ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο επιστήμονας που πρώτος «διάβασε» τον κορονοϊό αποκαλύπτει: Καταλάβαμε ότι ήταν επικίνδυνος σε λιγότερο από 40 ώρες
Thursday
27/08/2020
11:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζανγκ Γιόνγκζεν κορωνοϊός (Covid-19) Συνέργειες-Ομαδικότητα
0

Σχόλιο GMR:   3/1/2020 έλαβε το δείγμα του κορονοϊού, του πήρε 40 ώρες να “διαβάσει” τον ιό, 5/1/2020 ενημέρωσε τους Αμερικανούς γιατρούς.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ!

Στην Μημονιακή και εθελοεκχωρητική πάσης κυριαρχίας Ελλάδα, οι “πατριώτες” γράφουν (και μάλιστα, ως σταγόνα στον ωκεανό, σε δημοσιογραφικά μέσα συν-εργαζόμενης σούπερκανονικότητας) για τον εαυτό τους, διαβάζουν για τον εαυτό τους, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι οποιαδήποτε, το τονίζουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, πατριωτική ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.

Αυτό ΔΕΝ είναι πατριωτισμός, είναι φιλολογικός διαγ(κ)ωνισμός.

Θυμίζουμε:

Αδικεί πολλάκις ο μη ποιών τι, ου μόνον ο ποιών τι.

{Πολλές φορές είναι άδικος αυτός που δεν κάνει κάτι, όχι μόνο αυτός που κάνει κάτι.

Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μ.Χ., Ρωμαίος Αυτοκράτωρ (“Τα εις εαυτόν” θ’ 5)}.

._

 

 

 

 

Ζανγκ Γιόνγκζεν, 26 Αυγ. 2020

 

 

 

 

Έναν ιδιαίτερο ρόλο στην επιστήμη και στην κοινωνία έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια ο καθηγητής Ζανγκ Γιόνγκζεν (Zhang Yongzhen), ο οποίος «ακολουθεί» χιλιάδες άγνωστους ιούς. Ωστόσο, για τον κορονοϊό που το τελευταίο διάστημα ταλανίζει την ανθρωπότητα, κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα κακό.

Ήταν περίπου στις 13:30 της 3ης Ιανουαρίου, όταν στο Κλινικό Κέντρο Δημόσιας Υγείας της Σαγκάης έφτασε ένα μεταλλικό κουτί, όπου είχε συσκευασμένα σε ξηρό πάγο επιχρίσματα από έναν ασθενή που έπασχε από μια περίεργη πνευμονία που σάρωνε την κεντρική πόλη της Ουχάν.

Όμως, δεν φανταζόταν πως αυτό το κουτί, θα αποτελέσει το… κουτί της Πανδώρας όχι μόνο για την πατρίδα του την Κίνα, αλλά για όλη την ανθρωπότητα.

Ο καθηγητής, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο περιοδικό Time, ανέφερε πως μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου, αυτός με μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να απομονώσει το πλήρες γονιδίωμα του ιού, για τον οποίο «τότε συνειδητοποίησα ότι αυτός ο ιός σχετίζεται στενά με το SARS, πιθανώς στο 80%. Σίγουρα, ήταν πολύ επικίνδυνος. Μας πήρε πολύ λίγο για να το συνειδητοποιήσουμε, λιγότερο από 40 ώρες».

(more…)