ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τόμας Πέιν! Ένας άθεος που του αξίζει ο Παράδεισος!
Thursday
06/05/2021
05:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Τόμας Πέιν
0

 

 

 

Τόμας Πέιν, 5 Μαίου 2021

 

 

 

Σαν σήμερα | Οχτώ φράσεις από τον Τόμας Πέιν «Η πίστη σε βάναυσο θεό δημιουργεί βάναυσους ανθρώπους»

Βιβλίο: Τα Διακιώματα του Ανθρώπου, μια διαφωτιστική μελέτη για τη ζωή και το έργο του Τόμας Πέιν

wikipedia.org/wiki/Τόμας_Πέιν

 

 

 

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα
Monday
26/04/2021
13:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ευχές
0

 

 

 

Αννα Μαρία Γκούνη: Από την παιδική χορωδία του «Τρίτου», πρώτη γυναίκα – μαέστρος στη Συμφωνική του Τέξας
Thursday
15/04/2021
03:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Μαρία Γκούνη
0

Σχόλιο GMR:

G-M-R: ΠΑΥΣΗ (ένα μήνα,… περισσότερο;…) της G-M-R.

ΚΑΙ Η ΠΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!

Στην πράξη της μουσικής έχουμε τον ήχο κι έχουμε τον μη ήχο, ο οποίος είναι επίσης πολύ σημαντικός. Οι παύσεις και το πού είναι τοποθετημένες μέσα σ’ ένα έργο μας δίνουν κάποιες πληροφορίες γι αυτό. Απαντούν σε κάποια ερωτήματα. Γιατί μπήκε εκεί η παύση, τι συμβολίζει;”

η λαμπρότερη όλων των παύσεων είναι… η  Grande Pausa! Η μαγική εκείνη στιγμή ενός συμφωνικού έργου που ο συνθέτης κόβει απότομα κάθε μουσικό ήχο και δίνει τη δυνατότητα στο αυτί του ακροατή να ακούσει όλες τις αρμονικές που πάλλονται ακόμα στον χώρο από το τελευταίο ακόρντο του συνόλου. Κι ενώ θα έπρεπε να θεωρείται ως μουσική αναπνοή, όπως όλες οι άλλες, η απότομη έλλειψη κάθε ήχου θυμίζει περισσότερο κόψιμο αναπνοής – gasp. Η σιωπή εκείνη τη στιγμή κάνει ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο από το σύνολο δεκάδων οργάνων που μπορεί πριν να έπαιζαν όλα μαζί γρήγορα και δυνατά. Έχει δύναμη ξαφνικού θανάτου κι ο επόμενος μουσικός ήχος που την σπάει αποκτά λυτρωτικό χαρακτήρα σαν ελπίδα αναγέννησης. Χωρίς αυτή τη σιωπή προηγούμενα, ο μουσικός ήχος αυτός δεν θα είχε την ίδια αξία.” , από: Η μαγεία της παύσης

_.

 

 

 

Μαρία Γκούνη, 7 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Εμπνέεται από τον Θεόδωρο Κουρεντζή, θαυμάζει τον μυθικό Δημήτρη Μητρόπουλο και μπορεί να μην ήξερε …από κούνια πως θα γίνει μαέστρος, ωστόσο η παρότρυνση των γονιών της να μάθει πιάνο και η εμπειρία της στην παιδική χορωδία του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ, την οδήγησαν στον δρόμο της μουσικής.

Σήμερα, η Άννα- Μαρία Γκούνη είναι η πρώτη γυναίκα μαέστρος και μουσική διευθύντρια της Συμφωνικής Ορχήστρας του Κονρό (Conroe Symphony Orchestra), στο Τέξας των ΗΠΑ.

 

Με προπτυχιακές σπουδές στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα και πλέον σε διαδικασία απόκτησης διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον, η νεαρή Ελληνίδα μαέστρος, που οι καθηγητές της τη χαρακτηρίζουν «φυσικό ταλέντο», καλείται να διαχειριστεί την πρόκληση της διεύθυνσης μιας ορχήστρας εν μέσω πανδημίας.

Οι πρόβες δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει, λόγω της υγειονομικής κατάστασης, αλλά η ίδια ανυπομονεί, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, να πιάσει μπαγκέτα και να οδηγήσει το μουσικό σύνολο στην πρώτη του συναυλία, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει -με όλα τα μέτρα- τα μέλη της ορχήστρας (κυρίως εθελοντές) καθώς ήθελε να τους γνωρίσει προσωπικά προτού βρεθεί μπροστά τους στο πόντιουμ.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

Αλέξανδρος Χρύσης: Κομβικός στόχος η έξοδος από ευρώ-ΕΕ
Friday
12/03/2021
16:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R Αλέξ. Χρύσης Ε.Ε.
0

Σχόλιο GMR:

Ανοιχτή επιστολή προς Καθηγητή κύριο Αλέξανδρο Χρύση.

Κύριε Καθηγητά,

Τα δικαιώματα των ανθρώπων http://greek-market-research.com/clink/kataktimenos-nomikos-politismos/ και τα δικαιώματα της ανθρωπότητας για την επιβίωσή της (βλέπετε, ειρήνη, περιβάλλον-βιοποικιλότητα, πυρηνικές δοκιμές/εφαρμογές, γενετικοί κώδικες κλπ), ευρίσκονται στο κρισιμότερο σημείο αλληλεξάρτησης από κάθε άλλη στιγμή της ιστορίας, με τους χώρους εργασίας και παραγωγής να κατέχουν αποφασιστικής σημασίας θέση στο κρίσιμο σταυροδρόμι αυτής της αλληλεξάρτησης.

Με αυτές τις σκέψεις, ακολουθεί η επιστολή μας για την συν-αντιμετώπιση της “ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ” στην οποία ενσωματωνόμαστε:

 

Α)   Επισημαίνουμε, υπογραμμίζουμε και μορφοποιούμε, τα από το 2014 λόγια σας, προκειμένου να καταλήξουμε, δίχως να διαφωνούμε με την εν τω συνόλω ουσία των θέσεών σας, στο να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ επί της υπ’ αριθμ 4 επισήμανσής μας, θεωρώντας κομβικά σημεία τα, 1-2-3:

       1)   “…το ζητούµενο δεν είναι η κατάργηση αλλά η υπέρβαση του κοινοβουλευτισµού.”

      2)   “Πρόκειται ουσιαστικά για την ανάγκη ενός πολύµορφου αγώνα εµβάθυνσης και διεύρυνσης της δηµοκρατίας, µε τρόπο που να αποκτήσει πολιτικά ουσιαστικό και κοινωνικά απελευθερωτικό περιεχόµενο – για να πάψει επιτέλους η δηµοκρατία να ταυτίζεται στην κοινή συνείδηση µε τις πιο εκφυλισµένες εκδοχές του αστικού κοινοβουλευτισµού.”

Επισήμανση της G-M-R:  “πιο εκφυλισµένες εκδοχές του αστικού κοινοβουλευτισµού” = “τι κι αν είναι Κατοχή” Αντί-Προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμός.

       3) ”  …χωρίς τάσεις απογείωσης από τον κόσµο του πραγµατικού, που εύκολα προσγειώνουν στον άνυδρο κόσµο του σεxταρισµού.”

      4)   “Με αφετηρία µια συστηµατική διεπιστηµονική έρευνα πρέπει να επεξεργαστούµε άµεσα ένα πολιτικό πλαίσιο προώθησης επιµέρους ρηγµάτων στο αστικό σύστηµα εξουσίας µε κοµβικό στόχο την έξοδο από την ΟΝΕ και την ΕΕ.”

Σημείωση της G-M-R:  Η ρηγμάτωση προϋποθέτει “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης” ως προσωπική/συλλογική/μετωπική συμπεριφορά, ενισχυμένη με ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, τεκμηρίωση ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην t.i.n.a./there is no alternative, ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ της tina και των υπευθύνων/συνενόχων εφαρμογής της, εξευτελιστική με την μέθοδο “ενώπιος-ενωπίω”(κάτω από την χωροταξική τους μύτη), “μέσα στο θεματικό τους γήπεδο”(τεκμηρίωση υπέρ του Εθνικού νομίσματος (γενικό TAG) επιστημονική-τεκμηρίωση-υπέρ-του-εθν/ , έκθεση υπόδειξη ΟΗΕ Μάρτιος 2014, ΟΗΕ, διεθνή απαίτηση για Λ.Ε.Χ & λογοδοσία υπαιτίων, κλπ), και, “από το πεζοδρόμιο (πχ το σχόλιο μας μας στην ανάρτηση εδώ Λαφαζάνης: Έχουμε ενώπιον μας ένα καθεστώς Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας ) μέχρι και διεθνώς”.

Οι κατά περίπτωση μέθοδοι ποικίλουν (στο μέγεθος/δυναμισμό και στην μορφή πχ σάτιρα, καταγγελία, α λά Γκάντι αποδόμηση, οργάνωση ήρεμης δύναμης, κλιμακούμενης εξελικτικά ως την αποσύνθεση-εξουδετέρωση-λογοδοσία των υπαιτίων).

 

Β)   Το ΠΑΝΤΑ τριπλοσυνδυασμένα συνδικαλιστικά/αγωνιστικά-νομικά/δικαιικά/επιστημονικά-πολιτικά (όχι κομματικά), ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΟ (ημών-επιστημόνων/διανοουμένων-ενεργών πολιτών) ΤΕΚΜΗΡΙΩΤΙΚΟ & ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ υλικό (πολεμοφόδια Τα πολεμοφόδια….. ), αφορά την κατά ΓΚΡΑΜΣΙ ταξική πάλη Η ηγεμονία στον Γκράμσι , και από το 2010, την αποκορύφωση αυτής της πάλης σε πατριωτική πάλη, με εισαγγελική διασύνδεση (ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ κκ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΝΤΖΟΥΡΑΣ/νά το ρήγμα!, διαβίβασαν με την δικογραφία ΙΑ 2012/19806 μέσω Εισαγγελέα Αρείου Πάγου στη Βουλή, όπου βουλευτές Πρόεδροι της Βουλής και εντός και εκτός Βουλής κόμματα εσιώπησαν=στέρηση φυσικού δικαστή…) ταξικού-πατριωτικού (μηνύσεων εσχάτης προδοσίας διασυνδεδεμένων με προηγούμενες μηνύσεις παραβιάσεων εργατικού δικαίου), δηλαδή, εξελίξεως της μεγαλοεργοδοτικής ταξικής επίθεσης (ενοικίαση εργαζομένων, καταχρηστικοί δανεισμοί και εργολαβίες κλπ=αποσύνδεση σχέσης από σύμβαση εργασίας, εργοδοτικές παρεμβάσεις στον συνδικαλισμό, καταπατήσεις εργατικής νομοθεσίας κλπ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΔΙΚΑΙΟ ), ΕΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΑΞΗΣ-ΕΘΝΟΥΣ μέσω της ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ .

 

Γ)   Ζούμε την περίοδο της “μετά”μνημονιακής κανονικότητας, ζούμε τον “τι κι αν είναι Κατοχή Αντί-Προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμό, ζούμε τον εν μέσω Κατοχής “δημοκρατικό αγώνα” των δίχως αντιμνημονιακή αιτία δια-δηλώσεων, “επαναστάσεων” , μπαχαλοκουφοντινέϊκων, τη ανταρσυακή συνδρομή προβοκατορικο”παρεμβάσεων”, ( Συγκλονίζει διασώστης του ΕΚΑΒ: Νέοι παρακαλούν για λίγο οξυγόνο – Το 90% των κλήσεων είναι για κορονοϊό ), ζούμε την δια-κομματική κυριαρχία των πολιτευομένων, συμπεριλαμβανομένης της εγγενούς συνύπαρξης “αριστερών” ακραιοσεχταριστών (ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑΕσεχταροπορτουνιστική, και βιωματικές και τεκμηριωμένες και αναρτημένες στην G-M-R οι σχετικές διαπιστώσεις) και “αριστερών” οπορτουνιστών (ΣΥΡΙΖΑ παγκοσμίως γελοιοποιημένο) που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας την παρακάτω ΣΥΝ-ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ:   δ.ά.δ.α. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ   και   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ποια «λύση» τεκταίνεται στο κυπριακό; Υπογράφουν 22 προσωπικότητες.

 

Δ)   Αναζητείται , ιδιαίτερα και από πλευράς σας κύριε Αλέξανδρε Χρύση, συνέργεια υπέρ της αντι-Debtocracy, όπως παραπάνω τριπλοσυνδυασμένα τεκμηριωμένης, Ηθικής Υπεροχής (και κατά Κλαούζεβιτς κατοχυρωμένης ηθικής υπεροχής), ταυτόχρονα και της κατά Γκράμσι Ηγεμονίας/ηθικής υπεροχής στο πεδίο του Εποικοδομήματος  https://tetradia-marxismou.gr/η-ηγεμονία-στον-γκράμσι/ ,  σε εθνικό και διεθνικό κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, με Υπομονή και Αγάπη προς τον Άνθρωπο, με αναμμένη την “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης και με δεδηλωμένο ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ Ειρήνη αγάπη μου ! , ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ=Δημοκρατία ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σοσιαλισμός= Δημοκρατία σε Εφαρμογή .

 

Υστερόγραφο:   Το πλούσιο εντός και εκτός της G-M-R υλικό, τεκμηριώσει, προτάσεις, δράσεις, πάντα τριπλοσυνδυασμένα και συνεργειακά, που διαθέτουμε ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πανεπιστημιακή αξιοποίηση από πλευράς σας.

_.

 

 

 

 

Αλέξ. Χρύσης, 11 Φεβ 2014

 

 

 

 

Ο Αλέξανδρος Χρύσης* μιλά στο Πριν για την ποιοτική αντιδραστική μετάλλαξη της αστικής δημοκρατίας. Υπογραμμίζει τη σημασία ενός επιστημονικά τεκμηριωμένου πολιτικού πλαισίου προώθησης επιμέρους ρηγμάτων στο αστικό σύστημα εξουσίας με κομβικό στόχο την έξοδο από την ΟΝΕ και την ΕΕ. Μια μετωπική ριζοσπαστική Αριστερά, με καθοριστικό το ρόλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι περισσότερο παρά ποτέ άλλοτε αναγκαία, τονίζει.

Συνέντευξη στον Γιάννη Ελαφρό

Η κυβέρνηση Σαµαρά και Βενιζέλου εντείνει την καταστολή και διαµορφώνει ένα πυκνό αντιδηµοκρατικό πλέγµα. Ταυτόχρονα, η ίδια η ελληνική δηµοκρατία βρίσκεται υπό αυστηρή εποπτεία και οι περισσότερες αποφάσεις λαµβάνονται από όργανα της ΕΕ κυρίως αλλά και του ΔΝΤ. Διαµορφώνεται µια νέα ποιότητα;

Δεν χωράει αµφιβολία ότι η κλιµακούµενη κρατική καταστολή, σε συνδυασµό µε τη λειτουργία του κοινοβουλίου ως µηχανισµού τυπικής διεκπεραίωσης των αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, µιας κυβέρνησης που µε τη σειρά της υλοποιεί την επιβεβληµένη από τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου πολιτική, συνιστά «νέα ποιότητα», µετάλλαξη του τρόπου λειτουργίας της λεγόµενης ελληνικής δηµοκρατίας. Σε ιδεατό επίπεδο, και µε όρους πολιτικού φιλελευθερισµού, η εκτελεστική εξουσία εφαρµόζει τους νόµους που συµπυκνώνουν την κοινοβουλευτικά διαµορφούµενη θέση του κυρίαρχου, δηλαδή του λαού. Εν προκειµένω, η εκτελεστική εξουσία, η κυβέρνηση, εκτελεί και επιβάλλει στον ελληνικό λαό τη συνισταµένη της βούλησης των πραγµατικών κυρίαρχων, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις αστικές τάξεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν πρόκειται για συγκυριακή παρέκκλιση από τη λειτουργία της αστικής δηµοκρατίας· πρόκειται για οργανική προσαρµογή των αστικών πολιτικών θεσµών –και όχι µόνο του κοινοβουλίου– στις δοµικές αναδιαρθρώσεις που µέσα στην κρίση και διαµέσου αυτής επιχειρεί ο διεθνής και εγχώριος καπιταλισµός.

  (more…)

Το σύγχρονο διαίρει και βασίλευε
Saturday
16/01/2021
17:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 

 

G-M-R, 16 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Οι οργανωμένες θεσμικά Ε.Ε., G8, NATO κλπ και παραθεσμικά (βλέπε παρα-κρατικά) λέσχες Μπίλντερμπεργκ, Τριλάτεραλ κλπ δυνάμεις ελέγχου του χρήματος, επομένως και της εξουσίας, έναν στόχο συντηρούν.

Τον εγκλωβισμό των πολιτών σε δύο ιδιότητες, του εργαζόμενου (και μάλιστα με αποσύνδεση Σχέσης Εργασίας, είτε πλαγίως/καταχρηστικοί δανεισμού κλπ, είτε επίσημα: βλέπετε το σχετικό Απόφαση Ε.Ε.Δ.Α. 4ης Ιουλίου 2002) και του καταναλωτή και αυτό ως πολυπολιτισμική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (άρα και ανεπίδεκτη αντίρρησης).

Αυτές οι δυνάμεις, καθορίζουν το ποιοι θα αναδεικνύονται στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του πολιτικού και το ποιοι θα μπορούν να αξιοποιούνται ως χρήσιμες υποομάδες (αστυνομικοί, δημοσιογράφοι, και λοιπές λιγότερο ή περισσότεροι συμπαγείς ομάδες γιά υποστήριξη των ισχυρών, όπως πχ συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί, ακαδημαϊκοί, κλπ).

Οι λοιπές ιδιότητες του Πολίτη περιορίζονται σε εκδηλώσεις, επιστημονικές, πολιτιστικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές, τυχοδιωκτικές, σεξουαλικές, κλπ (κυρίως, ο του Διαίρει και Βασίλευε Δικαιωματισμός κατά των δικαιωμάτων: http://greek-market-research.com/clink/diethnis-typos-istoriki-stigmi-me-ton-proto-anoichta-omofylofilo-ypoyrgo-stin-ellada/  ), ενταγμένες στην πολυπολιτισμική ΕΠΙΒΟΛΗ και στην μη πολιτική αμφισβήτησή της.

Αυστηρή προϋπόθεση-όρο ΒΙΩΣΙΜΗΣ επιτυχίας του διαίρει και βασίλευε, αποτελεί η αντικατάσταση κάθε “επικίνδυνου”-μη συμβατού με την πολυπολιτισμικότητα και την εθελοεκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, συγκολλητικού συστατικού της λαϊκής ομοψυχίας.

Προς τούτο, ο Κατοχικός αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός προχωρεί σε παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας, αρχής γενομένης από την λοιδορία του απελευθερωτικού/ανεξαρτησιακού πνεύματος και δράσης του 1821 (θάψιμο του 1821 με επετειακές τιμές) και από την ποικιλότροπη θεωρητική και πρακτική ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ της σύμφωνης με τις πρωτοχριστιανικές κοινότητες, ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ (συνοδοιπορία με το ΑΔΙΚΟ-υποταγή στον θρησκευτικό ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ).

Ενίοτε, σοβαρά ζητήματα (συμφωνία των Πρεσπών-μεταναστευτικό-ακόμα και Κατοχικό Δάνειο) εμφανίζονται μεγαλόστομα, ακόμα και με επαρκή νομική τεκμηρίωση, προπαντός όμως σε μια χωρίς τέλος (και χωρίς ΠΡΑΞΕΙΣ) προγραμματισμένη αντιπαράθεση, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΕ “ΚΡΑΤΟΣ” ΕΘΕΛΟΫΠΟΤΑΓΜΕΝΟ.

 

 

Απάντηση επί σχετικής ανάρτησης της κ. Μαρ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
Saturday
16/01/2021
16:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

_.

 

 

 

G-M-R, 16 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Η σχετική ανάρτηση της κας Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη στο FB έχει ως ακολούθως.

 

Εγινε τελευταία πολύ του συρμού η δημοσίευση απομνημονευμάτων και βιβλίων από πρ. Προέδρους. Μετά τον κ. Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος στο κεφ. 22 των απομνημονευμάτων του προβαίνει σε ανατριχιαστικές πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα της ενσυνείδητης καταστροφής της Ελλάδας, προκειμένου να σωθούν οι ευρωπαικές τράπεζες, παίρνει σειρά τώρα και το βιβλίο αποκαλύψεων του πρ. ΠτΔ κ. Παυλόπουλου.

Δεν χάνω από τη σκέψη μου τους λόγους για τους οποίους, και ο κ. Ομπάμα, αλλά κυρίως ο κ. Παυλόπουλος, ανασκαλεύουν τραυματικές ιστορίες, που οπωσδήποτε ήταν ήδη γνωστές. Πράγματι, για τα απλήρωτα γερμανικά χρέη έχουν γραφεί βιβλία και σωρεία άρθρων, και έχουν γίνει ατέρμονες συζητήσεις για το πως θα πειστούν να πληρώσουν τα χρέη τους οι Γερμανοί. Αλλά, είναι αλήθεια, ότι για πρώτη φορά το πρόβλημα αυτών των χρεών, αναλύεται από τέως προεδρικά χείλη. Και ενώ για την περίπτωση του κ. Ομπάμα οι λόγοι της διάνοιξης των τέως προεδρικών χειλέων, υπέρ της Ελλάδας, δεν είναι ίσως αρκετά ξεκάθαροι, νομίζω πως αντιθέτως για την περίπτωση του κ. Παυλόπουλου είναι διαυγέστατοι. Να παρατηρήσω, καταρχήν, ότι η ύπαρξη καλών προθέσεων εκ μέρους του δημιουργεί εύλογες αμφιβολίες, για τον πολύ αυταπόδεικτο λόγο, ότι στα 4 χρόνια της προεδρικής του θητείας είχε, όχι απλώς επάρκεια χρόνου, αλλά και κυρίως πολύ μεγαλύτερη επιδρασιμότητα, για την απαίτηση των χρεών από την Γερμανία. Και να συνεχίσω, αναγνωρίζοντας ότι, πράγματι υπήρξε άδικη μεταχείρισή του, εκ μέρους της ΝΔ, που δεν ανανέωσε τη θητεία του, αν δεχθούμε ότι οι υπηρεσίες που πρόσφερε στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούνται εξίσου πολύτιμες και για τη ΝΔ. Εννοώ, φυσικά, τις Πρέσπες, που η παραίτησή του θα μπορούσε να μεταβάλλει ίσως τις δραματικές εκείνες καταστάσεις. Αλλά εννοώ, επίσης και τη συμπαράστασή του, για την ευόδωση του πραξικοπήματος στο δημοψήφισμα του 2015

(more…)

Ευχές Δεκ. 2020, Εορτασμός Γεννήσεως Θεανθρώπου.
Thursday
24/12/2020
22:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Ευχές
0

 

Η G-M-R εύχεται σε όλους τους αναγνώστες της, σε όλο το κόσμο

Καλά Χριστούγεννα

.

δ.ά.δ.α. (*) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ
Tuesday
08/12/2020
14:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R Γιώργ. Τριανταφυλλόπουλος
0

 

G-M-R, 8 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

 

δ.ά.δ.α.(*) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

 

 

(*)“δ.ά.δ.α.” δικαιοσύνης-αλληλεγγύης-δημοκρατιας-ανιδιοτέλειας ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ 

 

 

ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Π. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ:

 

1)  “Το σύνολο επομένως των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων γίνονται στοιχεία ενεργητικού και περιουσιακά στοιχεία του κεφαλαίου. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ακόμη και στοιχεία δομικά του κράτους γίνονται στοιχεία του κεφαλαίου. Ιδιωτικοί στρατοί, ιδιωτικές αστυνομίες, ιδιωτικές φυλακές. Ο καπιταλισμός έχει ήδη προχωρήσει πολύ στο δρόμο προς την ολοκλήρωση του. Στο δρόμο που η φύση του τον ωθεί. Τα πάντα ιδιωτικά. Φυσικά αυτό είναι το ιδανικό γι αυτόν αλλά πάντα αυτά είναι ένα όριο προς το οποίο τείνει. Οι διαδικασίες στις κοινωνίες ποτέ δεν παίρνουν μια πλήρως καθαρή μορφή. Ποτέ δεν φτάνει ένα κοινωνικοοικονομικό σύστημα στην καθαρή μορφή που ίσως έχουν στο μυαλό τους οι άρχουσες τάξεις ή επιβάλλει η εσωτερική λογική του συστήματος. Υπάρχουν δυνάμεις αντίρροπες που υπονομεύουν και ανακόπτουν την πορεία των συστημάτων προς την ιδεατή μορφή τους. Η σημαντικότερη από αυτές τις αντίρροπες δυνάμεις είναι η ταξική πάλη. Είναι λογικό μάλλον επομένως κάπου εδώ να τελειώνει η ολοκλήρωσή του παρόντος κοινωνικοοικονομικού συστήματος.”   

2)Από τη δεκαετία του 1980 ήδη σημαντικότατες αποφάσεις, που αφορούσαν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και την τύχη ολόκληρων χωρών, παίρνονταν στα γραφεία διεθνών οργανισμών (ΒΠΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΗΣ G-M-R) και επιβάλλονταν στους λαούς, με τη συμπαιγνία των κυβερνήσεών τους, οι οποίες είχαν μετατραπεί σε απλά εκτελεστικά όργανα των διεθνών αυτών οργανισμών. Επικεφαλής αυτών των οργανισμών ήταν και είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο δρα φανερά και απροκάλυπτα σαν εκπρόσωπος του διεθνούς κεφαλαίου.

3)Οι διαδικασίες μέσω των οποίων δημιουργούνται ψευδείς συνειδήσεις είναι αποτέλεσμα τόσο των αντικειμενικών συνθηκών που υπάρχουν στη βάση όσο και των συνειδητών προσπαθειών του προπαγανδιστικού μηχανισμού της κυρίαρχης τάξης και των εκπροσώπων της. Οι μεταβολές στην οικονομία των αναπτυγμένων καπιταλιστικών χωρών είχαν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί τόσο ο αριθμός όσο και το ειδικό βάρος των χειρωνακτών εργατών. Ενώ δηλαδή το ποσοστό των μισθωτών χωρίς μέσα παραγωγής στη διάθεσή τους και χωρίς διευθυντική θέση στην οικονομία αυξάνεται, αυξάνεται δηλαδή η εργατική τάξη, οι νέες συνθήκες εργασίας συντελούν στη δημιουργία ψευδούς συνείδησης καθώς η μεγάλη αυτών πλειονότητα πιστεύει πως είναι μέρος μιας απροσδιόριστης και χωρίς αυστηρά κριτήρια ορισμένης «μεσαίας τάξης». Την ιδεοληψία αυτή ενισχύουν φυσικά τόσο τα ΜΜΕ όσο και οι οργανικοί διανοούμενοι ενισχύοντας τις ψευδαισθήσεις της αποκαλούμενης «μεσαίας τάξης» για άνοδο στην αστική τάξη. Στο πεδίο δηλαδή της συνείδησης μεγάλο μέρος της εργατικής τάξης απέκτησε την ψευδή συνείδηση μικροαστικών στρωμάτων. Παράλληλα με τα παραπάνω βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες διαδικασίες. Εντείνεται η διάδοση μεταφυσικών, αντεπιστημονικών και ανορθολογικών θεωριών σε ένα κοινωνικό σώμα ημιμαθές το οποίο έχει ενστερνιστεί τον αστικό ατομοκεντρισμό και την εγωπάθεια. Φτάνει δηλαδή στα όριά του ο ανθρωποτύπος που βρίσκεται σε αντιστοιχία με το κοινωνικοοικονομικό σύστημα και είναι δημιούργημά του. Κακοχωνεμένες και ψευδείς, δήθεν επιστημονικές, θεωρίες και αναλύσεις κυκλοφορούν και διαδίδονται ευρέως με τη χρήση κυρίως του ιντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντείνοντας τον ατομισμό και την εγωπάθεια που υποβοηθούν στην εξάρθρωση των παλιών κοινοτικών και συλλογικών δεσμών αφήνοντα το άτομο γυμνό κι ανασφαλές. Η κοινωνία απογυμνωμένη από συλλογικές αξίες και δράσεις μετατρέπεται σε αγέλη ατόμων που επιζητούν επιβεβαίωση κι ασφάλεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΗΣ G-M-R :

 

Global Research: Ένα τρομακτικό μέλλον, το όραμα για την μετά covid εποχή – Το πείραμα Great Reset και τα σενάρια συνωμοσίας

WEF_Future_of_Jobs_2020.pdf

Πλαίσιο αρχών για την δ.α.δ.α., : Η μετουσίωση κειμένων σε πράξη, αναγκαία όσο ποτέ. – Πρόταση υλοποίησης

ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) (αρχείο ΕΡΤ3 έως 2/1/2021)

 

ΕΡΤ3 – Στα δίχτυα της βρετανικής αράχνης – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Ντοκιμαντέρ (trailer)

Το Ντοκιμαντέρ αναρτάται στη διεύθυνση :  https://www.ertflix.gr/category/ksena-docs/, την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες (έως 5/1/2021)

Χρήμα από αέρα κοπανιστό – Money creation in the modern economy

ΔΝΤ: Η (μακρά) λίστα των ομολογιών αποτυχίας

Ομπάμα για την ελληνική κρίση: ΄Ηθελαν να διασώσουν τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες

ΤΑΙΠΕΔ: ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σπύρος Λαβδιώτης

Μετωπικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση

ΟΗΕ: Συνένοχο το ΔΝΤ και οι «οικονομικοί θεσμοί» σε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Κατρούγκαλος-Χρυσόγονος Τεκμηριώνουν την Εσχάτη Προδοσία τους

Η “Νομότυπη αντισυνταγματική συμπεριφορά” και η γενοκτονία μας

Αρθρο 86Σ, η προπαρασκευαστική ενέργεια εγκλήματος, το γνωστό αλλά “άφαντο” κλειδί

ΟΗΕ, διεθνή απαίτηση για Λογ.Ελεγχο.Χρέους και λογοδοσία υπαιτίων

Γ.Κασιμάτης: Προπαρασκευή και Σύναψη των Συμφωνιών Δανεισμού

Ανδρ. Δημητρόπουλος- Η Αντικειμενική Νομική Σκέψη

Τζαν.Γκούσκος-Ιδού ο Λογαριασμός κ. Μέρκελ: 300 Δις Ευρώ απ’ τα Κατοχικά Δάνεια

Γιάννης Μσσέλος-Παρακαταθήκη

5/7/2015: Το ελληνικό δημοψήφισμα που συντάραξε την Ευρώπη

 

 

Και τέλος, ως συνδετική σύνοψη με όλα τα παραπάνω ΚΑΙ ως καταγγελτική ΑΝΑΦΟΡΑ, προς Πρόεδρο-Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ΑΛΛΑ και πρός κάθε υπεύθυνο Έλληνα Πολίτη, συνεισφέρουμε για την τεκμηρίωση της υπόθεση της προτεινόμενης (και από τον ΟΗΕ) “ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ”, για την οποία φέρει ακέραια την υποχρέωση πραγματοποίησης η Ελληνική Δικαιοσύνη, το παρακάτω:

Τριλογία αντιμνημονιακού δημοκρατικού διαλόγου

 

Εξυπακούεται, πως λόγω της αντικειμενικά/δεκάχρονης αντιμνημονιακής μικρότητας απέναντι στην κυβερνώσα εκπροσώπηση χρεοκρατίας- έξωθεν εξάρτησης, η κάθε Πατριωτική, υπέρ Δικαίου και Δημοκρατίας, προσπάθεια, οφείλει να είναι άκρως “μετρημένη-ζυγισμένη”.

 

 

Για Πανδημία-Χρεοκρατία ορίζει η Δικαιοσύνη, άλλως η συνενεργοποίηση του άρθρου 120Σ
Monday
16/11/2020
15:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Α.Π.
0

 

Κυρία Πρόεδρε του Αρείου Πάγου και σεβαστοί επιστήμονες,

με αφορμή το  δημοσίευμα,

 

 

ΘΕΜΑ:     “Για Πανδημία-Χρεοκρατία ορίζει η Δικαιοσύνη, άλλως η συνενεργοποίηση του άρθρου 120Σ

 

 

Όλοι οι καλοί χωράνε, σε ένα αντιστασιακό μέτωπο!

Μάλιστα, ο Δ. Κουτσούμπας, παρακαλεί καταγγελτικά την Φ. Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ, να συμμετέχουν σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, που υποψιαζόμαστε πως αν δεν την δημιουργούσε το ΚΚΕ(*), ποτέ δεν θα σερνόταν σε (όπως και σε καμμία) ΣΥΝ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Να δούμε λίγο και την ουσία της αντίστασης;

Μήπως πρόκειται για αντίσταση κατά της Χρεοκρατίας σύμφωνα και με την έκθεση υπόδειξη του ΟΗΕ (http://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ );

Όχι, Όχι.

Πρόκειται για αντίσταση στην “καπιταλιστική” και “ιμπεριαλιστική” και “κυβερνητική” πανδημία του covid-19, η οποία πανδημία βεβαίως, ανεξαρτήτως πιθανού τρόπου δημιουργίας, στέρησε ζωές, απειλεί ζωές όταν δεν λαμβάνονται μέτρα και ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ μέτρα.

Εν προκειμένω (όμως), ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ σε αντίσταση ΚΑΤΑ,…, της λήψης και τήρησης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ περιοριστικών μέτρων.

Επισημαίνουμε, πως κύριος τρόπος παρεμπόδισης της εξάπλωσης της πανδημίας, είναι, μαζί με την οφειλόμενη διασφάλιση (“μη φίσκα” λεωφορείων κλπ), η ΑΥΤΟΔΕΣΜΕΥΣΗ (χρήση μάσκας-τήρηση αποστάσεων-απολύμανση), είτε, αν ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ η ΑΥΤΟΔΕΣΜΕΥΣΗ, ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ.

Την αρχική επιτυχή λήψη περιοριστικών μέτρων από τον φόβο των θανάτων στην γειτονική Ιταλία, ακολούθησε η “μα δεν μπορώ να πάω μια βόλτα όπου ΘΕΛΩ;” και “μας στερούνται οι ατομικές και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ελευθερίες“, “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ” ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

Διαπιστώνουμε λοιπόν, πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας, ρέπει προς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Μετά λοιπόν την πρόσφατη “αντίσταση της αριστερής απελπισίας” και την προηγούμενη αντίσταση της “σύγκλησης πατριωτικών δυνάμεων…” αλλά και την διαρκή “μα δεν θέλω βρε αδελφέ” άρνηση εμπλοκής σε αντίσταση της ιντελιγκέντσιας (όλα αυτά περιέχονται στην εδώ ανάρτηση ), να ‘ναι καλά ο ιθύνων νους της νέας εθνοσωτήριας συμμαχίας Δ. Κουτσούμπα-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ+Γιάνη (Ο μαϊντανός που κολλάει παντού, από παγκοσμιοποίηση/αποεθνοποίηση, σε αναγνώριση Χρεοκρατίας και σε αντιστασιακές αγκαλιές με Δ. Κουτσούμπα, εδώ το βιογραφικό που συγκίνησε το ΚΚΕ).

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ:

Τα της πανδημίας αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με τα προς την δημόσια υγεία ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ, όπως αναφέρει η παρακάτω ΕΓΚΑΙΡΗ ανάρτηση της G-M-R, http://greek-market-research.com/clink/koronoios-epanastasi-antistasi-anypakoi-kata-perioristikon-logo-koronoioy-metron/ .

ΕΠΕΙΔΗ εδώ https://www.cnn.gr/politiki/story/242864/enosi-dikaston-kai-eisaggeleon-antisyntagmatiki-i-apagoreysi-ton-synathroiseon , διαβάσαμε τα περί του αντιθέτου σχετικά με την έγκαιρη ανάρτηση μας, από την ΕΔΕ, επισημαίνουμε, πως οι ατομικές και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ελευθερίες, καθώς και τα ανθρώπινα δικαιώματα, πλήττονται βάναυσα ήδη από το 2010 ως σήμερα και σε αυτό συνομολογεί και η από το 2013 παρακάτω απόφαση της ΕΔΕ που αναφέρει το τότε μέλος της Χριστόφορος Σεβαστίδης,

http://dikastis.blogspot.com/2013/12/14-12-2013_16.html?m=1 .

Από την στιγμή όμως που ο κύριος Χριστόφορος Σεβαστίδης ανήλθε την θέση του Προέδρου της ΕΔΕ, που προηγούμενα κατείχε η κα Β. Θάνου και την οποία τότε κατήγγειλε ως μη εφαρμόζουσα την απόφαση της ΕΔΕ για σύγκληση παν δικαστικού συνεδρίου για την νομιμότητα των Μνημονίων, ο ίδιος ο κος Χρ. Σεβαστίδης “ποιεί την νήσσα” για το θέμα.

Προς ρητό συσχετισμό του τύπου με την ουσία, επισημαίνουμε την οφειλόμενη άμεση κυβερνητική-αστυνομική, συμμόρφωση με την παράγραφο 5 της παρακάτω καλής απόφασης https://tinyurl.com/y5dl3jwr .

Για να μπορούμε να έχουμε και να διεκδικούμε (όπως εδώ http://greek-market-research.com/clink/trilogia-antimnimoniakoy-dimokratikoy-dialogoy/ (και όχι με τις πολιτικάντικες “Τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωποκοινοβουλευτικές δηθενιές) ατομικές και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία πλήττονται ποικιλοτρόπως ( http://greek-market-research.com/clink/zero-sum-game-kai-katastreptika-ta-anthropina-dikaiomata/ ) πρέπει να είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ και αυτό δεν επιτρέπουμε, στο μέτρο μικρών αλλά πιστεύουμε ηθικών δυνάμεών μας, σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΫΠΟΝΟΜΕΥΤΗ(**) ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, να μας το στερήσει.

(*)— Ναι, αυτό το “κομμουνιστικό” κόμμα, που έβλεπε το 2010 τις δεκάδες μηνύσεις εσχάτης προδοσίας να διαβιβάζονται από τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου στη Βουλή και “ποιούσε την νύσσα”.

(**)— Που αν ήθελε να είναι αντικειμενικά-επιστημονικά σωστός θα πρότεινε ό,τι η παραπάνω ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων.

————————————–

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020, εστάλει η πιο κάτω συμπληρωματική καταγγελία.

Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματική καταγγελία επί της προηγουμένης, αλλά απαραίτητη, λόγω και της πρόσθετης υποχρέωσης μας προς τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Θέμα: Συμπληρωματική καταγγελία

Με αφορμή,

Ένα καλό άρθρο, https://slpress.gr/politiki/i-quot-troika-quot-kai-i-poreia-dimokratiko-dikaioma-i-antikoinoniki-energeia/ ,

ποτισμένο όμως με το δηλητήριο της “κανονικότητας”: “Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ευχάριστη εξαίρεση, σε κάποιο βαθμό, αποτέλεσε η στάση της Φώφης Γεννηματά.

Αναρωτιόμαστε, πόση διαφορά στην Μνημονιακή Κατοχή, που συνιστά ως ΕΘΕΛΟΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, μπορεί να κάνει η φυσιολογική συμπεριφορά σε λοιπά θέματα, της κυρίας Φ. Γεννηματά;

Δηλαδή, να ‘μαστε ευχαριστημένοι που η κάθε μνημονιακή Φ.Γεννηματά (ιδίως οι κυβερνώντες), δεν εγκληματεί σε όλα τα ζητήματα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;

Τα παραπάνω αφιερώνονται ως “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ” ενώπιον του Αρείου Πάγου (Πρόεδρο-Εισαγγελέα του Α.Π.), επί του μνημονιακού εγκλήματος των υπαιτίων κυβερνήσεων, όλων από 2010- ως σήμερα.

Ελπίζουμε, στην συνδρομή της αντιμνημονιακής ιντελιγκέντσιας, αν αυτή αποφασίσει (ακολουθώντας τα παραδείγματα των Γεωργίου Κασιμάτη και Ανδρέα Δημητρόπουλο των οποίων οι επιστημονικές τεκμηριώσεις και δημοσιες καταγγελίες επί των μνημονιακών υπαιτιοτητων ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΕΙ επανειλημμένα από εμας προς ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ), στα πλαίσια κάποιων πραγματικά πατριωτικών εορτασμών του 1821 που συμπεριλαμβάνουν (συμμορφωτικά προς τους εν συνεχεία τρεις συνδέσμους) ,

http://greek-market-research.com/article/ta-megala-epidika-toy-eortasmoy-tis-diakosiostis-epeteioy-toy-21/#more-21642 ,

http://greek-market-research.com/article/scripta-manent-rigas-velestinlis-ta-dikaia-toy-anthropoy/ ,

http://greek-market-research.com/article/scripta-manent-antonio-gkramsi-adiaforoi/ ,

να ασχοληθεί και με το ΔΙΚΑΙΟ=Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ παρά τω πλευρών των εντίμων εισαγγελικοδικαστικών λειτουργών, επί του συγκεκριμένου εγκλήματος της ΕΘΕΛΟΚΑΤΟΧΗΣ (Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, “αυτές οι κατοχές δεν είναι κατοχές είναι εθελοκατοχές“: http://greek-market-research.com/clink/korinthoy-dionysios-i-pagkosmia-elit-apofasizei-gia-tis-zoes-mas/ ) .

Τα παραπάνω αφιερώνονται ως “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ” ενώπιον του Αρείου Πάγου (Πρόεδρο-Εισαγγελέα του Α.Π.), επί του μνημονιακού εγκλήματος των υπαιτίων κυβερνήσεων, όλων από 2010- ως σήμερα με την πρόταση η σχετική διερεύνηση να αρχίσει μόλις λήξη η πανδημία.

Μετά σεβασμού προς όλους,

οι καταγγέλλοντες ….

ZERO SUM GAME και καταστρεπτικά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα;
Sunday
15/11/2020
00:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
0

 

 

G-M-R, 14 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Αναρτούμε(*) μια τεκμηριωμένη, πιστεύουμε και απολύτως αναγκαία τούτη την εποχή που σταθερά σημεία αναφοράς κλυδωνίζονται, κριτική τοποθέτηση επάνω στο άρθρο που κυρίου Κώστα Μελά https://slpress.gr/idees/ta-anthropina-dikaiomata-os-ideologiko-oplo/ .

(*) — διότι θεωρούμε άξιο προσοχής, ένας σοβαρός καθηγητής να πετάει το μπαλάκι του (όπως του γκολφ ας πούμε) στον ωκεανό των επιχειρημάτων του και “άντε βγάλε άκρη μαζί του”,  γι αυτό και επισημαίνουμε: Αν ψάχνεις το μπαλάκι του και όχι την στραβοριξιά του, ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

 

Λόγω του μεγάλου μεγέθους του κειμένου και των αρκετών επεξηγήσεων το αναρτούμε ως αρχείο pdf για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

ZERO SUM GAME και καταστρεπτικά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα;

Υπενθυμίζουμε ακόμα και το προγενέστερο ταυτόσημο άρθρο/ανάρτηση μας, του Καθηγητή κου Κώστα Μελά:

Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως ιδεολογικό όπλο

 

 

 

123..