ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Νίκος Αλιβιζάτος: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμβολίζει την αλλαγή εποχής
Thursday
16/01/2020
18:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Νίκ. Αλιβιζάτος ΠτΔ
2

Σχόλιο GMR: Η αφρόκρεμα των εκπροσώπων (όχι πάντα υποστηρικτών) του Δικαίου, δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα για το επί 10ετία συνεχιζόμενο μνηνονιακό έγκλημα. Δεν γνοιάστηκαν ούτε με τις κραυγές αγωνίας του καταταλαιπωρημένου λαού, δεν βρήκαν ούτε μια ευκαιρία να σταθούν πλάι στον πόνο του. Μοναδικό τους ενδιαφέρον οι υπηρεσίες προς την Εθελόδουλη Κατοχή. (η άλλη όψη του νομίσματος στα comments)

 

 

 

Νίκος Αλιβιζάτος, 16 Ιανουαρίου 2020

 

 

Το όνομα του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Νίκου Αλιβιζάτου είχε ακουστεί πολλές φορές για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με δήλωσή του σήμερα ο κ. Αλιβιζάτος εκθειάζει την επιλογή της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και εξαίρει τον συμβολισμό της υποψηφιότητας της νέας Προέδρου.

Όπως αναφέρει «αν με την επιλογή της νέας Προέδρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε, προπάντων, να δείξει ότι η χώρα γυρίζει σελίδα, τότε πέτυχε τον στόχο του. Διότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμβολίζει σε πολλά επίπεδα την αλλαγή εποχής».

Ο κ. Αλιβιζάτος εξηγεί:

«Πρώτα-πρώτα είναι γυναίκα. Ήταν καιρός μία Ελληνίδα να εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα. Χωρίς να είναι στερεοτυπικά φεμινίστρια, έχει επίγνωση των ιστορικών προκαταλήψεων σε βάρος του φύλου της, προπάντων στον εργασιακό χώρο, αλλά όχι μόνο.

(more…)