ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μισέλ Φουκώ: Ο Γάλλος βασιλιάς της φιλοσοφίας ήταν παιδόφιλος βιαστής στην Τυνησία
Thursday
08/04/2021
22:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μισέλ Φουκώ Σεξουαλικές Παρενοχλήσεις
0

File photo: Ο Γάλλος φιλόσοφος Μισέλ Φουκώ. Screenshot via YouTube

Σχόλιο GMR: Η υψηλή κοινωνία της “αστικής δημοκρατίας”. Ασχολήθηκε επίσης με “τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων”, αν αυτό λέει κάτι και σε ετεροφυλους και σε ομοφυλους: wikipedia.org/wiki/Μισέλ_Φουκώ

_.

 

 

 

hellasjournal.com, 6 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Με αναπάντεχο τρόπο ήρθε στην επιφάνεια ο ερωτικός βίος του Μισέλ Φουκώ, του Γάλλου φιλοσόφου που το θεωρητικό έργο του άλλαξε τις αντιλήψεις του 20ου αιώνα για την εξουσία, την κοινωνία των πολιτών και τη σεξουαλικότητα.

 

Οι αποκαλύψεις είναι σοκαριστικές και αποτελούν την πιο πρόσφατη περίπτωση εκ των υστέρων “αποκαθήλωσης” κάποιου “ιερού τέρατος” της Γαλλίας λόγω σεξουαλικής κακοποίησης.

Αφορμή ήταν συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Sunday Times” o Γάλλος  πολιτικός στοχαστής και  αρθρογράφος Γκι Σορμάν στην οποία ανοιχτά δηλώνει ότι ο Φουκώ ήταν παιδόφιλος και είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με παιδιά την εποχή της δεκαετίας του ’60, όταν ζούσε στην Τυνησία.

Στη συνέντευξη  περιγράφει ένα ταξίδι με φίλους, στο οποίο συμμετείχε και ο 77 ετών σήμερα Σορμάν, στο Σιντί Μπου Σαΐντ το Πάσχα του 1969. Εκεί συναντήθηκαν με τον Φουκώ και τον είδε να κανονίζει τα ραντεβού με δεκάχρονα αγόρια στο νεκροταφείο της πόλης.

(more…)