ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σοβαρότατες καταγγελίες Ράικου για Παπαγγελόπουλο
Wednesday
25/09/2019
08:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Παπαγγελόπουλος ΔΙΑΠΛΟΚΗ
0

Σχόλιο GMR: Κακός Χαμός-Πέρα Βρέχει!

Κακός Χαμός στα ενδότερα της πολιτικοδικαστικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Ένα αντιμνημονιακό κιχ βρε παιδιά, αγαπητοί επώνυμοι δημοσιολογούντες και πολιτευόμενοι, κατά της φιλομνημονιακής ΠολιτικοΔικαστικής διαπλοκής;!

 

 

 

newsit, 24 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Ράικου, είναι «καταπέλτης» για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis. Κατονομάζει τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως τον «Ρασπούτιν» και όπως φέρεται να έχει καταθέσει, έτσι αποκαλούσε και ίδιος τον εαυτό του.

Η κυρία Ράικου σε κάποιο σημείο της κατάθεσής της, φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι την πήρε τηλέφωνο ο κ. Παπαγγελόπουλος και την ρώτησε γιατί δεν στέλνει το φάκελο στη Βουλή. Η ίδια φέρεται ότι απάντησε: «Υπουργέ εγώ δεν στέλνω κανένα φάκελο χωρίς στοιχεία«, με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να επιμένει λέγοντας «στείλε εσύ το φάκελο στην Δικαιοσύνη και τα στοιχεία θα τα αναλάβουν άλλοι».

«Εγώ δεν είμαι αυτής της σχολής«, φέρεται να απάντησε η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς για να πάρει την απάντηση από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο: «Με αυτή τη σχολή που είσαι να δούμε αν θα σου βγει σε καλό».

(more…)

Παπαγγελόπουλος σε Σαμαρά: «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα»
Sunday
23/06/2019
17:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Παπαγγελόπουλος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
0

Σχόλιο GMR : Από τον κο Α.Σαμαρά, μάθαμε ότι ο Ρασπούτιν- κος Παπαγγελόπουλος, επηρεάζει, κινεί τα νήματα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο κος Ρασπούτιν, μας πληροφορεί πως μέχρι πρότινος,  τα νήματα αυτά, κινούντο από την (γνωστή ανά το πανελλήνιον) κα Μεσσαλίνα.

Οι αντιμνημονιακοί πολιτευόμενοι “αγρόν αγοράζουν” (αγρόν διαρκώς προεκλογικόν, αντιμνημονιακώς αλληλοδιεκδικούμενον).

 

 

Δημ. Παπαγγελόπουλος, 22 Ιουν. 2019

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε σημερινή δήλωση του επισημαίνει ότι «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα». «Υπάρχει μόνο προσπάθεια κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες» προσθέτει ο ίδιος.

Απαντώντας στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» δηλώνει «Ο λεγόμενος «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης», ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει πως «όσοι παρερμήνευσαν τη σιωπή μου θα «απολαύσουν» τώρα τα λόγια μου και τα γραπτά μου».

Παραλλήλως προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψει και να αντιμετωπίσει, «θεσμικά» όπως λέει, «τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν».

(more…)