ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Νίκος Γεωργιάδης: Παραγράφηκε το αδίκημα της ασέλγειας ανηλίκων για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ
Thursday
20/10/2022
01:13 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Ασέλγεια Ανηλίκων ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Νίκος Γεωργιάδης
0

Σχόλιο GMR: Αναδημοσιεύουμε το (του 2019) θέμα από το CNN, για να μας υπενθυμίζει αυτή η “είδηση” (να τι συμβαίνει όταν η εγκληματική πράξη, από την συντεταγμένη Δικαιοσύνη πλέον, υποβιβάζεται σε είδηση) το τι Κράτος Δικαίου ανεχόμαστε (αυτό αφορά την ηγεσία της Δικαιοσύνης και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, εκλεγμένους-βολεμένους και υποψήφιους να τους μοιάσουν).

Αυτή η ανοχή ΜΑΣ, ΑΝΟΧΗ εκ μέρους επωνύμων-δημοσιολογούντων-επιστημόνων-διανοουμένων-αριστερών (κατά δήλωσή τους), πρώτα-πρώτα, προδιαγράφει-προκαθορίζει την διαιώνιση της κατάστασης Νέα κατάθεση της 12χρονης: Έδωσε στοιχεία για οίκο ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος .

Όπως ακριβώς διαιωνίζεται, αναπαραγόμενη σύμφωνα με τα γούστα της Χρεοκρατίας – ευρύτερα της Έξωθεν Εξάρτησης, η κοινωνικοοικονομική μας κατάσταση, έτσι που να αναδιαμορφώνεται “καταλλήλως”, ΚΑΙ το πολιτισμικό μας υπόβαθρο.

 

Και φυσικά, πλέον μικρή σημασία έχει αν ο καθένας μας μοιάσει στό(*) Πορτοσάλτε, ή αν ο καθένας μας ενοχλείται μεν, απραγώς δε, από τα Πορτοσάλτε.

(*)στο φαινόμενο”, θα εννοούσε και η Μαλβίνα με “το Σημίτη το φυστικωμένο” Malvina live Η Μαλβίνα τα χώνει στο Σημίτη για τα Ιμια ! .

 

Η διευκρίνηση γίνεται, μην τυχόν και κατηγορηθούμε πως “το Πορτοσάλτε” υποβιβάζει τον άνθρωπο (με μικρό α το λιγότερο) στο επίπεδο του ζώου.

 

_.

 

 

 

 

CNN-Newsroom, 02 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

Έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος διωκόταν για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων το οποίο φέρεται να τελέστηκε στη Μολδαβία.

 

Πρωτόδικα ο Νίκος Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ, αφού το δικαστήριο τότε τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού ωστόσο του χορήγησε αναστολή αναστολή έως την εκδίκαση της έφεσης του.

Ο πρώην πολιτικός παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων και άκουσε από την εισαγγελέα της έδρας ότι το αδίκημά του παραγράφηκε λόγω των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα.

 

Πηγή: cnn.gr