθυσμό. Να βγάλει κέρδος από την εξάπλωση του ιού και να χρησιμοποιήσει τα εμβόλια για να εισάγει τσιπάκια ανίχνευσης στο ανθρώπινο σώμα.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Sunday
14/02/2021
18:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Video ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ κορωνοϊός (Covid-19) ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
0

 

Επίκαιρη διαδικτυακή εκπομπή , 13 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

 

 

 

Δραματική προειδοποίηση: Περιμένουμε την ασθένεια Χ, πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό
Sunday
31/01/2021
21:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
0

Σχόλιο GMR: Εντάξει, οι πολιτικοί έχουν άλλα ενδιαφέροντα, πως θα στηρίξουν Χρεοκρατία, πολεμικούς και οικονομικούς ανταγωνισμούς, οι διανοούμενοι θαυμάζουν εαυτούς, η ζωή απολαμβάνει την κανονικότητά της.

Πρόταση; Να ξεσηκωθούν ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ  οι διανοούμενοι, να ζητήσουν  αλλαγή κοινωνικοπολιτικών συστημάτων, Δημοκρατία, παιδεία, υγεία, εργασία, ΙΩΒΗΛΑΙΟ, …

_.

 

 

 

Σύνταξη newPost, 30 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Παγκόσμια ανησυχία για την «ασθένεια Χ». «Το θέμα είναι “πότε και όχι αν” θα εμφανιστεί η επόμενη πανδημία», τονίζει Βρετανός επιστήμονας.

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης δίνει «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό και τις μεταλλάξεις του, έρχονται στο «φως» προβλέψεις λοιμωξιολόγων για νέα και μάλιστα πιο θανατηφόρα πανδημία.

Ο Mark Woolhouse, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, σε ομιλία του το 2017, είχε αναφέρει πως στελέχη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έκαναν λόγο για την «Ασθένεια Χ», η οποία ήταν ο μεγάλος τους φόβος.

«Έχουμε την αίσθηση πως η επόμενη πανδημία, την οποία δεν έχουμε ζήσει ακόμα, θα είναι πολύ χειρότερη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο PA ο Woolhouse.

Όταν ρωτήθηκε για την ύπαρξη της… μυθικής «Ασθένειας Χ», την οποία αναφέρουν όλο και συχνότερα οι επιστήμονες, απάντησε: «Φυσικά. Δεν λέμε ποια αν, λέμε πότε θα συμβεί. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα συμβεί αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα συμβεί. «Το θέμα είναι “πότε και όχι αν” θα εμφανιστεί η επόμενη πανδημία», τονίζει χαρα.

Σύμφωνα με τον Woolhouse, κάθε χρόνο οι επιστήμονες ανακαλύπτουν έναν ή δύο ιούς που μεταφέρονται στον άνθρωπο.

Next pandemic is a matter of ‘WHEN not if’: Scientist warns new ‘Disease X’ outbreak could be ‘around corner’ https://t.co/IKRBtUVZrG

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) January 28, 2021

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο καθηγητής Jean-Jacques Muyembe Tamfum, ένας εκ των επιστημόνων που ανακάλυψαν τον Έμπολα, είχε δηλώσει και εκείνος πως σύντομα η ανθρωπότητα θα βρεθεί απέναντι στην «Ασθένεια Χ».

 

 

Πηγή: newpost.gr