ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

To κάλεσμα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και το προσκλητήριο του Ρουβίκωνα
Thursday
11/03/2021
00:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Διαδηλώσεις Τρομοκρατία
0

Σχόλιο GMR: Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ατομικής τρομοκρατίας (ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ) – κομματικής εκπροσώπησης της Χρεοκρατίας (ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ως και 5η φάλαγγα, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ)!!!

Απο κοντά και το “ορθόδοξο κομμουνιστικό”/”τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπικοινοβουλευτικό ΣΤΗΡΙΓΜΑ της ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ, το ΚΚΕ: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση (9/3) κατά της αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης .

“Τα πάντα όλα” υπέρ των δίχως αντιμνημονιακή αιτία διαδηλώσεων, https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/, που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας την παρακάτω ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ: https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

_.

 

 

 

 

Liberal-Επικαιρότητα, 9 Μαρτίου 2021

 

 

 

Κάλεσμα προς τους πολίτες για συγκέντρωση στις 18: 00 στέλνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμφανίζεται να συμμετέχει σε διαδήλωση εν μέσω πανδημίας. Το κάλεσμα αυτό είναι ανάλογο και αφορά την ίδια ώρα και με αυτό του Ρουβίκωνα αλλά και σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η ανάρτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

Το «κάλεσμα» του Ρουβίκωνα:

Υπενθυμίζεται ότι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν συμμετοχή και στις πορείες που διοργανώθηκαν και διοργανώνονται υπέρ του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα να μεταφερθεί σε φυλακή της αρεσκείας του.

 

 

Πηγή: liberal.gr

 

 

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων
Wednesday
25/12/2019
00:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Διαδηλώσεις ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: Όταν ο λαός το 2011 και το 2012 αντιστεκόταν στην Χρεοκρατία και στους δοσίλογους κυβερνώντες, το ΚΚΕ έκανε μια μικρή περατσάδα όλη κι όλη από την Όθωνος και μέσα στη Βουλή συμπαραστεκόταν στους δοσίλογους και στον Κατοχικό κοινοβουλευτισμό (παράβαση καθήκοντος και όρκου πίστης προς την πατρίδα) μη παίρνοντας θέση ούτε για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που διαβίβαζε ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου. Καθαρός Συν-εργάτης.

 

 

ΚΚΕ, 23 Δεκεμβρίου 2019

 

 

 

Στην πιθανότητα η κυβέρνηση να καταθέσει νομοσχέδιο για τον προορισμό των διαδηλώσεων αναφέρθηκε μέσω σχολίου του το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Ο Περισσός καλεί να μην συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο ακόμη κι αν γίνει «ο λαός θα το καταργήσει στην πράξη».

«Μετά το δικαίωμα στην απεργία η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να βάλει στο στόχαστρο και τις διαδηλώσεις, επενδύοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα και προσθέτει ότι «το δήθεν ενδιαφέρον για την ταλαιπωρία και τη μετακίνηση του λαού δεν είναι παρά το πρόσχημα για να κρύψει την επιβολή διαφόρων αυστηρών περιορισμών, που θα επιτρέπουν ακόμη και την απαγόρευση διαδηλώσεων ή την ενοχοποίησή τους για προβοκατόρικες ενέργειες, που καμία σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα».

(more…)