ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΟΕ: Η «τοποθέτηση ψήφου» μας
Monday
15/07/2019
01:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
0

Σχόλιο GMR : Η ψήφος στον “Κανένα”, δεν μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα, ψήφο στην “Καμιά ” ΠΡΟΤΑΣΗ (και για το σήμερα και για το αύριο), ιδιαίτερα από ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.

Βέβαια, με τέτοιες μη προτάσεις επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και στις δύο εκλογές του 2015 και δεν θα έπρεπε να το ξεχνούν αυτό οι φίλοι, μέχρι το 2015 υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και μη διαθέτοντες πρόταση σήμερα.

Από πλευράς G-M-R προτείνεται ένα Γενικό Πλαίσιο Αντίστασης (για μια Τριλογία της Δημοκρατίας) και ένα αναλυτικότερο επιχειρησιακό σχέδιο για το τώρα με σαφή στόχευση και για το μετά (για να μην είμαστε κοψοχερεπαναστάτες).

 

 

δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , 6 Ιουλίου 2019

 

Η δική μας ψήφος στον “Κανένα” θέλει να ανιχνεύσει μια άλλη σχέση με την πολιτική, να δώσει πιο ουσιαστικές ερμηνείες στην βουβαμάρα, να δουλέψει για την προαγωγή μιας συνείδησης, μιας πράξης και μιας βούλησης για τη δημιουργία ενός πολιτικού κινήματος», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) σε ανακοίνωσή της για τις εθνικές εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή. Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οδεύουμε σε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Η διακυβέρνηση της αριστεράς φτάνει προς το τέλος της υπό το βάρος μιας γενικευμένης κοινωνικής δυσφορίας. Η εξασθένιση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά μονάχα την προώθηση μιας σκληρής οικονομικής διαχείρισης, αλλά εξίσου την αλαζονεία, το ψέμα, την υποκρισία. Όλα αυτά μαζί ανήκουν στις υπηρεσίες της αριστερής κυβέρνησης. Η υποταγή στους ισχυρούς, ευρωιερατείο και ΗΠΑ, ήρθε μαζί με το ξέπλυμα και την προσφορά άπλετου χώρου στη Ν.Δ. και συνολικά στο πολιτικό σύστημα. Οι καρικατούρες ιδεολογικών αναφορών και ευαισθησίας, αφού εξόντωσαν τον λαϊκό ριζοσπαστισμό, έχουν πια ισχύ είτε στους πολύ αφελείς, είτε στους κάθε λογής βολεμένους.

(more…)