ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Από τον Σαρζετάκη το 1963 στην Τουλουπάκη το 2020
Sunday
13/09/2020
17:04 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Χρήστου ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Χρήσιμα πράγματα διαβάζουμε στην φιλόξενη (εντός των, επιτρεπτών από την Ευρωεπιτροπεία ορίων, ιστοσελίδα) από τον ακραιφνή Συριζαίο και συστηματικό αρθρογράφο.

Κάτι για συμπλήρωμα, ας πούμε περί κατάληψης αρμών της εξουσίας (εδώ), περί Γάτας των Ιμαλαΐων (εδώ), περί Ωστιν του Τέξας (εδώ), περι “ξεσκίζω το δημοψήφισμα του 2015”, περί Συμφωνίας των Πρεσπών, περί πολιτικοδικαστικής διαπλοκής (Παπαγγελόπουλος-Θάνου), περί “μετατροπή Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα”, περί “από το δεκαπενταμελές μέχρι σήμερα, προδοσία εργατικής τάξης-πατρίδας, δηθενιά κι απάνω τούρλα”, κάτι τέλος πάντων από αυτά;;;

._

 

 

 

Δημήτρης Χρήστου, 13 Σεπ. 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Με επιστολή του προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας ανακοίνωσε την ενοποίηση της Εισαγγελίας Διαφθοράς και της εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος. Δεν χρειαζόταν να μας ενημερώσει για τους λόγους! Ήταν ολοφάνεροι. Αφού δεν κατάφεραν να εκπαραθυρώσουν την κ. Τουλουπάκη από τη διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis, αφού συνάντησαν την αντίδραση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Εφετών να της αποσπάσουν την υπόθεση και να την δώσουν σε εφέτη ανακριτή, κατήργησαν όλη την ενοχλητική για την πολιτική εξουσία, εισαγγελία για τη Διαφθορά!

Ενδιαμέσως διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη, όχι για να αναζητήσουν και να κλέψουν κοσμήματα, αλλά για να αποσπάσουν το περιεχόμενο του υπολογιστή της, άλλα ενδιαφέροντα έγραφα, προσωπικά στοιχεία όπως ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφίες. Τίποτα το σπουδαίο κατά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη που εκτίμησε ότι «ήταν μια απλή διάρρηξη» που σημαίνει πως δεν αξίζει τον κόπο να την ψάξουν!

Και έτσι κλείνει η θλιβερή ιστορία για το πολιτικό προσωπικό που εδώ στην Ελλάδα, συμμετείχε, ανέχθηκε και τελικά συγκάλυψε, ένα μεγάλο διεθνές σκάνδαλο το οποίο πιστοποιήθηκε επισήμως από τις αμερικανικές αρχές. Μάλιστα πριν λίγες μέρες η γαλλική Επιτροπή Ανταγωνισμού επέβαλλε στη Novartis πρόστιμο 385 εκατ. ευρώ για νόθευση ανταγωνισμού σχετικά με το φάρμακο Lucentis, που αθέμιτα προωθούσε έναντι του πολύ φθηνότερου Avastin. Εδώ όμως δεν είναι Αμερική. Ούτε Γαλλία, ούτε Ευρώπη, ούτε ίσως Βαλκάνια. Ακόμα και επί ΕΡΕ και ανακτόρων το 1963, ο Σαρτζετάκης κατάφερε να ολοκληρώσει την υπόθεση Λαμπράκη!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Εκτός τόπου και χρόνου το σχέδιο Πισσαρίδη–Μητσοτάκη
Saturday
08/08/2020
11:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Χρήστου κορωνοϊός (Covid-19) Κυρ. Μητσοτάκης Ν.Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0

 

 

 

Δημήτρης Χρήστου , 7 Αυγούστου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Γιατί η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάθεσαν το σχέδιο διαχείρισης των ευρωπαϊκών κεφαλαίων προστασίας της οικονομίας μετά τις δραματικές επιπτώσεις του κορονοϊού, σε έναν νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο; Μα έχει λάβει βραβείο νόμπελ θα απαντούσε κανείς καλοπροαίρετα. Ναι πράγματι.

Ο Χριστόφορος Πισσαρίδης βραβεύτηκε το 2010 μαζί με τους Ντ. Μόρτενσεν και Πίτερ Ντάιμοντ για τη συνεισφορά τους στη “θεωρία της αναζήτησης τριβών και μακροοικονομία”. Και γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τον συγκεκριμένο θεωρητικό, με περιορισμένη επαφή με την πραγματική οικονομία για την καλύτερη –υποτίθεται– αξιοποίηση των 32 δισ. που θα λάβουμε από τα ευρωπαϊκά ταμεία;

Επειδή τις ίδιες ακριβώς ιδέες έχει και η ομάδα που κυβερνά και με τις όποιες συμφωνούν απολύτως και οι χορηγοί της. Και γιατί συμφωνούν οι Έλληνες ολιγάρχες, συνέταιροι της πολιτικής εξουσίας; Εύκολη απάντηση. Διότι το σχέδιο αφορά τα προνόμια τους. Εργασία χωρίς κανόνες και προστασία, λιγότεροι φόροι, κατεδάφιση του δημόσιου τομέα σε όλους τους τομείς και μεταφορά έργου από την υγεία, την ασφάλιση, την εκπαίδευση, από οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι υποχρέωση και ευθύνη του κράτους, στον ιδιωτικό τομέα.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Κάνουμε πόλεμο στα θύματα, αδιαφορούμε για τους θύτες!
Friday
06/03/2020
20:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Χρήστου Μεταναστευτικό ΣΥΝΟΡΑ
0

Σχόλιο GMR: “Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Χώρα”, θέλει την Ελλάδα ο κος Δημήτρης Χρήστου (Σύμβουλος έκδοσης στην εφημερίδα Αυγή). Και καλά κάνει. Δικαίωμά του. Δικαίωμά του και ο Συγχρονισμός και ο Εκσυγχρονισμός με τις εντολές της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.

Και το slpress; Αα,.., απ’ όλα έχει ο Μπαξές. Και σεις, πατριωτικά λουλούδια του μπαξέ, δύσκολο σας πέφτει να δημιουργήσετε έναν e-μπαξέ για την Πατρίδα, για τον Λαό της, για τον Ελληνισμό;

Μα, τόσο πολύ σας γοητεύει η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ δημοσιολογική ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ, με τον μπαξέ της ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Τέλος πάντων,…. .

Στα αορίστως, για την ακρίβεια ανυπάρκτως αντιιμπεριαλιστικά υπονοούμενα, του κου Δ. Χρήστου, απαντάμε με το εδώ σχόλιό μας.

._

 

 

Δημήτρης Χρήστου, 6 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Ο Ερντογάν οργάνωσε σε πρώτη δόση τη μεταφορά περίπου 10.000 προσφύγων στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα. Μια άκρως επιθετική και απάνθρωπη επιχείρηση πίεσης στη χώρα μας. Η Τουρκία έχει σύνορα και με μια άλλη χώρα μέλος της ΕΕ, τη Βουλγαρία. Εκεί όμως ο Τούρκος πρόεδρος δεν έστειλε κανέναν πρόσφυγα.

Και εμείς, αντί να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα, στοχοποιήσαμε τα θύματα των πολέμων και των παράνομων τουρκικών πολεμικών επιχειρήσεων στο έδαφος της Συρίας. Επιλέξαμε τον εύκολο στόχο, υποθάλπτοντας τον ρατσισμό και το μίσος απέναντι στους πρόσφυγες, απέναντι σε απελπισμένους ανθρώπους.

Το ντοπάρισμα του ρατσισμού, όπως εκείνο της πατριδοκαπηλίας στην περίπτωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν αφορά τα συμφέροντα και την εικόνα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας. Αφορά μόνον την ακροδεξιά κομματική πελατεία. Αφορά μόνον τις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να παραμείνει πάση θυσία στην εξουσία. Στην εξουσία μιας χώρας σε απειλητική ύφεση, ανοδική ανεργία, επισφαλή εργασία, μηδενικές επενδύσεις, περιορισμό των δημόσιων παροχών στην υγεία, την παιδεία και την ασφάλιση. Με πολίτες οργισμένους και διχασμένους.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr