ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης “κούφανε” τους Παπάδες στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Όταν βαφτίστηκε, στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταυρός από το λάδι, ισχυρίστηκε…
Wednesday
17/04/2024
10:16 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ιεροσύνη Στέφ. Κασσελάκης
0

Σχόλιο GMR: Κάτι το ιδιαίτερο τέλος πάντων θα γίνει, είπαν οι παπάδες. Και για να το πούμε, με ό,τι η ζωή του έχει αποδείξει μετά βεβαιότητας, αυτό το εξαιρετικά ιδιαίτερο που πέτυχαν διάνα είναι,  ομοφυλόφιλος.

Επειδή δε, δεν τρώμε και κουτόχορτο, αλλά θέτουμε το κάθε πολιτικό πρόσωπο ενώπιον και του πολιτικού καθήκοντος και της οφειλόμενης ανθρώπινης ευαισθησίας, μέχρι στιγμής, στο πρόσωπο του Κασσελάκη, πέρα από αυτό το κάτι ιδιαίτερο που είπαμε, ούτε παπά, ούτε Πίστη, ούτε ανέβασμα στον Σταυρό (του μαρτυρίου υπέρ της Ελλάδας), ούτε κάτι σπουδαίο βλέπουμε. Αντιθέτως βλέπουμε ένα επιθετικοαγριεμένο και επικίνδυνα καιροσκοπικό (γράπωσε κόμμα μέσω Τσίπρα και Κύριος οίδε άλλως πως) για την Ελλάδα και τους Έλληνες βλέμμα.

Αυτό το τελευταίο έρχεται σε αντίθεση με το χαχανιστοσαχλαμαρίστικο στύλ του μέντορά του και ίσως η διαφορά των δύο επικίνδυνων πολιτευομένων (ο μέντορας ήδη εγκλημάτησε με τρίτο μνημόνιο και συμφωνία των Πρεσπών) να έγκειται, στην ψυχική κατάσταση του κομήτη Κασσελάκη έναντι της αναισθητοειδούς αναλγησίας του δημιουργήματος του θερμοκηπίου της ΚΝΕ με πολιτικούς νονούς τους Αλαβάνο, Δραγασάκη, Λαφαζάνη, Στρατούλη & CIA.

_.

 

 

 

 

Hellasjournal| Ρεπορτάζ, 16 Απριλίου 2024

 

 

 

 

Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος”.

Την παραπάνω κουβέντα μας μετέφεραν ότι εκστόμισε ο Πρόεδρος του Σύριζα Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο οποίος τον άκουγε εκστασιασμένος. Θα σκεφτόταν ευτυχώς που έγινε πολιτικός και όχι παπάς, διότι με τη φορά που έχει πάρει θα μπορούσε να γίνει και …Αρχιεπίσκοπος.

Λίγη ώρα μετά, στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Ελπιδοφόρος έγραψε ότι ο κ. Κασσελάκης “σέβεται και εκτιμά το ρόλο της Εκκλησίας”:

«Με χαρά υποδέχθηκα στην Αρχιεπισκοπή μας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη, ένα παιδί της Ομογένειάς μας, που σέβεται και εκτιμά το ρόλο της Εκκλησίας μας. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στην προσπάθειά του για πρόοδο της αγαπημένης μας Ελλάδας» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ελπιδοφόρος.

  • Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

Στο επίκεντρο της συνάντησης (του κ. Κασσελάκη με τον Αρχιεπίσκοπο), που έγινε σε εξόχως θετικό κλίμα τέθηκαν τα εθνικά θέματα, ζητήματα ενίσχυσης της συνεργασίας της Ομογένειας και του Ελληνικού κράτους, καθώς και ζητήματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επαναβεβαίωσε την ισχυρή στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και φυσικά την Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τη χαρά του που ένας ομογενής ανέλαβε μια τόσο σημαντική θέση στο ελληνικό κράτος.

Ο κ. Κασσελάκης συμμετείχε σε γεύμα εργασίας με οικονομικούς και επενδυτικούς φορείς, συναντήθηκε με την ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και παραβρέθηκε στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηνωμένων Πολιτειών στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι «Κέφαλος».

Σήμερα ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με Αμερικανούς βουλευτές και αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 

Πηγή: hellasjournal.com