ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΝΑΤΟΪΚΟ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ Συγχωρο-συγχαρητηριοχάρτι σε Τάγμα Αζόφ-Χρυσαυγήτικο και λοιπό Ακροδεξιό “Πατριωτισμό”!
Thursday
19/05/2022
22:41 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R ΗΠΑ Κυρ. Μητσοτάκης Ουκρανικό
0

_.

 

 

 

G-M-R, 19 Μαίου 2022

 

 

 

ΝΑΤΟΪΚΟ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ Συγχωρο-συγχαρητηριοχάρτι σε Τάγμα Αζόφ-Χρυσαυγήτικο και λοιπό Ακροδεξιό “Πατριωτισμό”!

Ή μήπως δεν καταλάβαμε;

Διαβάζουμε:

«Αντικαταστήστε τη λέξη Ελλάδα με τη λέξη Ουκρανία και οι ομοιότητες με τον σημερινό ταραχώδη κόσμο είναι εφιαλτικές (…). Όπως στη Μαριούπολη σήμερα έτσι και τότε, οι αριθμητικά λιγότεροι και αποστεωμένοι από την πείνα υπερασπιστές του Μεσολογγίου, απέκρουαν ένα μετά το άλλο τα κύματα των εχθρικών επιθέσεων πριν από την τελική, απέλπιδα Έξοδό τους»

από το

https://www.imerodromos.gr/mesologgi-opos-azofstal-proklhtika-anistorhto-plunthrio-mhtsotakh-sto-kogkreso/

και

«Όταν βλέπουμε τον ίδιο πόνο, την ίδια θλίψη μεταξύ των αμυνόμενων της Μαριούπολης, πόλης με ελληνικό όνομα και ρίζες, θυμόμαστε το Μεσολόγγι και το κόστος του δικού μας αγώνα»

από το

https://www.kathimerini.gr/politics/561864469/omilia-mitsotaki-sto-kogkreso-o-anatheoritismos-prepei-na-ittithei-ta-8-minymata-toy-prothypoyrgoy/ .

 

Βεβαίως (βεβαίως-βεβαίως!), ο συνήθως αγχωμένος, εξ αιτίας των ανομημάτων και εγκλημάτων του, έξωθεν εξαρτώμενος επικυρίαρχος επί της ελληνικής ιστορίας και επί του ελληνικού λαού πολιτικός κόσμος, μεριμνά για την υποκατάσταση (προσωρινά αναλόγως “αναγκών”) της συνήθους αριστεροδεξιάς προβοκάτσιας. Βλέπετε μπαχαλορουβίκωνες και ακροδεξιούς που διαλύουν λαϊκές αντιστάσεις όπως αυτές κατά της Χρεοκρατίας τις περιόδου 2010-2014, σε αγαστή συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες/βαθύ κράτος και δυνάμεις καταστολής. Η κύρια πλέον ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ[*] που στηρίζει το δεξιό (Κ.Μητσοτάκης) ή αριστερό (Α.Τσίπρας, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ) ΝΑΤΟ/ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ (το βλέπετε εντός της επιστολής-συνδέσμου http://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/ ), περιγράφεται με ανοιχτόχρωμα ως σκουρόχρωμα μελανο(χιτωνο)χρώματα στον σύνδεσμο της G-M-R http://greek-market-research.com/article/anatreptiko-deltio-live-streaming-pempti-12-maioy-2022-youtube/ .

 

(*) η συστημική, δήθεν δηλαδή, αντιπολίτευση, γέννημα-θρέμα της υπέρ Χρεοκρατίας-Εξωθεν Εξάρτησης πολιτικής κατεύθυνσης/δράσης και σανίδα σωτηρίας από τυχόν (και κατά της οποίας) ενδεχόμενη σοβαρή-ηθική-επιστημονικά οργανωμένη κοινωνικοπολιτική αντίσταση-πρόταση/δράση διεξόδου από το δίδυμο Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση (όπως πχ αυτή της πιο πάνω επιστολής-συνδέσμου της G-M-R) .

 

 

 

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ live streaming || ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2022 – YouTube
Monday
16/05/2022
13:11 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R Κων. Γρίβας
0

_.

 

 

 

 

G-M-R, 16 Μαίου 2022

 

 

 

 


Καθηγητής Κώστας Γρίβας στην υπηρεσία του alert !!!

 

Ακούσαμε το βράδυ 12-5-2022 στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του ΓΝΩΣΤΟΥ alert, τον κο Κώστα Γρίβα καθηγητή στρατιωτικών σχολών στα πλαίσια των τοποθετήσεων του για το πόσο η Ελλάδα ειναι δεδομένος σύμμαχος[*] μιας, εις βάρος της Εθνικής μας Ασφάλειας, φιλοτουρκικής αμερινανικής πολιτικής.

Τι ήθελε όμως ο κος Κ.Γ. να φέρει ως παράδειγμα πολιτικής καταγγελίας για το ζήτημα, την δήλωση του (με πολιτική-πολιτειακή ανοχή) πολιτικού τηλε-παραπροϊόντος Κ. Βελόπουλου, πως η πολιτική που ασκεί η Ελλάδα ειναι απολύτως δεδομένη;

Είναι ο ΓΝΩΣΤΟΣ Κ.Β., ο μή δεδομένος;;;

Ίσως…(λέμε τώρα), να ειναι τόσο πολύ “μη δεδομένος”, όσο ο κραυγάζων πατριωτισμό στην ίδια εκπομπή δημοσιογράφος κος Αρης Σπίνος,  Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που κατεβαίνει υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή.

Ένα πρόσθετο ερώτημα (ειδικά απευθυνόμενο στον φίλο Νίκο Ιγγλέση δημοσιολογικά συνεργαζόμενο με τον κύριο Κώστα Γρίβα): Δεν αντελήφθη ο κύριος ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΙΒΑΣ καθηγητής στρατιωτικών ποιος κραύγαζε πατριωτισμό στην ίδια εκπομπή ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;

Με τι μούτρα θα διδάξει την επόμενη στους μελλοντικούς προστάτες της πατρίδας μας;;;

Βέβαια, ο φίλος Νίκος Ιγγλέσης έχει ξανα-επιδείξει την αδιαφορία του σε ζητήματα ΑΡΧΩΝ, εμπλεκόμενος σε “πολιτικές” ακροδεξιές πρωτοβουλίες:  http://greek-market-research.com/clink/eklogiki-sygklisi-ti-ki-an-einai-katochi-patriotikon-dynameon/.

Αγαπητέ φίλε Νίκο Ιγγλέση, το δις εξαμαρτείν, εξηγεί το ότι παρά σε θεωρούμε σύμμαχο, επιμένεις να μας απαντάς, “δεν καταλαβαίνω αυτά που γράφετε περί δημοκρατίας κλπ (Στ G-M-R: “δ.ά.δ.α.” δημοκρατίας-ανιδιοτέλειας-δικαιοσύνης-αλληλεγγύης), τι ειναι η δημοκρατία, ο καθένας την εννοεί όπως θέλει”. Αγαπητέ Νίκο Ιγγλέση, η υποστήριξη σου για Εθνικό Νόμισμα και μάλιστα εχθρικά διακείμενη προς την παρεμφερή αλλά με διαφορετικά ποιοτικά (στο τί Ελλάδα αξίζει στους Έλληνες [**]) χαρακτηριστικά πρόταση http://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ , παραμένει φοβούμαστε άνευ βαθύτερων ΑΡΧΩΝ, ως εκ τούτου, και δυνατόν και φυσικό, να καταλήξει (μαζί και με την φυσική σου παρουσία) αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους κραυγάζοντες πατριωτισμόν. Αυτά φίλε Νίκο Ιγγλέση, με την γεμάτη απορία αγάπη μας προς το πρόσωπο σου.-

 

(*)Είμαστε απόλυτα δεδομένοι, είμαστε το απόλυτα δεδομένο κομμάτι της αμερικανικής στρατηγικής“.

(**) http://greek-market-research.com/clink/loykas-axelos-xanadiavazontas-ton-gkramsi-ekdoseis-stochastis/

 

 

 

 

 

ΛΟΥΚΑΣ ΑΞΕΛΟΣ-ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΡΑΜΣΙ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ
Sunday
08/05/2022
15:30 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R
0

_.

 

 

 

G-M-R, 9 Μαίου 2022

 

 

 

Σεβαστοί αποδέκτες, σας διαβιβάζουμε την τελευταία δράση-πρόταση της G-M-R, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι:

Προς : κ.κ Λουκά Αξελό, Ηλία Φιλιππίδη, Γιώρ.Τριανταφυλλόπουλο, Σπ. Στάλια, Σπ. Λαβδιώτη, Θεόδ. Μαριόλη, Κ. Παπουλή, Ηλ. Γιαννακόπουλο, Γιάν. Τόλιο, Λαοκ. Βάσση, Αν. Δημητρόπουλο, Κ. Λαπαβίτσα, Γιάγκο Ανδρεάδη, Βασ. Ασημακόπουλο, Γ. Μαργαρίτη, Αλ. Χάχαλη, Γ. Ιωαννίδη, Παν. Ηφαιστο, Δ. Χαλυβόπουλο, Ν. Ιγγλέση, Κ. Κόλμερ, Ζωή Γεωργαντά, Λεων. Βατικιώτη, Σταύρο Μαυρουδέα, Πέτ. Πιζάνια, Γιώρ. Αγοραστάκη

 

ΛΟΥΚΑΣ ΑΞΕΛΟΣ-ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΡΑΜΣΙ / ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ:

Σελ. 58:

IV. ΔΙΚΗΝ ΕΠΙΛΟΓΟΥ Ή Η ΑΝΑΓΚΗ ΗΘΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δεν μιλώ ποτέ για την αρνητική πλευρά της ζωής μου, πρώτ’ απ’ όλα γιατί δεν θέλω να παραπονιέμαι, ήμουν ένας μαχητής που δεν στάθηκε τυχερός στην άμεση πάλη κι οι μαχητές δεν μπορούν και δεν πρέπει να ελεεινολογούν τη μοίρα τους επειδή πάλεψαν όχι γιατί τους εξανάγκασε κανένας, αλλά γιατί το θέλησαν οι ίδιοι συνειδητά.

Αντόνιο Γκράμσι”

Σελ. 58:

Ο Γκράμσι, με τον ιδιότυπο δικό του τρόπο έκανε σαφές ότι οι μητροπολιτικές κοινωνίες, ως κατ’ εξοχήν πολύπλοκες (* της GMR) δεν μπορούν να ανατραπούν με “απλή έφοδο στην εξουσία.

…”

Σελ. 60:

“… .

Η Αριστερά δεν αρκεί να επικαλείται την αρετή, οφείλει να είναι ενάρετη η ίδια, δεν αρκεί να στηλιτεύει το κακό, πρέπει η ίδια να το τιμωρεί παραδειγματικά (* της G-M-R).

… .

Λουκάς Αξελός Ν.Μάκρη-Αθήνα, Μάϊος 2011-Σεπτέμβριος 2012″

 

=============================

(*) η πολυπλοκότητα για την παραδειγματική τιμωρία του άδικου, προϋποθέτει και θέληση και ανέβασμα στον Σταυρό (ήθος έμπρακτο κοινωνικό-επιστημονικό), σχετική επεξεργασία-πρόταση (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ) – έμπρακτη στάση: http://greek-market-research.com/clink/to-megalo-afigima-tha-to-ypostoyme-i-tha-to-antimetopisoyme/ .

Ενα “εκ των ων ουκ άνευ” Υστερόγραφο που αφορά τα παραπάνω: από το ίδιο βιβλίο, ΛΟΥΚΑΣ ΑΞΕΛΟΣ-ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΡΑΜΣΙ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ κεφάλαιο II ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ σελ. 46: “Το δεύτερο στοιχείο που επίσης δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία είναι η σύνδεση θεωρίας και πράξης. Στον Γκράμσι δεν υπάρχει αποσύμπλεξη της θεωρίας απο την πράξη παρ’ όλο που υπήρξε και είναι ένας πολύ μεγάλος θεωρητικός.

Το Υστερόγραφο, θα μπορούσε να αποκτήσει «εν τοις πράγμασι» σημασία, αν και εφ’ όσον μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις παραμέτρους:

Πρώτον, το ότι δεν διαθέτουμε απεριόριστη διάρκεια ζωής προκειμένου να το εφαρμόσουμε «όποτε» (πολλώ δε μάλλον με διάφορες δικαιολογίες να το παρακάμψουμε), όπως μας διδάσκει η τραγική απώλεια, για τους συγγενείς, τους φίλους, τους Ελληνες όλους, του Πέτρου Μηλιαράκη http://greek-market-research.com/article/pethane-o-gnostos-dikigoros-kai-syggrafeas-petros-miliarakis/.

Δεύτερον, το «Στον Γκράμσι δεν υπάρχει αποσύμπλεξη της θεωρίας απο την πράξη» απαιτεί ψυχοσωματική διάθεση που ΦΩΝΑΖΕΙ «οι μαχητές δεν μπορούν και δεν πρέπει να ελεεινολογούν τη μοίρα τους». Και αυτό, χρειάζεται το «ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ-ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ», που με αστείρευτη πίστη στην ΖΩΗ και στον ΑΝΘΡΩΠΟ μας προσφέρει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ η Stand-up comedian ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ (http://www.thekaterinavrana.com/, που επικοινωνεί με τα παιδιά μας πιο πολύ από εμάς τους γονείς τους!).

Η Κατερίνα Βρανά, που καταδικάζει με εξυπνάδα και χαμόγελο (“δεν θέλει κόπο-θέλει τρόπο”), την μεμψιμοιρία, το “δεν μπορώ”, το “ο κόσμος δεν ακούει”.

Η Κατερίνα Βρανά, που παρ’ όλα τα δεινά που υπέστη, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ, και ΜΠΟΡΕΙ, και ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ: https://youtu.be/Dyd2I5gp4aY

https://www.lifo.gr/culture/theatro/katerina-brana-epezisa-apo-diatrisi-enteroy-oliki-paralysi-tyflosi-kai-tha-pethano?amp

Τρίτον, το ότι το ότι δεν διαθέτουμε απεριόριστη διάρκεια ζωής, μας υποχρεώνει να προσπαθήσουμε πραγματικά, να απαντήσουμε στην πέραν του χρόνου της διάρκειας της ατομικής ζωής των «εχόντων και κατεχόντων» ισχυρή και αιωνίως αποτελεσματική ΟΡΓΑΝΩΣΗ τους, μέσω κρατικών και μη (http://greek-market-research.com/clink/antimnimonio-antimnimonio-kai-to-kratos-toy-kratoys/), ΟΧΥΡΩΝ. Ως εκ τούτου, με κύριο εργαλείο ΨΥΧΗΣ την αμέσως προηγούμενη παράγραφο, επανερχόμαστε και προτείνουμε συν-αγωνιστικά, «ΠΕΖΑ» ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ, Το “ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΗΓΗΜΑ”. Θα το υποστούμε και αυτό ή θα το αντιμετωπίσουμε;/ !

 

 

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Μετα-αλήθεια & Μετα-δημοκρατία, ΣΟΚ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
Sunday
27/03/2022
21:50 GMT+2
Κείμενα Γνώμης “μετα-δημοκρατία” G-M-R Νεοφιλελευθερισμός Παγκοσμιοποίηση Σοκ & Χάος
0

_.

 

 

 

G-M-R, 27 Μαρ. 2022

 

 

 

 

Η G-M-R στα πλαίσια της ανάρτησης “Ανακοίνωση της G-M-R, 9 Αυγούστου 2021“ ήδη από τότε, πλην της δημοσίευσης νέων αναρτήσεων (ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΤΗΛΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΛΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ & ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ μαζί με σχετικά σχόλια σε πλείστες περιπτώσεις) συνεχίζει να καταβάλει σχετική (όπως σε εκείνη την ανάρτηση αναφέρεται) προσπάθεια που είναι και επίπονη και χρονοβόρα, μα πάνω από όλα χρήσιμη (για αυτό και το κάνει) για την τεκμηρίωση ΕΠΙ:

1) της επιλογής της αναρτημένης κάθε φορά νέας θεματολογίας (ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΝΩΜΗΣ), 2) αλλά και των ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ σχολίων εκ μέρους μας, όπου αυτά υπάρχουν, 3) τέλος δε, επί της σύνθεσης και του συνδυασμού παλαιών και νέων αναρτήσεων.

Στο βάθος όλων αυτών βρίσκεται ο απέραντος σεβασμός του (ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ…) αναγνωστικού μας κοινού που είναι ο τελικός αποδέκτης αυτής της προσπάθειας μας (κατά την ταπεινή μας γνώμη για άδολη ενημέρωση-αντίσταση-πρόταση).

Η παρούσα ανάρτηση εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

 

http://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/

http://greek-market-research.com/clink/quot-meta-alitheia-quot-kai-quot-meta-dimokratia-quot/

http://greek-market-research.com/article/to-dogma-toy-sok-kai-to-dogma-toy-chaoys/

 

 

 

 

 

 

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΕΙΡΗΝΗ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
Saturday
19/03/2022
03:45 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R ΕΙΡΗΝΗ Ουκρανικό ΠΟΛΕΜΟΣ
0

_.

 

 

 

G-M-R, 19 Μαρ. 2022

 

 

 

Βλέπετε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία:

1) Το «Ουκρανικό» και η Νέα Τάξη Πραγμάτων Νο2: Τελικά ο Πούτιν … ,

2)Ουκρανία ή Finis Europae; Στην Ουκρανία ένας ημιτελικός πόλεμος,

3) — Ρωσική παρουσίαση του σκηνοθέτη Νικήτα Σεργκέγεβιτς Μιχαλκόφ, της από το 1991 ως σήμερα κατάστασης στην Ουκρανία, για την οποία παρουσίαση το Υoutube την επισημαίνει ως “ακατάλληλο ή προσβλητικό για κάποια είδη κοινού” , η δε G-M-R παρακαλεί, για την όποια αναξιοπιστία διαπιστώσετε να μας απαντήσετε επωνύμως και αιτιολογημένα και οπωσδήποτε θα δημοσιεύσουμε κάτω από αυτό το youtube όλες τις απαντήσεις σας, αιτιολογημένες και μη https://www.youtube.com/watch?v=X_aUYWjmw4o (Έκτακτη Εκπομπή “Δαιμονοδιώκτης TV” του Νικήτα Σεργκέγεβιτς Μιχαλκόφ με ελληνικούς υπότιτλους)),

4)σχετική ομιλία του Αμερικανού Γερουσιαστή Μπέρναρντ «Μπέρνι» Σάντερς που μας έστειλε ο καλός οικονομολόγος κος Σπύρος Στάλιας (ομιλία Μπέρνι Σώντερς στη Γερουσία για Ουκρανία )

5) — σχετική τεκμηρίωση του Λ. Βατικώτη Ας μιλήσουμε για την ειρήνη στην Ουκρανία!

6) —  “Το τάγμα του Αζόφ μας τάϊσε“, “Οι Αζόφ ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης“.

Τόσο, μα, ΤΟΣΟ απλά.

Σαν να λέγαμε, εδώ στην Ελλάδα, “Το Τάγμα της Χρυσής Αυγής (ΣΗΜ. GMR, το ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ όπως το Αζόφ Τάγμα Αζόφ  ) μας τάϊσε” και Οι Χρυσαυγήτες ήταν και είναι μία από τις άμυνες της πόλης”.

Τόσο, μα, ΤΟΣΟ απλά.

Από  Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη: Χτυπήθηκε άμαχος πληθυσμός – Το τάγμα του Αζόφ μάς τάισε .

7) — Κ. Γρίβας: Η Ευρώπη στο κατώφλι νέου μεγάλου πολέμου

 

 

Κατά τα λοιπά,   Ζελένσκι και ουκρανικός λαός προτείνονται για το Νόμπελ Ειρήνης .

Με αφορμή την παραπάνω πρόταση για την βράβευση του Ζελένσκι, ξεκαθαρίζουμε την θέση της G-M-R για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

Κάποιοι θεωρούν Νομικό Δικαίωμα της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ (και μάλιστα ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, παρ’ ότι γνωρίζουν όλα όσα αυτό συνεπάγεται, δηλαδή, ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ, και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ειδικότερα κατά της Ρωσίας, από την ίδια μέρα αυτής της ένταξης), αποκρύβοντας πως αυτό το “Νομικό Δικαίωμα” αποτελεί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε κορυφαίο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Οπότε, κατά την άποψή μας, υπερ-ισχύει η συμμετοχή σε εγκληματική κατά της ανθρωπότητας οργάνωση έναντι του “δικαιώματος” στην επιλογή ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Κάποιοι άλλοι, θεωρούν, πως η Ρωσία έχει το “δικαίωμα”, εφ’ όσον το ΝΑΤΟ πρόκειται άμεσα να εγκατασταθεί σύριζα στα σύνορά της, να αποτρέψει μια τέτοια περίπτωση με μια προληπτική “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”, υποτίθεται δίχως βλάβη αμάχων, πράγμα όμως μη επαληθευόμενο, εν τέλει με κανονικό πόλεμο, με ξεπάτωμα αμάχων Ουκρανών, εκτεταμένες καταστροφές, δηλαδή με έγκλημα κατά, Ουκρανών πολιτών και Ανθρωπότητας.

Απέναντι στα δύο παραπάνω εγκλήματα, “ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ” (Των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδωμεν), και ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (φιλονατοϊκά) και ΑΠΡΑΓΩΣ (ως προς το συνολικό, “ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ” Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ (Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 12/6/1976) .

Η G-M-R, συνεχίζει, ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ, να ενοχλεί και να συνεισφέρει, για  την σύσταση και λειτουργία, με την μέθοδο “δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο”, μιας διαδικτυακής “Δεξαμενής Σκέψης & Δράσης για ΕΙΡΗΝΗ-ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, για “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης μεταξύ πολιτών και λαών”. Συντόμως: “δ.ά.δ.α.” Ειρήνης-Προκοπής”.

 

 

Ο Μπέρτολτ Μπρέχτ σήμερα
Tuesday
22/02/2022
02:39 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R Μπέρτολτ Μπρέχτ
3

_.

 

 

 

GMR, 22 Φεβ. 2022

 

 

 

 

Η G-M-R εμπλέκεται στα κοινωνικά ζητήματα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτά της εργατικής τάξης (με κορυφαίο την ενοικίαση εργαζομένων = αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας), ιδιαίτερα στο ζήτημα ΕΙΡΗΝΗ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ αγωνιστικάδικαιϊκά+επιστημονικά (=πραγματογνωμοσύνη)-πολιτικά(όχι κομματικά αλλά[*]) και έχει να επιδείξει σημαντικότατα αποτελέσματα αυτής της τριπλοσυνδυασμένης εμπλοκής.

 

Παρόλα αυτά (εννοώντας όλο τον ως άνω παρατιθέμενο σύνδεσμο στο ΕΙΡΗΝΗ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ) συναισθανόμενοι την ευθύνη μας (που δεν πολεμάμε ακόμα και με τα πιο αδύναμα μέσα το άδικο και τον πόλεμο), παραθέτουμε και μια εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη προς αυτήν του Ν. Μιχαλκόφ, εδώ ρωσία-ψέματα-προς-όλες-τις-κατευθύνσεις-γιατί-το-καθεστώς-πούτιν-θα-πέσει-σαν-χάρτινος-πύργος

 Αυτή η μεθοδολογία-στάση ζωής της G-M-R και λίγων ακόμα ενεργών πολιτών που ακολουθούν παρόμοια στάση, προκαλεί από ειρωνεία ως πολεμική, από πλευράς κυρίως των (κατά δήλωσή τους) κομμουνιστών (αλλά όχι μόνον αυτών) που συμβαίνει να πολιτεύονται κιόλας.

Η συνήθης “κομμουνιστική” επιχειρηματολογία, ειρωνική ως πολεμική, είναι: “το θέμα δεν είναι νομικό-το θέμα είναι πολιτικό[**] και “μα, πιστεύετε στην Ελληνική (ή, την αστική) Δικαιοσύνη;“.

Για την G-M-R είναι κατανοητό, πως όπου επικρατεί εγωκεντρισμός, πολιτικός ή άλλος, λιγότερο ή περισσότερο ιδιοτελής, το οφειλόμενο πλαίσιο αρχών, για την G-M-R η “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας (σοσιαλισμός=δημοκρατία σε εφαρμογή)-Αλληλεγγύης, υποκαθίσταται από τον κάθε φορά επιλεγμένο τακτικισμό (σήμερα προκλητικά εχθρικό προς την δ.ά.δ.α. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣενδεικτικά  ΚΚΕ: Επιζήμια η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ αυτή τη στιγμή ως “αριστερή” επικύρωση της   http://greek-market-research.com/article/sakellaropoyloy-etsi-apofasisame-gia-ta-mnimonia/ ),  στο όνομα μιας μελλοντικής στόχευσης, ή άλλως, “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”[***].

Ο Μπέρτολτ Μπρέχτ στο άρθρο του “Πρέπει να πολεμάει κανείς την αδικία ακόμα και με αδύναμα μέσα” τοποθετείται πολύ καθαρά στο ζήτημα (συνημμένες 4 φωτογραφίες από το βιβλίο Scripta Manent των Εκδόσεων Στοχαστής/Λουκά Αξελού).

Μπορείτε επίσης να δείτε συμπληρωματικά, την σχετική συνδικαλιστική βιωματική προσέγγιση ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.PDF.

Η G-M-R διαρκώς προτείνει, την σύσταση και λειτουργία, με την μέθοδο “δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο”, μιας διαδικτυακής “Δεξαμενής Σκέψης & Δράσης για ΕΙΡΗΝΗ-ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, για “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης μεταξύ πολιτών και λαών. Συντόμως: “δ.ά.δ.α.” Ειρήνης-Προκοπής”.

 

Υστερόγραφο ελπίδας:

Καὶ νὰ ἀδελφέ μου ποὺ μάθαμε νὰ κουβεντιάζουμε ἥσυχα κι ἁπλά.

Καταλαβαινόμαστε τώρα, δὲν χρειάζονται περισσότερα.
Κι αὔριο λέω θὰ γίνουμε ἀκόμα πιὸ ἁπλοί.
Θὰ βροῦμε αὐτὰ τὰ λόγια ποὺ παίρνουνε τὸ ἴδιο βάρος
σ᾿ ὅλες τὶς καρδιές, σ᾿ ὅλα τὰ χείλη.
Ἔτσι νὰ λέμε πιὰ τὰ σύκα-σύκα καὶ τὴ σκάφη-σκάφη.
Κι ἔτσι ποὺ νὰ χαμογελᾶνε οἱ ἄλλοι καὶ νὰ λένε,
«Τέτοια ποιήματα, σοῦ φτιάχνουμε ἑκατὸ τὴν ὥρα.»
Αὐτὸ θέλουμε κι ἐμεῖς.
Γιατὶ ἐμεῖς δὲν τραγουδᾶμε γιὰ νὰ ξεχωρίσουμε ἀδελφέ μου ἀπ᾿ τὸν κόσμο.
Ἐμεῖς τραγουδᾶμε γιὰ νὰ σμίξουμε τὸν κόσμο. (Γιάννης Ρίτσος).-

 

==========================

 

[*] http://greek-market-research.com/clink/i-igemonia-ston-gkramsi/

[**] Δηλαδή, λένε πως πιστεύουν, “αν δεν έρθει στην εξουσία το κόμμα μας, αν δεν γινει κομμουνισμός, οποιαδήποτε προσπάθεια εσωτερικών αλλαγών εντός του καπιταλισμού αποτελεί φενάκη σε βάρος του κομμουνιστικού ιδεώδους“.

Βέβαια, αυτοί που λένε πως πιστεύουν αυτό, συμβαίνει να αξιοποιούν κάθε προσφορά (βλέπε και ως εξαγορά) του καπιταλισμού για ίδιο ή κομματικό οικονομικό ή άλλο όφελος.

[***]  Κατά την G-M-R, το θέμα δεν είναι μόνο το “για τι” παλεύει κάθε κόμμα-σχήμα-πολίτης, αλλά, ο συνδυασμός του “για τι” με το “τίνι τρόπω”, όπου ο τρόπος αναδεικνύει και αρχές-ήθος και ικανότητες-θέληση (πχ δ.ά.δ.α. που προαναφέραμε, υπομονή και αγάπη προς τον άνθρωπο, επιχειρησιακό σχέδιο, κλπ):

         «Μη μας δείχνετε το στόχο

          αν δεν μας πείτε τον τρόπο.

          Γιατί οι στόχοι και οι τρόποι

          συγχέονται τόσο σ΄αυτή τη γη,

          που αν αλλάξεις τον τρόπο

          αλλάζεις το στόχο

          και στόχο άλλο δείχνουνε

          τα νέα μονοπάτια».

                                  ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ ΛΑΣΑΛ

Παράδειγμα (και αλληλεγγύης της G-M-R) του “να πολεμάει κανείς την αδικία ακόμα και με αδύναμα μέσα”: http://greek-market-research.com/clink/sto-edolio-o-politis-poy-fonaze-katolisthisi/


Ανακοίνωση της G-M-R, 9 Αυγούστου 2021
Monday
09/08/2021
13:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 

 

 

G-M-R, 9 Αυγούστου 2021

 

 

 

 

1) Η G-M-R αναστέλλει επ’ αόριστον την καθημερινή λειτουργία των αναρτήσεων. 

2) Στο εξής, θα γίνεται, 

      α) συντήρηση-τακτοποίηση-εμπλουτισμός των tag/τίτλων των τριών κάθετων στηλών(*), στον βαθμό της δυνατότητάς μας μεν, αλλά οπωσδήποτε αν ζητηθεί εκ μέρους νέων-παλαιών άτυπων συνεργατών/συγγραφέων και Φίλων. 

      β) επικοινωνία στο μαιλ μας και μέσω του Forum (στην επάνω οριζόντια γραμμή), όπου σε τελευταία συζήτηση με θέμα “Λαϊκό κίνημα” θα διαπιστώσετε εκτενείς αναφορές για την κατάσταση που πια ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ και στην δυσκολία μας να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, λόγω φθοράς από επαναλήψεις επί της ουσίας των προηγουμένων σχολίων μας, αλλά και λόγω υποκειμενικής αδυναμίας να ανέβουμε σε υψηλότερο επίπεδο, πράγμα ίσως αδύνατον ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

3) Καταλήξαμε, επίσης, σε αυτή την απόφαση, λόγω της, και ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ και ΑΠΡΑΓΩΣ βεβαιωμένης εδώ και έντεκα χρόνια αντιμνημονιακής και πατριωτικής μικρότητας (και της ανενοχλήτως δρώσης εκ των έσω υπονόμευσης), σε σχέση με την επικράτηση, και της “μετα”μνημονιακής κανονικότητας, και της έξωθεν εξάρτησης (και από κοντά, της εκ των έσω υπονόμευσης-πέμπτης φάλαγγας των “τιμωρών των ηλιθίων”, των “άνευ αντιμνημονιακής αιτίας διαδηλωσιών” κλπ, βλέπετε σε σχετικά ταγκ). Όλα αυτά περιέχονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ, ίσως όχι στον απόλυτα λεπτομερειακό βαθμό που θα θέλαμε (βάσει των δεδομένων που κατέχουμε), στο έως 7/7/2021 αναρτημένο υλικό της G-M-R, στο Forum και στα Κείμενα Γνώμης στην επάνω γραμμή.

4) Η προσωπική μας στάση απέναντι σε Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση θα συνεχιστεί, όμως ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ (για λόγους εμπλουτισμού του αρχείου μας, η τεχνική μας δυνατότητα είναι, να τα καταγράφουμε αν κρίνουμε σκόπιμο στα Κείμενα Γνώμης   (πατώντας στον σχετικό σύνδεσμο στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας, στην μαύρη ταινία) και από εκεί να μεταφέρονται σε Tag/Τίτλους). 

(*) Συγγραφείς-Φιλικές Ιστοσελίδες-Σχετικές Ιστοσελίδες.

 

 

Η κατανόηση των πραγμάτων της σήμερον
Sunday
04/07/2021
01:31 GMT+2
Κείμενα Γνώμης G-M-R Αντ. Παπαντωνίου
3

Με την συλλογή και ανάρτηση εδώ κάποιων στοιχείων που έχουν περιέλθει εις γνώση μας ευελπιστούμε  πως θα δοθούν αρκετές και ίσως ικανές απαντήσεις για την κατάσταση που διάγουν πατρίδα και πολίτες.

Η συλλογή θα εμπλουτίζεται εφόσον άλλα στοιχεία θα περιέρχονται στη διάθεση μας.

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 1


 Θα ξεκινήσουμε με ένα email προς τον δικηγόρο, μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. και κύριο συντάκτη της μήνυσης   επί εσχάτη προδοσία.  Το email περιείχε μία πρόβλεψη και μία πρόταση για την αποφυγή της πρόβλεψης. Ποτέ όμως δεν εισακούστηκε με αποτέλεσμα η αξιόλογη αυτή μήνυση να μένει ακόμα στο ράφι … = αναπάντητο αίτημα-ιστορικό ντοκουμέντο αποκαλυπτικό της τυχοδιωκτικής επέλασης των τιμωρών των ηλιθίων.

 

 

 

Ας δούμε τι έγραφε μαζί με τα συνημμένα που το συνόδευαν.

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση κύριε Μαζαράκη. Στέλνω μερικά ενδεικτικά στοιχεία (όχι απαραίτητα για να τα διαβάσετε, αυτή τη στιγμή προέχει η μήνυσή σας)…το περί Αριστεράς (σημ. GMR: αφορά το τελευταίο συνημμένο) είναι προσδιοριστικό σκέψεων-ενεργειών μου… .

Πρώτη σκέψη μου είναι το να αναρτηθεί το βιβλιαράκι με τα της μήνυσής σας σε ιστοσελίδες ως απόλυτα συναγωνιστικό αντιστασιακό εργαλείο. Αυτό όμως δεν διευκολύνεται, μέχρι στιγμής, από τον κομματικό χειρισμό της μήνυσης (“η μήνυση του ΕΠΑΜ”, “η μόνη σωστή, όλες οι άλλες…”), πράγμα που δεν πρόκειται να αλλάξει. Απλά, νομίζω πως τα καταγγελλόμενα-υποδεικνυόμενα μέσα από την μήνυσή σας (ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ), πρέπει και μπορούν να κατέβουν στο πεζοδρόμιο και να εξαπλωθούν σε όλες τις δικαιϊκές-πολιτικές-αγωνιστικές γωνιές στην Ελλάδα και διεθνώς και πάντα ενώπιος ενωπίω ενόχων-συνενόχων. Αυτό το τελευταίο μπορεί να συμβαδίσει παράλληλα με τις ενέργειες του ΕΠΑΜ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

Η μήνυση θα διαβιβαστεί στη Βουλή γιατί δεν τους παίρνει να την θέσουν στο Αρχείο, δεν βλέπω άλλη ενέργεια με την δεδομένη Δικαιϊκή Ηγεσία, οπότε επείγει ο σχεδιασμός άμεσης τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά ,  ετοιμότητας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αντεπίθεση διαρκείας.

 Με εκτίμηση και βάσιμη ελπίδα

Γιώργος Γρυμπογιάννης

ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Ι. ΜΑΣΣΕΛΟΥ.jpg

KLHSH GIA KATA8ESH GIA ESXATH PRODOSIA 173 BOYLEYTES A MNHMONIO 2010.jpg

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ 5-11-13 ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Α.Π.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 24-12-2013

Κατάθεση-ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΙΔ13-2145 κατάθεση την 5η Φεβρουαρίου ενώπιον 16ης Πταισματοδίκου

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ COMMISSION 18-7-2003

Απόφαση Ε.Ε.Δ.Α. 4ης Ιουλίου 2002

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο 2

 

Την 15η Ιουνίου υπήρξε διαδικτυακό κάλεσμα από τον κ. Αντώνη Παπαντωνίου (Ναύαρχος ε.α. – Νομικός) μέσω FB,  το οποίο διαδόθηκε και μέσω emails. Το κάλεσμα είχε ως ακολούθως, ενώ στην συνέχεια αυτού θα δείτε σχετική συνομιλία με τον καλούντα.

………………………………

Ανοιχτή Πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες –

στα “ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ”

Για να τελειώνουμε με τη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ …

Σάββατο 3 / Κυριακή 4 / Ιουλίου 2021

Από τις 7μ.μ. – 10 μ.μ. θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω !!!

Υπακούω στην καθημερινή σας κραυγή απόγνωσης – «Να μπεί επιτέλους κάποιος μπροστά» – περνάω ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

Σας καλώ όλους να σταθείτε δίπλα μου !!!

Περιμένω να αναλάβει ο καθένας σας την ευθύνη του και να σταθεί ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !!!

Εγώ το χρέος μου θα το κάνω και θα το κάνω μέχρι το τέλος.

«Όσοι πιστοί προσέλθετε» ….

Αξιοπρέπεια και Ελεύθερη Ζωή, ή Υποταγή και Δούλοι;

Με πολύ περίσκεψη και ύστερα από όλα αυτά τα θλιβερά, που συμβαίνουν από το 2010 και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Με αηδία και οργή, για τον συστηματικό Ευτελισμό κάθε έννοιας Αξιοπρέπειας, που έχει οδηγήσει στο τέλμα τη Ζωή μας.

Με βαθειά ανησυχία, για την χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο και εντελώς αβέβαιο για τη συνέχεια της ζωής μας.

Τέλος, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μου, σαν πολίτης αυτής της χώρας, αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς Συμπατριώτες μου και να σας καλέσω, να αναλογιστούμε όλοι μαζί τις ευθύνες μας, για τη συνέχεια και το μέλλον αυτής της Χώρας μας, με τα χιλιάδες χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού.

Πάντα θα θυμάμαι τον προσδιορισμό του Έλληνα, όπως τον έδωσε ένας από τους «επτά Σοφούς της Αρχαιότητας», ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ:

«Το Φιλότιμο είναι μέρος της ουσίας της ύπαρξης των Ελλήνων. Το Φιλότιμο γιά τους Έλληνες είναι σαν την αναπνοή. Ένας Έλληνας δεν είναι Έλληνας χωρίς αυτό. Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι ζωντανός».

Το δικό μου λοιπόν Φιλότιμο με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την πρωτοβουλία και μετά από πολύ μεγάλη περίσκεψη, υπακούοντας σε μια έκφραση που πολύ συχνά ακούγεται από πάρα πολλούς γνωστούς και άγνωστους Φίλους: «Να μπει επιτέλους κάποιος μπροστά»…

Κατ αρχάς δεν πιστεύω ότι είναι Θέμα, που μπορεί να αναφέρεται σε ένα Φυσικό Πρόσωπο, αλλά σε στόχους και διαδικασίες για την επιτυχία των στόχων.

Έτσι λοιπόν και παρ όλο που η διαδρομή μου έχει ολοκληρώσει το έργο της, θετικό η αρνητικό, και δεν χρειάζομαι να επιτύχω η να περιμένω απολύτως κανένα προσωπικό, ηθικό, οικονομικό η άλλο όφελος, δηλώνω ΠΑΡΩΝ. !!!

Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και παρακαλώ ας εκτιμηθεί, ότι αυτό το Παρών σκοπό έχει να υπηρετήσει τον Στόχο της Απελευθέρωσης από την ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ και να αποδώσει και πάλι την βιασμένη Αξιοπρέπεια στο Έλληνα Πολίτη, με μία προϋπόθεση: Ότι η προσπάθεια αυτή θα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ, ΜΑΖΙΚΗ γιατί ΔΕΝ μπορεί να είναι Θέμα του ΕΝΟΣ !!!

Η Πατρίδα μας ποτέ, πλην μιας πολύ μικρής περιόδου – αυτή του Ιωάννη Καποδίστρια – δεν είχε την τύχη να έχει δική της Κυβέρνηση και Εξουσία. Ποτέ δεν είχε Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, γιατί ποτέ δεν λειτούργησε με το τρίπτυχο του άλλου Αρχαίου Φιλόσοφου ΙΣΟΚΡΑΤΗ: ΙΣΗΓΟΡΙΑ – ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ !

Τώρα λοιπόν έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα Νέο Κράτος, που να στηρίζεται στην πιο πάνω λογική και που θα πρέπει να υλοποιηθεί με ένα Νέο Σύνταγμα, με ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, αμέσως μετά την ανάληψη της Εξουσίας από το ΛΑΟ.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι Συνθήκες Οργάνωσης του Λαού, για να μπορέσει να αντικρύσει την πρόκληση την κρίσιμη στιγμή, έτσι ώστε να μην χαθεί η μεγάλη ευκαιρία, ούτε να γίνει βορά κάποιου καινούργιου τυχάρπαστου.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ήπια μέσα, για την ασφάλεια των Πολιτών, με μαζική άρνηση απέναντι στους Εξουσιαστές. Σαν παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρω) την άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας, στάση πληρωμών κ.λ.π. τα οποία βεβαίως θα αποφασιστούν από το Λαό.

ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ,

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !

Το τονίζω αυτό, γιατί το πιστεύω σαν το πιό ασφαλές, αλλά και το μέσον εκείνο που θα βοηθήσει στην επίσπευση της Ανασύνταξης της κατεστραμμένης Κοινωνικής Δομής (Εθνικής, Οικονομικής, Εργασιακής κλπ).

Τα βήματα, που ενδεικτικά κατ αρχάς προτείνω, είναι:

Δήλωση άμεσης Καταγγελίας και εξόδου από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΕΥΡΩ. Έκδοση και χρήση Εθνικού Κρατικού Νομίσματος.

Μη Αναγνώριση και Διαγραφή του Δημόσιου Χρέους αξιοποιώντας το Εσωτερικό και Διεθνές.

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ (Διαγραφή Χρέους)

Επαναφορά, σε πρώτη φάση συνολικά της Νομοθεσίας που ίσχυε πρίν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της 6 / 5 / 2010, με κατάργηση όλης της αντίστοιχης «Νομοθεσίας» των Πραξικοπηματιών.

Φυσικά άμεση κατάργηση των Συνθηκών ΣΕΓΚΕΝ και σε συνεννόηση και με τον ΟΗΕ έξοδος στις Πατρίδες τους όλων όσων χωρίς άδεια εισήλθαν με όποιο τρόπο στο Ελληνικό Έδαφος.

Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και λοιπών Τραπεζών

Πολλές ακόμα κινήσεις που θα είναι αποτέλεσμα των πιο πάνω, ενδεικτικά αναφερθέντων.

Για την υλοποίηση όλων των πιο πάνω και όχι μόνον, υπάρχει και η Γνώση και η Αποφασιστικότητα που απαιτείται για την υλοποίησή τους, και για το τελευταίο, πάντα ενδεικτικά θέμα, καταγράφω το:

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΟΝΤΟΣ !

Επισημαίνω Αγαπητοί μου Συμπατριώτες, ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε την Κατάσταση αυτή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, δεν θα μετατραπούμε μόνον σε αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων, αλλά θα μπούμε στις Βιβλιοθήκες και στα Μουσεία μαζί με άλλους Λαούς, που ανέπτυξαν Πολιτισμό: ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΟΙ κλπ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ! – Εσείς ???

====================================================================

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκριθήκαμε μέσω της αμέσως πιο κάτω απάντησης :

 

Αγαπητέ Ναύαρχε, αγαπητοί συμπολίτες

Θα είμαι και εγώ εκεί 

και συμπληρώνω με το παρακάτω ολοκληρωμένο σχέδιο για αποδόμηση-ανατροπή υπαιτίων με δημοκρατική σοβαρότητα-ευαισθησία, δηλαδή   χωρίς να αποκλείουμε κανέναν διαθέσιμο πολίτη, καμία ικανότητα, καμία δίκαιη πρόταση, καμμια δίκαιη ενέργεια, ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ   συμφωνώντας για το μετά, έτσι όπως αγαπητέ ναύαρχε το προτείνεις.

Σχετικά με άρνηση συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες του Κράτους, όπως Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι κοροϊδίας,  στάση πληρωμών κ.λ.π. θα πρέπει να κατανοήσεις ότι ΑΥΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. 

Το λέω αυτό γιατί σου θυμίζω ότι όπως έχουμε συζητήσει  κατ’ επανάληψη, αυτό θέλει διεξοδική συζήτηση καθόσον η G-M-R έχει ιδιαίτερη γνώση των εργατικών ζητημάτων, προβλημάτων και συμπεριφορών. Ως εκ τούτου  χρειάζεται  συστηματική (με σχέδιο και εφόσον δημιουργηθεί νωρίτερα κρίσιμη μάζα ενεργών πολιτών-επιστημόνων-διανοουμένων) αποδόμηση, (με μέθοδο “και με όλα τα μέσα να κινηθούμε” δικό σου αυτό και του Γ. Κασιμάτη), των υπαιτίων. Επομένως πράγματι  έπονται της αρχικής δοκιμής που θα είναι βήμα το βήμα από όσα θα περιλαμβάνει ένα επιχειρησιακό σχέδιο και τα οποία “όσα” είναι:

Πρώτα και καλύτερα το πως βλέπουμε το ΝΑΤΟ που ΕΠΙκαθήμενο στον ΕΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΘΩΚΟ μεριμνά μαζί με νεοφιλελευθερισμό-παγκοσμιοποίηση http://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/ για να μην πετύχουμε :

1) Αξιοποίηση της έκθεσης-υπόδειξης 7/3/2014 του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων“, της συναφούς έκθεσης του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα Juan Pablo Bohoslavsky σχετικά με τις επιπτώσεις του εξωτερικού χρέους και άλλων συναφών στις διεθνείς οικονομικές υποχρεώσεις των κρατών όσον αφορά την πλήρη απόλαυση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, (A/HRC/31/60/ADD.2 part.98) αλλά και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (Α/RES/68/304/17.9.2014)

προσθέτοντας:

– και την γενοκτονία σε εξέλιξη http://greek-market-research.com/clink/i-nomotypi-antisyntagmatiki-symperifora-kai-i-genoktonia-mas/ , http://greek-market-research.com/wp-content/uploads/2021/05/Free-Greece-Resist-Genocide.doc (συνημμένο στο τέλος της ανάρτησης http://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ ).

Και το εδώ  πρόγραμμα εξόδου από την κρίση (η απάντηση στην TINA “There is no alternative”).,

— και την ΑΚΥΡΩΣΗ της εγκληματικής συμφωνίας των Πρεσπών http://greek-market-research.com/article/prokeitai-gia-kentriki-valkaniki-dimokratia/  , μη εξαιρουμένων των άλλων Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, ΑΟΖ κλπ),

— και το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών http://greek-market-research.com/clink/quot-idoy-o-logariasmos-ka-merkel-300-dis-eyro-quot/ .

— και την απαίτηση για αποζημίωση για τα “λάθη” ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ   http://greek-market-research.com/clink/dnt-i-makra-lista-omologion-apotychias/ , http://greek-market-research.com/article/to-paranomo-chreos-kai-i-exosymvatiki-e/Ο κύριος Draghi και οι δικαστές του Λουξεμβούργου

— και την “υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ“ http://new-economy.gr/2018/06/24/pos-plastografia-mnimonia-lavdiotis/ .

— και τις καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική διαπλοκή, και πρόεδρος ΑΠ κ. Β. Πέππας: “η αντίσταση είναι εγγενής στον ελεύθερο άνθρωπο ανάγκη“,

— και τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας και συναφείς καταγγελίες http://greek-market-research.com/clink/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%ae/  ,

— και την καταναγκαστική υποδοχή απεριορίστου αριθμού πάσης φύσεως μεταναστών – προσφύγων πέρα από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο,

— και την προσχεδιασμένη αρπαγή δημόσιας (ΤΑΙΠΕΔ – ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και ιδιωτικής περιουσίας,

– και το ΚΥΠΡΙΑΚΟ http://greek-market-research.com/clink/kai-i-dizoniki-einai-dichotomisi-kai/ , http://greek-market-research.com/clink/diakiryxi-gia-tin-kypro-ypografoyn-22-prosopikotites/ .

—  και τον Τουρκικό επεκτατισμό (εδώ) , και http://greek-market-research.com/article/otan-metamfiezeis-tin-exartisi-se-symmachia/ και http://greek-market-research.com/article/poy-odigei-to-syndromo-toy-iketi-to-senario-mini-polemos-ypo-diethni-epopteia/ .

-και τις συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο http://greek-market-research.com/article/pos-katerreysan-oi-ellinikes-kokkines-grammes-se-chrono-rekor/ , http://greek-market-research.com/article/pos-o-dendias-ekane-simaia-to-diethnes-dikaio-kai-to-kakopoiise/ .

– και την ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (παρακολούθηση του Έλληνα Πρωθυπουργού ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, απόπειρα δολοφονίας του και δολοφονία Κ.Τσαλικίδη) http://greek-market-research.com/clink/apokalypsi-etsi-tha-dolofonoysan-ton-kosta-karamanli/ .

Αν ξέχασα κάτι παρακαλώ να συμπληρωθεί από συναγωνιστές-επιστήμονες-διανοούμενους._

Δες  αγαπητέ ναύαρχε πόσοι από όσους θα έρθουν συμφωνούν ενσυνείδητα για τα πιο πάνω, είναι αποφασισμένοι, και θα ΘΕΛΗΣΟΥΝ να διεκδικήσουν και ενεργήσουν για τα πιο πάνω και ύστερα εδώ είμαστε….. για τα περαιτέρω.  

==============================================================

Επί του ανωτέρω κειμένου/ απάντησης στο κάλεσμα/ πρότασης μας, παραθέτουμε την απάντηση του κ. Παπαντωνίου:

 

Φίλε Χρήστο όλα αυτά που γράφεις, πλήν λογιστικού ελέγχο, θα είναι αποτελέσματα που θα προκύψουν από μιά Ανεξάρτητη Εθνική Πολιτική μετά τα άμεσα όπως τα περιέγραψα. Όσον αφορά το Λογιστικό Έλεγχο εκτιμώ ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε απολύτως τίποτα γιατί καλύπτεται και από την Επιβολή Δικτατορίας και από τις Ομολογίες των ιδίων και από τη Διεθνή Σύμβαση της Βιέννης (ΟΗΕ) 1968,Άρθρα 48-52 κ.λ.π. Σχετικά με το ΝΑΤΟ χρειάζεται σύνεση και προοδευτικός αλλά όχι γιά το αόριστο Μέλλον, λόγω της απόλυτης, προς το παρόν, υποδούλωσης των Ε.Δ. στο τέρας αυτό. Δεν είναι δυνατόν να βάλεις στην Αρχή όλους απολύτως τούς “τίτλους” των προβλημάτων, και, εκτιμώ ότι είναι ουτοπία και οι Επιστήμονες έχουν υποταχθεί πλήρως και δεν έχουν καμία Αξιοπιστία. Ελπίζω σε ελάχιστους καθώς επίσης και στούς εκτός Ελλάδας. ΔΕΝ μπορείς να περιμένεις τα πάντα για να Ανατρέψεις το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ γιατί τότε αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Εγώ έκανα την προσπάθεια γιά να μην λέμε λόγια στον αέρα. Από εκεί και ύστερα θέλουν έχει καλώς, δεν θέλουν;;; λυπάμαι αλλά τελειώσαμε. Δεν πειράζει. Στις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ!!!! 

====================================================================

 

κ. Παπαντωνίου,

το θέμα είναι σοβαρό. Όλη η κουβέντα εδώ είναι σοβαρή. Και το κάλεσμα είναι σοβαρό.  Και οι συμπολίτες που θα θελήσουν να παρευρεθούν είναι και αυτοί σοβαροί και κυρίως ενεργοί πολίτες. 

Όμως έχω διαφωνία ως προς την απάντηση που πήρα σε όσα προηγουμένως εδώ δημόσια κατέθεσα.  

Θα απαντήσω αλλά θα μου δώσεις λίγο χρόνο.  Θα επανέλθω. 

====================================================================

 

Επειδή όλοι είναι σοβαροί γι αυτό κι εγώ μιλάω σοβαρά.

====================================================================

 

 

Αγαπητέ ναύαρχε,

Για να γίνει μια απλή απεργία σε έναν μόνο χώρο (και όχι παντού ως είναι το επιθυμητό) δουλειάς, χρειάζεται να έχει προϋπάρξει, συστηματική συνδικαλιστική παρέμβαση, από την ίδρυση συνδικαλιστικού οργάνου, έως και την πειθώ, πως η απεργία θα σταθεί επάξια απέναντι στην εργοδοτική δύναμη και αυθαιρεσία. 

Απεργία με ευκολίες και ευχολόγια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, άσε που πήξαμε στις επετειακές απεργίες-κομματικοσυνδικαλιστικές δηθενιές, καταπίνοντας θεσμοθετήσεις όπως για παράδειγμα η ενοικίαση εργαζομένων (από το 2001…) = αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας (ούτε που ΘΕΛΗΣΑΜΕ να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό) και τώρα, ΣΗΜΕΡΑ, αποσύνδεση του ΣΕΠΕ από τον φυσικό του προϊστάμενο, τον Υπουργό Εργασίας, “απλά και μόνο” για να μην έχει καμμιά ευθύνη και καμμιά ανάμιξη πλέον ο Υπουργός Εργασίας και η Κυβέρνηση για την υποστήριξη του αδυνάτου μέρους επί της ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ (η ευθύνη μεταφέρεται πλέον σε “Ανεξάρτητη” Αρχή (άλλη ΑΑΔΕ  αυτή), ούτε καν στην Τακτική Δικαιοσύνη, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΕΓΓΕΝΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ).

Στην περίπτωσή μας, οι λαϊκές αντιστάσεις του 2011-2014 κατεστάλησαν άγρια με την βοήθεια ολόκληρης της Βουλής, ΟΛΟΙ οι άλλοι δε, υποσχόμενοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Παλλαϊκό Μέτωπο για Σεισάχθεια, στήσανε τα κοινοβουλευτικά κομματ(ι)ά τους και η χρεοκρατία έγινε πια, Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Και πάλι στα τσακίδια αγαπητέ ναύαρχε, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ!

Αγαπητέ ναύαρχε σου παρουσιάσαμε ένα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ υπαρκτών και δοκιμασμένων πολλάκις στην πράξη, ενάντια στην ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, δράσεων-τεκμηριώσεων-προτάσεων-καταγγελιών συστηματικής ταξικής-πατριωτικής παρέμβασης, τέτοιο που να μην αποτελεί δηθενιά, αλλά ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ (στην Δικαιοσύνη κλπ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ (με δ.ά.δ.α. δικαιοσύνης-ανιδιοτέλειας-δημοκρατίας-αλληλεγγύης) ένα παλλαϊκό μέτωπο ΗΘΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ανατροπής.

Αν μάλιστα έμπαινες στον κόπο να αναγνώσεις την λέξη προς λέξη απάντηση μας στην λεπτομερειακή ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ απάντησή μας, παράγραφο προς παράγραφο, προς την Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” http://greek-market-research.com/clink/gnomateysi-toy-kathigiti-georgioy-kasimati-i-askisi-toy-dikaiomatos-kai-tis-ypochreosis-antistasis-kata-to-arthro-120-4-toy-syntagmatos/ , θα έβλεπες και το κομβικής σημασίας “Μετωπικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση” http://greek-market-research.com/clink/metopiko-programma-diexodoy-apo-tin-krisi/ (αν γνωρίζεις καλύτερο κατάθεσέ το να κρίνουν οι πολίτες) .  Επίσης αν διάβαζες πάλι την απάντηση μας στην Γνωμάτευση Γ.Κασιμάτη, θα έβλεπες την “δ.ά.δ.α. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ” http://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ που θα βοηθήσει τα μέγιστα μια απελευθερωτική αντίσταση, ολοκληρωμένη (σε συνέχεια αυτού του ΛΕΧ του 2015 αλλά και αυτού του άτυπου ΛΕΧ των τεκμηριώσεων από οικονομολόγους και νομικούς τις οποίες τεκμηριώσεις έχει αναρτήσει η G-M-R εντός του πνεύματος των συνεργειών που πάντα υπηρετεί). Θα έβλεπες επίσης απλές αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αντιστασιακές πράξεις και μάλιστα χωρίς καμμία βία όπως και εσύ προτείνεις http://greek-market-research.com/article/lafazanis-echoyme-enopion-mas-ena-kathestos-latinoamerikanikis-kathestotikis-mpananias/ .

Ποια όμως ήταν η απάντησή σου αγαπητέ ναύαρχε;

Αφήστε τώρα τον ΛΕΧ, αφήστε το ΝΑΤΟ τώρα, περιφρόνηση για την προτεινόμενη αντιμετώπιση των λοιπών εγκλημάτων-υπαιτιοτήτων και, βουρ για γενική πολιτική απεργία και γενικευμένη στάση πληρωμών. Έτσι απλά και αυτοματοποιημένα και σαν να μην έχει επιβληθεί και εξαπλωθεί στην επικράτεια, από μνημονιακούς και “αντιμνημονιακούς” αγαπητικούς  του “τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπευτικού (= ΑΝΤΙπροσώπου σου) κοινοβουλευτισμού, καμμιά ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ Χρεοκρατίας και Έξωθεν Εξάρτησης.

Λυπούμαστε.

====================================================================

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΏΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΈΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΌ ΜΥΑΛΟ ;;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙ ΣΆΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΆ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΊ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΌΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΉΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . 

ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΉΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΌ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΊ ΑΜΕΣΑ 

ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΆ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΊ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ 

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΎ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΆ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ

==============================================================

Κάντε το εσείς καλύτερα. Εγώ αυτό μπορώ.Χρόνος γιά αέναες συζητήσεις μς Καθηγητές κρυμένους, πλήν ενός, δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Τούς δοκίμασα κι αυτούς.

==============================================================

Εν προκειμένω αγαπητέ ναύαρχε δεν μίλησα πουθενά για καθηγητές που θα πρέπει να ξε-κρυφτούν.

Τις γνώσεις τους λαμβάνουμε υπόψη και εμπλουτίζουμε με το  ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ , δηλαδή στην μετουσίωση των κειμένων τους στην πράξη (πράγμα με το οποίο ουδείς δυστυχώς έως σήμερα ασχολείται και δεν θέλει να ασχοληθεί).

Είναι βλέπεις βαριά η καλογερική και πρέπει να βρέξεις κώλο για να φας ψάρι. 

Αυτή η μετουσίωση λοιπόν  γίνεται με κατάθεση πολύ συγκεκριμένου Επιχ/κού Σχεδίου που θα πρέπει να λειτουργήσει από όσους  εκ του απλού Λαού ΘΕΛΗΣΕΙ να το κάνει ανάλογα κάθε φορά με την δυναμική/συμμετοχή που θα αναπτύσσεται. 

Τόσο απλά. Το ξαναείπαμε, το ξαναζητήσαμε παρακλητικά. Εάν έχετε άλλο σχέδιο να μας το πείτε βήμα το βήμα, να το συζητήσουμε. 

Αλλά, να έρθουμε στα προπύλαια και να γυρίσουμε σπίτι μας χωρίς να έχουμε συμφωνημένη δουλειά και συγκεκριμένες δράσεις να κάνουμε για την επόμενη κιόλας ημέρα, αυτό δεν θα το κάνουμε. 

Καλοπροαίρετη η προσπάθεια σας αλλά να έχει και νόημα. 

Πάντα φιλικά, Χρίστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τιμή στο 1821 – Κάνε την πρόταση σου
Friday
02/07/2021
00:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ G-M-R
3

Η GMR  σε ένδειξη τιμής των αγώνων της Εθνικής παλιγγενεσίας, ανταποκρινόμενη στο σημερινό αίτημα της σχετικής Επιτροπής με θέμα “Κάνε την πρόταση σου” απέστειλε προς την Επιτροπή του “Τιμή στο 1821” το ακόλουθο email.

 

 

Κυρίες, κύριοι, μέλη της Επιτροπής “Τιμή στο 1821”,

ομιλητές του 3ου διήμερου Συνεδρίου σας,

 

αποστέλλουμε το παρόν ξεχωριστά  στις/ στους κ.κ. Μαρία Δελιβάνη, Ζωή Γεωργαντά, Νίκο Ιγγλέση, Σπύρο Λαβδιώτη, Αναστάσιο Κώνστα, των οποίων διαθέτουμε τα emails. 

Ακόμη σας παρακαλούμε ιδιαίτερα να γνωστοποιήσετε την παρούσα επιστολή και στα άλλα μέλη της Επιτροπής σας, στους ομιλητές του Συνεδρίου σας  των οποίων τα emails δεν διαθέτουμε, ώστε να μπορέσουν και εκείνοι να ενημερωθούν. 

 

—————————————————————————

 

Προς την Επιτροπή “Τιμή στο 1821”


Σας στέλνουμε τον σύνδεσμο  ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”.


Επ’ αυτού παρακαλούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ για την προσοχή σας επί της τεκμηριωμένης (εντός του ανωτέρω link) πρόταση μας, προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί ως “Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ (που θα διαβάσετε εντός του εν λόγω link) εκ μέρους μας ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821″.

 

Περιμένουμε ΘΕΤΙΚΗ απάντησή σας, που θα την θεωρήσουμε ως αποδοχή της θέλησής μας για ενεργητική, δημοκρατικώ τω τρόπω, συμμετοχή μας (της συγκεκριμένης προσφοράς μας και τίποτα άλλο), στο “ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821”.

 

Με εκτίμηση

G-M-R

 

 

 

ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ”.
Tuesday
29/06/2021
02:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
5

 

 

 

 

 

 

G-M-R, 29 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

1) Με πρώτο-πρώτο το: http://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

προσθέτοντας :

2) και την εγκληματική συμφωνία των Πρεσπών Κασιμάτης (συντα/λόγος): Γιατί είναι απαράδεκτη και άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών , μη εξαιρουμένων των άλλων Εθνικών θεμάτων (Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, ΑΟΖ κλπ πχ, Για τις συμφωνίες με Ιταλία-Αίγυπτο,  Η Ελλάδα παραχώρησε 17,66% της ΑΟΖ που θα της έδινε η μέση γραμμή! – Αναλυτικά στοιχεία και χάρτες Πως ο Δένδιας έκανε σημαία το διεθνές δίκαιο και το κακοποίησε .

3) και το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών Ιδού ο Λογαριασμός κ. Μέρκελ: 300 Δις Ευρώ απ’ τα Κατοχικά Δάνεια/ , http://greek-market-research.com/article/yp-opsin-kathigiti-k-chains-richter-tipote-den-einai-lixan-oi-metapolemikes-eythynes-tis-germanias-einai-enestoses/ .

4) και την απαίτηση για αποζημίωση(1) για τα “λάθη” ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ-ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ(2), δηλαδή ΑΠΑΙΤΗΣΗ με όλα τα πολεμοφόδια, ημών και Υμών ως συν-αγωνιστών και όχι ως προσώπων και ΑΝΤΙ-προσώπων:

5) και την “υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ”,  Πώς με πλαστογραφία 27 δις μεθοδεύτηκε η υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια!j .

6) και τις καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου (εδώ) για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστική διαπλοκή, επικουρικά και εδώ , (πΑΠ κ. Β. Πέππας: “η αντίσταση είναι εγγενής στον ελεύθερο άνθρωπο ανάγκη“,

7)  και τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας, κλπ (εδώ τελείως ενδεικτικά των προσωπικών χαρακτηριστικών των εγκληματιών”),

8) και την  καταναγκαστική υποδοχή απεριορίστου αριθμού πάσης φύσεως μεταναστών – προσφύγων πέρα από κάθε ανθρωπιστικό πλαίσιο (εδώ) και για τις εκτελέσεις εντολών για το μεταναστευτικό (απάντηση Μηταράκη σε άρθρο Σ. Λυγερού που ανοίγει μέσα στον αμέσως επόμενο σύνδεσμο) Επιστολή-απάντηση του υπουργού Νότη Μηταράκη στο SLpress .

9) και την  προσχεδιασμένη αρπαγή δημόσιας (ΤΑΙΠΕΔ – ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και ιδιωτικής περιουσίας (Α.Α.Δ.Ε. εδώ και εδώ, πλειστηριασμοί και σχετικές καταγγελίες σε δικογραφίες εσχάτης προδοσίας)

10) και τον Τουρκικό επεκτατισμό (εδώ),

11) και την υπόθεση Vodafone/δολοφονία Κώστα Τσαλικίδη/απόπειρα δολοφονίας του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,  http://greek-market-research.com/article/19133/ , που έχουν σχέση και με την στάση του Κώστα Καραμανλή στο Κυπριακό, που αυτό,…

12) … οδεύει παρακαλετά τόσο από την “ελληνική” ( http://greek-market-research.com/clink/neofileleytherismos-kai-pagkosmiopoiisi/ , http://greek-market-research.com/clink/quot-meta-alitheia-quot-kai-quot-meta-dimokratia-quothttp://greek-market-research.com/article/to-dogma-toy-sok-kai-to-dogma-toy-chaoys/), όσο και από την “κυπριακή” κυβέρνηση, σε μετατροπή Κράτους σε Κοινότητα http://greek-market-research.com/article/zitane-dyo-krati-gia-na-paroyn-synomospondia-oi-toyrkoi-stin-pentameri/ , https://hellasjournal.com/2021/03/ke-i-dizoniki-ine-dichotomisi-ke-i-sinomospondia-dio-kraton-tha-ine-epikiriarchi-se-oli-tin-kipro/ .

13) Και την δόλια παραπλάνηση, με ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ασφαλώς και όλων των πολιτευομένων), Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ “ΝΑΙ”=ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΛΑΟΥ, με ταυτόχρονη τελική καταπάτηση της απόφασης του Ελληνικού Λαού, επί του Δημοψηφίσματος του 2015 http://greek-market-research.com/clink/elliniko-dimopsifisma-2015/ .

Τα παραπάνω ζητήματα χρήζουν διεθνοποίησης, κατεβάσματος στο πεζοδρόμιο, ΕΝΩΠΙΟΣ-ΕΝΩΠΙΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΘΕΛΟΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, με δημοκρατική συνεργατική λογική (και όχι λογική κυριαρχίας αντιπροσώπων σχημάτων και λοιπών εραστών της αυτοπροβολής), για την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και όπως ο Γ.Κασιμάτης στην παρακάτω ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ” (και όχι δίκην σπέκουλας ή επιζήμιας προχειρότητας) εφαρμογή του άρθρου 120Σ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΟΛΥ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ 1-13 ζητημάτων (εδώ, η σχετική πρόταση του καθηγητή κου Γεωργίου Κασιμάτη ο οποίος ζητά τη συνδρομή 10-15 επιστημόνων, προφανώς για διεθνούς επιπέδου πραγματογνωμοσύνη-ενέργειες κατά της Χρεοκρατίας, εδώ η Γνωμάτευση του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” και εδώ ταυτόσημη πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη), με τριπλοσυνδυασμένο αγωνιστικό-δικαιϊκό/δικονομικό-πολιτικό τρόπο.

 

Τα παραπάνω όμως ζητήματα, ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, υψωμένη ΣΤΑΘΕΡΑ την “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης, τόσο για την οργάνωση ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” http://greek-market-research.com/article/synenteyxi-loyka-axeloy-prepei-na-ginei-anatropi-kai-anadomisi-ton-pragmaton/ , όσο και για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αυτής της οργάνωσης, πράγματα που αναλύονται και τεκμηριώνονται στον (διαρκώς εμπλουτιζόμενο, όπως εξ άλλου αυτό συμβαίνει και σε άλλους συνδέσμους της G-M-R) σύνδεσμο http://greek-market-research.com/article/24860/ .

————————

(1) — εδώ

Παράδειγμα

Είναι πραγματοποιήσιμη επειγόντως βέβαια, μία διπλογραφική απεικόνιση του οικονομικού εγκλήματος που επέβαλαν ΕΕ-ΔΝΤ- Κυβερνώντες και συνένοχοι. Από τη μία η ετήσια επί 8 έτη μείωση του ΑΕΠ σε σχέση με πριν το 2009, από την άλλη η αναλυτική απεικόνιση της ζημιάς για μισθωτούς, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, Υπηρεσίες του κράτους προς πολίτες και κρατικές επιχειρηματικές επενδύσεις. Σε αυτά να προστεθεί το απαιτούμενο κόστος αποκατάστασης στα προμνημονιακά επίπεδα. Πιό αναλυτικά δίνουμε επί μέρους παράδειγμα εκλαϊκευτικής διεκδίκησης μέχρι σήμερα 6-12- 2017: Να διεκδικηθεί η όλη σχετική ζημιά σε συσχετισμό με ασφαλιστικά ταμεία (που κάποια έχουν εγείρει αγωγές ακόμα και στην έδρα του ΔΝΤ στη Ν.Υόρκη) με προοπτική την ασφαλιστική και εισοδηματική κάλυψη ανέργων μισθωτών “σχεδόν ονομαστικά”, επίσης, αυτοαπασχολουμένων, μικροεπιχειρηματιών, πράγμα που επέφερε το σχεδιασμένο υφεσιακό σκότωμα της οικονομίας (εσωτερική υποτίμηση με σκοπό την ευκολότερη καταλήστευση και εκβιαστική χειραγώγηση). Με ίδια μέθοδο να αντιμετωπιστεί «ΣΧΕΔΟΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ» το σύνολο των λοιπών επί μέρους απαιτήσεων και αποζημιώσεων εκ της μνημονιακής πολιτικής. Ασφαλώς δεν πρέπει να λησμονούνται και οι ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, πέραν των αστικών ευθυνών των Υπαιτίων.

(2) – που συμμετέχουν στο έγκλημα ή που υπηρετούν το έγκλημα πχ αστυνομικοί, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί, κατά παράβαση του Όρκου Τους (καθήκοντος) πίστης προς την Πατρίδα (εδώ). Είναι ευνόητο πως όταν καταγγέλλονται και μάλιστα ποινικά ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ και εκπρόσωποί τους, η Εθνική Ανεξαρτησία και η λαϊκή ευημερία μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο έξω από αυτό το ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟ πλαίσιο (βλέπετε εδώ και στο άρθρο 50 ΣΣΕ πως προβλέπεται η έξοδος από Ευρωζώνη – Ε.Ε). (οι αστερίσκοι από τον σύνδεσμο http://greek-market-research.com/article/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1/ επίσης για την έξοδο από την Ευρωζώνη και τις σχετικές απαιτήσεις για τις αποζημιώσεις που δικαιούμαστε από ΕΕ, εντός του συνδέσμου http://greek-market-research.com/clink/i-chrisimotita-toy-pet-miliaraki/ ).

 

 

123..