ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Με το νόμο» ηλεκτρονικό φακέλωμα εργαζομένων και έλεγχος με κάμερες!
Wednesday
28/08/2019
12:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεράσ. Λιβιτσάνος ΕΡΓ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
0

 

Σχόλιο GMR : Δέκα χρόνια “αντιμνημόνιο” (*) με κανένα αντιμνημονιακό σχήμα να επιθυμεί την εργατική-ταξική συνεργασία (**) κατά των ενόχων εσχάτης προδοσίας. Γι αυτό πλέον, όταν μιλάμε για τεκμηρίωση υπέρ του Εθνικού νομίσματος, υπέρ των καταγγελιών κατά ΕΕ-ευρωζώνης-ΔΝΤ, κλπ, προσθέτουμε τις αδιαμφισβήτητες πλέον αιτίες και υπαιτιότητες μετατροπής/εκμετάλλευσης του αντιμνημονιακού λαϊκού αισθήματος σε αντιπροσωποκοινοβουλευτική (τι κι αν είναι Κατοχική) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

(*) δήθεν αντιμνημόνιο, διότι αντι-μνημόνιο και φανατική υποστήριξη του κατοχικού αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ.

(**) έμψυχου και τεκμηριωτικού υλικού, δηλαδή αντιμνημονιακών πολεμοφοδίων.

 

 

Γεράσιμος Λιβιτσάνος, 26 Αυγούστου 2019

 

 

Η κυβέρνηση, σε νομοσχέδιο των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης, θεσμοθετεί τον «μεγάλο αδελφό»

Το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων που …κατακεραύνωνε πριν μερικές μέρες ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, αναφορικά με την αιτιολόγηση των απολύσεων, θεσμοθετείται με κατεπείγον νομοσχέδιο για τα προσωπικά δεδομένα που ψηφίζεται την ερχόμενη Δευτέρα. Στο ίδιο νομοθέτημα προβλέπεται χωρίς περιορισμούς η χρήση κάμερας για την παρακολούθηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων.

Στις 18 Αυγούστου ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, υπερασπιζόμενος την τροπολογία που είχε φέρει στις 8 Αυγούστου για την κατάργηση της υποχρεωτικής αιτιολογίας της απόλυσης καθώς και την υπογραφή της εφαρμοστικής απόφασης είχε δηλώσει ότι «με βάση τον ‘βάσιμο λόγο’ απόλυσης, που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ παραμονή των εκλογών, έφερε ταυτόχρονα το πρωτοφανές ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων. Στο πληροφοριακό σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ” καταχωρούνταν οι λόγοι που ο εργοδότης θεωρούσε ότι ήταν εκείνοι που έπρεπε να απολυθεί ο εργαζόμενος. Αύριο, καταργείται το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων».

(more…)