ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το πράσινο κύμα και η καταστροφή της Βουλιαγμένης
Monday
31/05/2021
12:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Τζιώτης ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
0

 

 

 

 

 

 

Δημ. Τζιώτης, 31 Μαίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Το πράσινο κύμα θα σαρώσει το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό τη δεκαετία που διανύουμε. Ακόμα και τα κόμματα που οδήγησαν με τις ιδεολογίες της βιομηχανικής εποχής και τη συντηρητική πολιτική τους στο σημερινό υπαρξιακό αδιέξοδο επιβίωσης της ανθρωπότητας στον πλανήτη, εξαναγκάζονται να επανατοποθετηθούν στην πολιτική αγορά με περιτύλιγμα οικολογικής ευαισθησίας.

Η εκλογή του Προέδρου Μπάιντεν στις ΗΠΑ, η πιθανότητα της εκλογικής νίκης των Πρασίνων στη Γερμανία και τα δισεκατομμύρια του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αλλάζουν τα χρώματα του πολιτικού χάρτη. Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, αυτή η αδιάφορη μέχρι πρόσφατα για τους περισσότερους ημέρα, φέτος θα κρατήσει μια ολόκληρη εβδομάδα και θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από όλα τα κόμματα.

Με καθυστέρηση δύο σχεδόν δεκαετιών, οι καταστροφικές επιπτώσεις της οποίας είναι σχεδόν αδύνατο πλέον να ανατραπούν, η εικόνα των κομμάτων θα συνδεθεί με τις προοπτικές της Πράσινης Ανάπτυξης και τα προγράμματά τους για την ανάκαμψη από την πανδημία. Όλοι πια θα δηλώνουν πράσινοι, όπως δήλωναν επαναστάτες μετά την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς, αντιστασιακοί μετά την κατοχή και δημοκράτες μετά τη χούντα.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ – ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ
Thursday
27/06/2019
16:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
0

 

orinimelissa , 26 Ιουνίου 2019

 

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ – ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ

Στείλτε αυτή την ανάρτηση παντού, μπας και σταματήσει αυτή η καταστροφή που ζούμε όλοι οι μελισσοκόμοι αναφέρει το orinimelissa. Ισχυρά δηλητήρια πάνω στις καλλιέργειες δηλητηριάζουν τα ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΑΣ. Ραντίσματα πέρα από κάθε επιτρεπόμενο όριο σκοτώνουν τον ΚΟΠΟ ΜΑΣ. Οι αγρότες έχουν διαλέξει ένα δρόμο που δεν έχει πίσω γυρισμό. Αν χαθεί η ΜΕΛΙΣΣΑ , ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

Η μεγαλύτερη αξία της μέλισσας εντοπίζεται στην προσφορά της στην επικονίαση των φυτών, δηλαδή στη μεταφορά γύρης από τους ανθήρες ενός άνθους στο στίγμα ενός άλλου, με αποτέλεσμα την γονιμοποίηση, την καρπόδεση και τελικά την παραγωγή φρούτων και καρπών αλλά και την διασφάλιση της αναπαραγωγής των φυτών. Η μέλισσα είναι υπεύθυνη για την επικονίαση του 70-75% του συνόλου των καλλιεργειών.

(more…)