ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βούλτεψη: Τις συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών θα τις δουν οι αγέννητοι
Sunday
27/01/2019
20:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΣΚΟΠΙΑΝΟ Σοφ. Βούλτεψη
0

Σχόλιο G-M-R: Οι αγέννητοι θα δουν πακέτο ΚΑΙ τις συνέπειες της Συμφωνίας των ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Ως εκ τούτου, κάθε υποβιβασμός (ή και εξαφάνιση) της μιας (εκ των δύο) εσχάτης προδοσίας, μυρίζει αντιπατριωτική ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ (συνήθως ΜΜΕ-επικοινωνιακή και αντιπροσωπο-κοινοβουλευτική).

 

 

 

 

Σοφ. Βούλτεψη , 26 Ιαν. 2019

 

 

Οι Σκοπιανοί εξασφαλίζουν όλα όσα ζητούσαν και δεν είχαν ποτέ πάρει από καμιά άλλη κυβέρνηση, υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ

 

«Οι αλυτρωτισμοί παραμένουν στο Σύνταγμα της γείτονος, και μάλιστα με υπογραφή ελληνικής κυβέρνησης», αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφ. «Βραδυνή της Κυριακής» η βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.

«Με τη Συμφωνία αυτή, οι Σκοπιανοί εξασφαλίζουν όλα όσα ζητούσαν και δεν είχαν ποτέ πάρει από καμιά άλλη ελληνική κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα ο Ζάεφ κέρδισε ακριβώς αυτά που ζητούσε ο Γκρουέφσκι», σημειώνει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κ. Βούλτεψη κατηγορεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι «ψεύδονται όταν υποστηρίζουν πως ακολουθούν την “εθνική γραμμή”». «Καμιά εθνική γραμμή δεν περιέλαβε ποτέ και όνομα, και γλώσσα, και ταυτότητα, και αυτοπροσδιορισμό, και πρόσβαση στη θάλασσα, και αλλαγές στα δικά μας σχολικά βιβλία. Τις συνέπειες αυτής της Συμφωνίας θα τις βρουν μπροστά τους οι επόμενες γενεές, οι αγέννητοι», προσθέτει.

(more…)