ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καθυστερήσεις στην δίκη καταγγέλλει 35χρονος που υπέστη θρομβώσεις από το Astrazeneca
Thursday
09/05/2024
06:34 GMT+2
Κείμενα Γνώμης AstraZeneca ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19 ΠΟΛΙΤΕΙΑ
0

Σχόλιο GMR: Τρία χρόνια τώρα, δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος από την κυβέρνηση και από το ελληνικό Δημόσιο να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να με πάρει να μου πει “είσαι καλά ρε φίλε, όλα καλά; Έχεις ξεπεράσει το πρόβλημά σου;”», σχολίασε ο κ. Μεταξάκης.]

Έχουν οι περισσότεροι άλλες ασχολίες, όπως να περιφέρουν εαυτούς καθημερινά στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε πολιτικοκοινωνικές εκδηλώσεις. Δε το θέλουν βρε αδελφέ ούτε να το ακούνε το παράπονο του κόσμου. Κι αυτή η αντιπολίτευση όμως (ακόμα και η εξωκοινοβουλευτική!), άαμα δεν είσαι οπαδός της, εχθρός της κανονικός αυτομάτως.

_.

 

 

 

 

slpress|ΕΙΔΗΣΕΙΣ, 8 Μαϊου 2024

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

«Έχω κάνει αγωγή και κατά της Astrazeneca και κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Το εμβόλιο μου προκάλεσε δύο θρομβώσεις, την μία σε κεντρική αρτηρία στο αριστερό πόδι και την άλλη στην αριστερή μου καρωτίδα», είπε σε συνέντευξή του στο Mega ο Αλέξανδρος Μεταξάκης, που υποβλήθηκε σε δύο πολύωρα χειρουργεία 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό του το 2020. Το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα ξανά μετά την απόφαση της εταιρείας να αποσύρει πλέον το σκεύασμα, καθώς πλέον αρχίζουν οι εκδικάσεις μαζικών αγωγών εναντίον της στη Βρετανία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα εμβόλιά της επειδή πλέον δεν έχουν ζήτηση, όμως η αιτία φέρεται να είναι το γεγονός ότι μια μεγάλη νομική εταιρεία στη Βρετανία έχει αναλάβει τις αγωγές 51 Βρετανών που παρουσίασαν θρομβώσεις, δώδεκα από τις οποίες κατέληξαν σε θάνατο και σε αυτές τις περιπτώσεις οι ενάγοντες είναι οι συγγενείς του.

Η φαρμακευτική εταιρεία για το θέμα αυτό απάντησε: «Λυπόμαστε για όσους έχασαν τους αγαπημένους τους, αλλά οι κλινικές έρευνες και τα δεδομένα που έχουμε από την χορήγηση του σκευάσματος παγκοσμίως απέδειξαν ότι αυτό έχει αποδεκτό επίπεδο ασφαλείας και οι ρυθμιστικές αρχές σε όλες τις χώρες δηλώνουν σταθερά ότι τα οφέλη από τον εμβολιασμό με το σκεύασμά μας υπερτερούν των κινδύνων από εξαιρετικά σπάνιες δυνητικά πιθανές παρενέργειες».

Όσον αφορά στον κ. Μεταξάκη, ήταν από τους πρώτους που ανέφεραν σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα, αν και είχαν ήδη “ακουστεί” πολλά, ειδικά στη Νορβηγία. Μετά την επιπλοκή των θρομβώσεων και τα χειρουργεία, ο κ. Μεταξάκης ακολούθησε αντιπηκτική αγωγή, η οποία, όμως, είχε επιπτώσεις στο αριστερό του νεφρό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί άλλες 13 μέρες στο νοσοκομείο.

«Πλέον, η υγεία μου είναι μια χαρά. Κάνω τυπικούς ελέγχους αλλά όλα βαίνουν καλώς», επισήμανε, σημειώνοντας πως με τις αγωγές του ζητά αποζημίωση για ηθικές και σωματικές βλάβες.

«Το εμβόλιο της Astrazeneca το έκανα στις 25 Απριλίου 2021. Στις 10 Μαΐου, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την πρώτη θρόμβωση, που παρουσιάστηκε περίπου 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό μου», είπε.

Όπως είπε, οι αγωγές που έχει υποβάλει δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα, καθώς έχουν δοθεί δύο αναβολές που ζητήθηκαν από την πλευρά του ελληνικού Δημοσίου, καθώς δεν έχει κατατεθεί ακόμα φάκελος με τα έγγραφα. Υποτίθεται ότι δεν έχουν προλάβει να συγκεντρώσουν όλα αυτά τα έγγραφα που έχω συγκεντρώσει εγώ για να καταθέσω την αγωγή».

«Τρία χρόνια τώρα, δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος από την κυβέρνηση και από το ελληνικό Δημόσιο να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να με πάρει να μου πει “είσαι καλά ρε φίλε, όλα καλά; Έχεις ξεπεράσει το πρόβλημά σου;”», σχολίασε ο κ. Μεταξάκης.

Θάνατοι στην Ελλάδα

Πέντε θάνατοι στη χώρα μας διερευνώνται επισήμως σχετικά με τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο σκεύασμα, καθώς εν γένει στάθηκε δύσκολο να τεκμηριωθεί η συσχέτιση του εμβολιασμού με θάνατο, πλην περιπτώσεων του συνδρόμου VITT, για το οποίο “ομολόγησε” και η αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή φαρμάκων ότι “πιθανόν να συνδέεται όντως με το εμβόλιο σε συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού».

………………….

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Αναστολή emβ@λιασμών”: ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Κούβελας – Έχουμε δικαίωμα στα ασφαλιστικά μέτρα | Rantar
Saturday
15/05/2021
01:41 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Video Δημ. Κούβελας ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

 

https://www.youtube.com/watch?v=_V9HKcBwLCA

 

 

 

Ολλανδία: Η Pfizer, τα εμβόλια και μια ιστορία φοροδιαφυγής
Saturday
15/05/2021
01:10 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Pfizer Γιάν. Νικολόπουλος ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

 

 

 

Γιάννης Νικολόπουλος, 13 Μαίου 2021

 

 

 

 

Είναι η Pfizer ένας από τους μεγαλύτερους φοροφυγάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη; Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση και η φαρμακευτική εταιρεία ανακοινώνουν την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους, με πολύ προνομιακούς, αν όχι ολιγοπωλιακούς, όρους για τη δεύτερη, προκειμένου να αυξηθούν οι προμήθειες εμβολίων που έχουν παραχθεί σε συνεργασία με τη γερμανική BioNTech, έρχεται μια από τις πιο επιδραστικές και αποκαλυπτικές σε θέματα απάτης, φοροδιαφυγής και προστασίας μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος δημοσιογραφικές ιστοσελίδες της Ολλανδίας και ξετινάζει αυτό το πλαίσιο συνεργασίας θέτοντας το απλό ερώτημα: τελικά, από όλα αυτά τα κέρδη και όλες αυτές τις προμήθειες, η Pfizer θα πληρώσει φόρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην Ολλανδία, και αν όχι, γιατί;

Η μονολεκτική απάντηση είναι όχι. Η σύνθετη απάντηση του γιατί θα συμβεί αυτό προαπαιτεί την έρευνα της ιστοσελίδας, Follow the Money και του εξειδικευμένου σε θέματα φορολογικής απάτης δημοσιογράφου, Χενκ Βίλεμ Σμιτς που εδώ και χρόνια έχει επικεντρώσει τις έρευνες του στην αποκαθήλωση και τη γενναία δημόσια κριτική του καθεστώτος φορολογικού παραδείσου που κρύβεται πίσω από τις εικόνες του «οικονομικού θαύματος» της Ολλανδίας.

(more…)

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αναγκαίος στις δημοκρατικές κοινωνίες: Απόφαση σταθμός του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου
Thursday
15/04/2021
02:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

Σχόλιο GMR: Πρόκειται για απόφαση ακραία, από την άποψη της ύπαρξης (ή μη ύπαρξης) εναλλακτικών δυνατοτήτων εκπαίδευσης για τα παιδιά που δεν θα εμβολιάζονται.

Γενικότερα, η απόφαση αυτή “καδράρει” για προβληματισμό, νέες εποχές όπου θα εμφανισθούν, ίσως κάθε φύσεως τεράστια προβλήματα για την ανθρωπότητα, ίσως, προβλήματα που θα! απειλήσουν την ύπαρξή της.

Βέβαια, το ΟΛΟ θέμα, δεν μπορεί να επιλυθεί από την χυδαία ως επικίνδυνη ιντερνετική (και πολιτευτική) επιδρομή “ειδημόνων” και απατεώνων.

_.

 

 

 

hellasjournal.com, 8 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αποφάνθηκε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι «αναγκαίος σε μία δημοκρατική κοινωνία».

Με την απόφαση αυτή το Δικαστήριο απαντά σε προσφυγή γονέων παιδιών τα οποία δεν έγιναν δεκτά σε νηπιαγωγεία της Τσεχίας επειδή δεν ήταν εμβολιασμένα.

  • «Η απόφαση στηρίζει την δυνατότητα μίας εμβολιαστικής υποχρέωσης υπό όρους στο πλαίσιο της παρούσας επιδημίας της Covid-19», σχολίασε ο ειδικός νομικός του Δικαστηρίου Νικολά Ερβιέ.

Ο Νικολά Ερβιέ επισημαίνει επίσης ότι η απόφαση του Δικαστηρίου «διαπιστώνει την ύπαρξη γενικής συναίνεσης σχετικά με τα επωφελή αποτελέσματα του εμβολιασμού, τα οποία δεν τίθενται σε αμφισβήτηση από τις αναπόφευκτες παρενέργειες, από την στιγμή που υπάρχει αυστηρός επιστημονικός έλεγχος».

Το Δικαστήριο υιοθετεί «την αρχή της κοινωνικής αλληλεγγύης η οποία μπορεί να δικαιολογήσει την επιβολή του εμβολιασμού σε όλους, ακόμη και σε εκείνους που αισθάνονται λιγότερο απειλούμενοι από την νόσο, απο την στιγμή που τίθεται το θέμα της προστασίας των πλέον ευάλωτων ατόμων».

  • Στην απόφασή του, Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου θεωρεί ότι ο υποχρεωτικπος εμβολιασμός των παιδιών στην Τσεχική Δημοκρατίας κατά εννέα ασθενειών δεν συνιστά παραβίαση των αρχών της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ως προς «το δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής ζωής».

«Η πολιτική εμβολιασμού θέτει τους νόμιμους στόχους της προστασίας της υγείας καθώς και των δικαιωμάτων του άλλου, προστατεύοντας τόσο εκείνους που εμβολιάζονται, όσο και εκείνους που δεν μπορούν να εμβολιασθούν για ιατρικούς λόγους», αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης.

(more…)

Σπάνια αλλά υπαρκτή παρενέργεια του AstraZeneca οι θρομβώσεις
Friday
09/04/2021
14:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

 

 

 

Ολγα Μαύρου, 7 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Επανήλθε σήμερα με συνέντευξη Τύπου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, με αφορμή τις εξελίξεις αναφορικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, αποδεχόμενος ότι πρόκειται για παρενέργεια, αλλά εξαιρετικά σπάνια. Στις 19:00 συνεδριάζουν επί τούτου οι υπουργοί Υγείας της ΕΕ για να καθορίσουν την πορεία τους, με άλλες χώρες να έχουν ήδη αποκλείσει τους νεότερους από το εμβόλιο και άλλες να συνεχίζουν τον εμβολιασμό.

Η επιτροπή ασφάλειας και φαρμακοεπαγρύπνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (PRAC – ΕΜΑ) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ασυνήθιστοι θρόμβοι αίματος με χαμηλά αιμοπετάλια, θα πρέπει να αναφέρονται ως πολύ σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca (επίσημη ονομασία Vaxzevria), υπογραμμίζοντας ότι «τα οφέλη του εμβολίου, είναι περισσότερα από πιθανούς κινδύνους».

Κατά την ολοκλήρωσή των εργασιών της, η επιτροπή έλαβε υπόψη όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων του συμβουλίου ειδικής ομάδας εμπειρογνωμόνων (αιματολόγων, αγγειολόγων, καρδιολόγων και άλλων). Ο EMA υπενθυμίζει στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και σε άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο να παραμένουν ενήμεροι για την πιθανότητα εμφάνισης θρόμβων αίματος, σε συνδυασμό με χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων, εντός δύο  εβδομάδων από τον εμβολιασμό.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Εμβόλιο της AstraZeneca: Μόνο σε άτομα άνω των 55 ετών στο Βέλγιο για ένα μήνα
Friday
09/04/2021
13:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

Σχόλιο GMR: Κομπογιαννίτικη απόφαση. Ο Έλληνας γιατρός Γιώργος Τσιβγουλης εξήγησε τι συμβαίνει Τσιβγούλης σε ΣΚΑΪ 100,3 για AstraZeneca- Σπάνια επιπλοκή- Τι να προσέξουμε (audio) , αλλά, γιατί δεν προτιμώνται τα εμβολια pfizer-moderna;

Λόγω κόστους και αδυναμίας μεγαλύτερης έγκαιρης παραγωγής;

Ε, ας το πουν και ας αποφασίσει εις έκαστος τι θα πράξει, έτσι κι αλλιώς, το “παιχνίδι” μάσκα-απόσταση- πλύσιμο χέρια, θα είναι η καλύτερη προστασία. Πάντως είναι σαφές δείγμα του τι χειρότερο μπορεί να μας περιμένει στην περίπτωση μιας νέας επιδημίας όπου ο εξ αυτής κίνδυνος θα είναι πχ θανατηφόρος κατά 20% και ο κίνδυνος από εμβόλιο-θεραπεία θανατηφόρος κατά 10%.

Οπότε, ο αναπροσανατολισμός σε αποκέντρωση-προστασία χλωρίδας-πανίδας, ολική αναδιανομή, δημοκρατία-δίκαιο με δημοκρατικοποίηση (Όχι κρατικοποίηση ΑΛΛΑ κοινωνικοποίηση) της πολιτικής-κοινωνικής-παραγωγικής διαδικασίας, καθίσταται αναγκαίος.

_.

 

 

 

newsbeast.gr, 7 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

 

Tο Βέλγιο θα χορηγεί το εμβόλιο της AstraZeneca μόνο σε άτομα άνω των 55 ετών για ένα μήνα αναφέρει το RTL.

Οι υπουργοί υγείας της χώρας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποφάσισαν να αναστείλουν τη χρήση του εμβολίου AstraZeneca για άτομα ηλικίας κάτω των 55 ετών, σημειώνει ο ομοσπονδιακός υπουργός υγείας Φρανκ Βαντενμπρούκε σε μέσα ενημέρωσης.

«Αυτό αλλάζει πολύ λίγα στην τρέχουσα εκστρατεία εμβολιασμού, η οποία θα συνεχιστεί αμείωτη», ανέφερε στο VRT News επισημαίνοντας ότι «επί του παρόντος, εστιάζουμε στα άτομα άνω των 65 και σε άτομα που έχουν ορισμένες ασθένειες. Αυτοί είναι επίσης κυρίως ηλικιωμένοι».

Υπενθυμίζεται ότι πιθανή σύνδεση των εμβόλιου της AstraZeneca με σπάνια περιστατικά θρομβώσεων εντόπισε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου, μετά την αξιολόγηση των περιστατικών.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων κρίνει ότι οι θρόμβοι αίματος σε ενήλικες που εμβολιάστηκαν με το σκεύασμα της AstraZeneca θα πρέπει να προστεθούν στις σπάνιες παρενέργειες του εμβολίου.

Ο ΕΜΑ εκτιμά ότι υφίσταται «πιθανή σχέση με πολύ σπάνιες περιπτώσεις ασυνήθιστων θρόμβων αίματος με χαμηλά αιμοπετάλια», τονίζοντας ωστόσο ότι «το ισοζύγιο ωφέλειας/κινδύνου παραμένει θετικό».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Τι να προσέχουν όσοι κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca
Thursday
08/04/2021
23:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος AstraZeneca ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

 

 

 

Ολγα Μαύρου, 5 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Οδηγίες για την έγκαιρη διάγνωση τυχόν θρομβώσεων μετά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca συνέταξε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία. Το σπάνιο σύνδρομο που εμφανίζεται είναι περισσότερο συχνό σε γυναίκες κάτω των 55 ετών, αν και έχουν παρουσιαστεί περιστατικά σε όλο το φάσμα των ηλικιών και στα δύο φύλα.

 

Όμως, ο επικεφαλής εμβολίων της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων (ΕΜΑ) Μάρκο Καβαλέρι σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ανέφερε  ότι «κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να το πούμε τώρα, είναι σαφές ότι υπάρχει σχέση με το εμβόλιο», αν και δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε μια τέτοια αντίδραση. «Υπάρχει μια σύνδεση, αλλά πρέπει ακόμη να καταλάβουμε πώς προκαλείται».

Οι οδηγίες με στόχο την έγκαιρη ενημέρωση υγειονομικών και πολιτών για την αντιμετώπιση του σπάνιου συνδρόμου, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν σήμερα. Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, τόνισε πάντως ήδη, ότι δεν θα πρέπει οι οδηγίες αυτές να δημιουργήσουν πανικό και άγχος, καθώς αναφέρονται σε μια σπάνια κατάσταση.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

Τι γνωρίζουμε για το Εμβόλιο και γιατί θα εμβολιαστούμε
Thursday
08/04/2021
23:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Καφετζής ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

 

 

 

Δημ. Καφετζης(*), 4 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Έφθασε και στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά της COVID-19 και ξεκίνησε ήδη ο εμβολιασμός. Προτεραιότητές του εμβολιαστικού σχεδιασμού είναι τα άτομα που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, τα πλέον ευάλωτα άτομα, τα άτομα με τη μεγαλύτερη κοινωνική αλληλεπίδραση κ.ο.κ., με στόχο εκείνο το ποσοστό εμβολιασμένων ατόμων που θα μας επιτρέψει να μιλήσουμε για ανοσία του πληθυσμού και συνεπώς για αναγέννηση της κοινωνίας και αναθέρμανση της οικονομίας. Περιμένοντας τη σειρά μας, είτε σήμερα είναι αυτή είτε αύριο, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, έτσι ώστε να ξέρουμε τι είναι αυτό που θα μπει στον οργανισμό μας και πώς θα βοηθήσει τη φυσική μας άμυνα ώστε να τα βγάλει πέρα με τον κορωνοϊό.

Εμβόλια mRNA

Τα εμβόλια των Pfizer και Moderna είναι εμβόλια «τεχνολογίας» mRNA. Στοχεύουν δηλαδή στο να δώσουν εντολή στα κύτταρά μας να φτιάξουν αυτά το εμβόλιο που θα μας προστατεύσει μέσω ενός μηχανισμού που είναι ο εξής: μόλις δεχτούν την εντολή τα κύτταρά μας θα παραγάγουν την S- πρωτεΐνη του ιού που αποτελεί το αντιγόνο (το ερέθισμα) εναντίον του οποίου στη συνέχεια τα Β-κύτταρα του οργανισμού μας θα φτιάξουν αντισώματα και θα ενεργοποιήσουν τα κυτταροτοξικά Τ-κύτταρα.

(more…)

H πανδημία, τα εμβόλια και η θανατηφόρα θρόμβωση της ΕΕ
Thursday
08/04/2021
03:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.Ε. ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19 Παν. Μαυροειδής
0

Σχόλιο GMR: Εδώ όμως ακριβώς είναι που αρχίζει η σύγκρουση των δύο κόσμων. Από τη μια η λογική του ιδωτικού κέρδους και της ατομικής ιδιοκτησίας. Από την άλλη, η ανάγκη του δημόσιου κοινωνικού οφέλους και η συλλογική κοινωνική ιδιοκτησία.

Σωστά τα λόγια. Σωστότατα!!!

Όμως, “Θεωρία Επισκόπου και καρδία Μυλωνά”.

Και τούτο, διότι ο ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ του αγαπητού Παναγιώτη (και της ανταρσυοπαρέας του), δεν είναι απλά ΑΝΥΔΡΟΣ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ ( https://greek-market-research.com/clink/alexandros-chrysis-komvikos-stochos-i-exodos-apo-eyro-ee/ ).

Εκτός από ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΔΡΟΣ (=μετά βδελυγμίας απόρριψη της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ στάσης-πρότασης της G-M-R του προηγουμένου συνδέσμου), ο εν λόγω σεχταρισμός τυγχάνει να αυτοκαθορίζεται ΚΑΙ ως μπαχαλοκουφοντινέϊκορεφορμιστικός σεχταρισμός ( https://greek-market-research.com/clink/aris-chatzistefanoy-atomiki-tromokratia-dritsas-that-s-amore/ )!!!

Βεβαίως, όπως έλεγε κάποτε ο Χαρίλαος για τις μπαχαλοκουφοντινο διαθεσεις, “αριστερότερα της Αριστεράς ευρίσκεται η Δεξιά”.

Τοιούτως πως, και η δικαιολόγηση του Σεχταρισμού λόγω της ύπαρξης του Ρεφορμισμού, καταλήγει αρχικά σε ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ στον κομμουνιστικό ΕΓΩΙΣΜΟ, κατάσταση ΑΣΥΜΒΑΤΗ με το communis = κοινός (κοινά συμφέροντα εργατικής τάξης-και λοιπού μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας), και τελικά, μέσω της σεχταριστοκοινοβουλευτικής προσήλωσης, σε τσακωμό ρεφορμισμου-σεχταρισμού, για τα όμορφα μάτια(και οφίτσια) της Αντί-Προσώπου Σου, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.

_.

 

 

 

Παν. Μαυροειδής, 6 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

 

«Αν φύγουμε από την ΕΕ ούτε ασπιρίνη, ούτε άλλα φάρμακα δε θα μπορούμε να αγοράσουμε…»

Αν, αν, αν….τούτο, εκείνο και το άλλο. Ίσως αν βγαίναμε από την ΕΕ, ακόμη και ο ήλιος να άρχιζε πλέον να βγαίνει ανάποδα, δηλαδή από την δύση….

Ας μιλήσουμε λοιπόν με κάποια νούμερα για τις μαύρες λίστες της πανδημίας

1.  —  Από τους σχεδόν 2,9 εκ θανάτους από Covid19 στον κόσμο (5/4/21), οι 630.000 θάνατοι είναι σε χώρες της ΕΕ. Δηλαδή, αν και συνολικά στην ΕΕ κατοικεί το 6% του παγκόσμιου πληθυσμού, σε αυτήν καταγράφεται το 22% των θανάτων.  

……..

Συνεχίστε την ανάγνωση από την πηγή ή κατεβάζοντας το αρχείο PDF από, πανδημία_εμβόλια_και_η_θανατηφόρα_θρόμβωση_της_ΕΕ

 

Πηγή: pandiera.gr

 

 

Καταγγελία 63χρονης ότι έπαθε θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca
Wednesday
07/04/2021
02:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

 

 

 

newpost.gr, 6 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό της δεν αναφέρθηκε στον ΕΟΦ καθώς κανένας γιατρός δεν συμπλήρωσε την κίτρινη κάρτα, όπου καταγράφονται πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Μια 63χρονη γυναίκα που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού καταγγέλλει ότι τέσσερις ημέρες μετά τον εμβολιασμό της εμφάνισε θρόμβωση στο κάτω άκρο ενώ, σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό της δεν αναφέρθηκε στον ΕΟΦ καθώς κανένας γιατρός δεν συμπλήρωσε την κίτρινη κάρτα, όπου καταγράφονται πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα που μίλησε στο Mega, στις 31 Μαρτίου προσήλθε στο νοσοκομείο του Πύργου για να εμβολιαστεί με σκεύασμα της AstraZeneca. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα, με τη γυναίκα να αισθάνεται ατονία, μούδιασμα στα χείλη και άλγος στ’ άκρα που την οδήγησε εκ νέου στο νοσοκομείο.

«Της κάνανε κάποιο triplex, είδανε ότι έχει κάνει θρόμβωση στο κάτω άκρο, στο ένα της πόδι, της δώσανε μία αγωγή και τη διώξανε. Της δώσανε μία φαρμακευτική αγωγή η οποία θα κάνει ενέσεις αντιθρομβωτικές», αναφέρει η κόρη της.

 

«Τι χρωστάω τώρα που είμαι σε αυτή την κατάσταση που εγώ δεν είχα πρόβλημα στη ζωή μου ποτέ» σημειώνει η γυναίκα.

Η κόρη της 63χρονης ανέφερε ότι δεν ενημερώθηκε ο ΕΟΦ για το περιστατικό«Η κυρία που ήτανε στο εμβολιαστικό κέντρο μου είπε ότι έπρεπε να γίνει κάποια κίτρινη κάρτα, και της λέω και γιατί δεν το κάνατε; Μου λέει “δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς, πρέπει ο πολίτης να το κάνει”. “Τι λέτε κυρία μου;” λέω, Εγώ μπήκα και διάβασα ο πολίτης έχει δικαίωμα να το κάνει, ο γιατρός έχει υποχρέωση να το κάνει» τόνισε.

Για τη στάση των γιατρών η κόρη της 63χρονης είπε πως «δύο πράγματα μπορώ να υποθέσω, ή ότι θέλανε να το αποκρύψουνε, ή ότι δεν ξέρουν να κάνουνε καλά τη δουλειά τους και δεν είναι σωστά εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

Δείτε και το σχετικό video στην ΠΗΓΗ

 

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

123