ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τι έκανε στην Ελλάδα: Η πανδημία αποκαλύπτει τον ανησυχητικό ρόλο της Palantir στην Ευρώπη
Wednesday
07/04/2021
02:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Palantir
0

Ο ιδρυτής της εταιρείας Palantir, Άλεξ Καρπ. Φωτογραφία via YouTube, CNBC video

Σχόλιο GMR: Προς ΤΙ (μεμπτό) η αδιαφάνεια;

Με την ευκαιρία, επισημαίνουμε την κυβερνητική συνύπαρξη διαφορετικών κυβερνητικών στελεχικών προφίλ, όπως ενδεικτικά αυτό το ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ μεγαλοεκδοτικο+αμερικανο-ανατραφείσας κας Α. Πελωνη Αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος η Αριστοτελία Πελώνη και αυτό το ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, Τεχνονοκρατικό και εκ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εμποτισμένο του Ν. Χαρδαλιά wikipedia.org/wiki/Νίκος_Χαρδαλιάς ή αυτό του τεχνοκράτη Σ. Πέτσα wikipedia.org/wiki/Στέλιος_Πέτσας ή του πολυεπίπεδου τεχνοκράτη Ν. Πιερακάκη wikipedia.org/wiki/Κυριάκος_Πιερρακάκης .

Αυτή η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ, λόγω του ότι απεργάζεται “ανώτερη” ΣΤΟΧΕΥΣΗ (αποεθνοποίηση), χρησιμοποιεί μια ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ τυπική ενιαία τεχνοκρατική εικόνα (ανέκφραστα-μη κινούμενα πρόσωπα-σώμα, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις βάσει λογικών και μετρήσιμων δεδομένων) και πρωτόγνωρης τεχνοκρατικής και μέσω παροχών οργάνωση για την επίλυση των τρεχόντων εσωτερικών προβλημάτων όπως κορονοϊού, ηλεκτρονικής συνταγογράφηση, παροχές σε θιγόμενους επαγγελματίες-μισθωτούς κλπ.

Επίσης, χρησιμοποιεί μεθόδους για τις οποίες η ενημέρωση είτε δεν υπάρχει, είτε έρχεται εκ των υστέρων και λογοκριμένη (η εντός της ανάρτησης περίπτωση της Palantir και οι μη γνωστές-ελεγχόμενες μεθοδεύσεις “κύκλων”/Λεσχών/Ομίλων/thinktanks εσωτερικού-εξωτερικού).

Το βασικό ερώτημα είναι: Ποιοι (πχ, οι https://greek-market-research.com/article/mas-ethizoyn-se-kivdili-kanonikotita/ , οι https://greek-market-research.com/clink/diktyo-yperaspisis-dimokratikon-eleytherion-ypografes-synenteyxi-typoy/ , οι “22” https://greek-market-research.com/clink/diakiryxi-gia-tin-kypro-ypografoyn-22-prosopikotites/ , οι https://greek-market-research.com/clink/keimeno-68-panepistimiakon-yper-toy-koyfontina/ , οι https://greek-market-research.com/clink/2011-68-ellines-kathigites-kata-mnimonioy/ , κλπ) και με ποιό ηθικό και επιστημονικό ανάστημα (ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ “ΑΝΑΣΤΗΜΑ” ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ή ΑΦ’ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ …) θα θέσουν ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (ΕΔΩ η άνευ απαντήσεων προοπτική https://greek-market-research.com/article/mas-ethizoyn-se-kivdili-kanonikotita/ ) ;;;

_.

 

 

 

 

hellasjournal.com, 6 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

 

Εκτενέστατο άρθρο δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Guardian σχετικά με την αμερικανική εταιρεία Palantir και τη λειτουργία της στην Ευρώπη εν μέσω πανδημίας.

Η εφημερίδα πραγματοποίησε πολύμηνη κοινή έρευνα με τη Lighthouse Reports και τη Der Spiegel προκειμένου να δημιουργήσει μια εικόνα για τη δραστηριότητα της Palantir στην Ευρώπη, μιας εκ των πιο μυστηριωδών εταιρειών στον κόσμο.

Τα ευρήματα θέτουν σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο συνεργασίας της Palantir με δημόσιους φορείς και για το αν το λογισμικό της εταιρείας δύναται να λειτουργήσει εντός των ορίων της ενωσιακής νομοθεσίας στους ευαίσθητους τομείς όπου χρησιμοποιείται ή αν αποδίδει με τον τρόπο που έχει υποσχεθεί η Palantir.

Αναφορές στην Ελλάδα: Επισημαίνεται ότι η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την αμερικανική εταιρεία δεν αποκαλύφθηκε στο κοινό παρά εννέα μήνες αργότερα. Η εν λόγω συμφωνία, σημειώνεται, έδινε πρόσβαση σε τεράστια ποσότητα προσωπικών δεδομένων σε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο.

(more…)