ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

H πανδημία, τα εμβόλια και η θανατηφόρα θρόμβωση της ΕΕ
Thursday
08/04/2021
03:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.Ε. ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19 Παν. Μαυροειδής
0

Σχόλιο GMR: Εδώ όμως ακριβώς είναι που αρχίζει η σύγκρουση των δύο κόσμων. Από τη μια η λογική του ιδωτικού κέρδους και της ατομικής ιδιοκτησίας. Από την άλλη, η ανάγκη του δημόσιου κοινωνικού οφέλους και η συλλογική κοινωνική ιδιοκτησία.

Σωστά τα λόγια. Σωστότατα!!!

Όμως, “Θεωρία Επισκόπου και καρδία Μυλωνά”.

Και τούτο, διότι ο ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ του αγαπητού Παναγιώτη (και της ανταρσυοπαρέας του), δεν είναι απλά ΑΝΥΔΡΟΣ ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ ( https://greek-market-research.com/clink/alexandros-chrysis-komvikos-stochos-i-exodos-apo-eyro-ee/ ).

Εκτός από ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΔΡΟΣ (=μετά βδελυγμίας απόρριψη της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ στάσης-πρότασης της G-M-R του προηγουμένου συνδέσμου), ο εν λόγω σεχταρισμός τυγχάνει να αυτοκαθορίζεται ΚΑΙ ως μπαχαλοκουφοντινέϊκορεφορμιστικός σεχταρισμός ( https://greek-market-research.com/clink/aris-chatzistefanoy-atomiki-tromokratia-dritsas-that-s-amore/ )!!!

Βεβαίως, όπως έλεγε κάποτε ο Χαρίλαος για τις μπαχαλοκουφοντινο διαθεσεις, “αριστερότερα της Αριστεράς ευρίσκεται η Δεξιά”.

Τοιούτως πως, και η δικαιολόγηση του Σεχταρισμού λόγω της ύπαρξης του Ρεφορμισμού, καταλήγει αρχικά σε ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ στον κομμουνιστικό ΕΓΩΙΣΜΟ, κατάσταση ΑΣΥΜΒΑΤΗ με το communis = κοινός (κοινά συμφέροντα εργατικής τάξης-και λοιπού μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας), και τελικά, μέσω της σεχταριστοκοινοβουλευτικής προσήλωσης, σε τσακωμό ρεφορμισμου-σεχταρισμού, για τα όμορφα μάτια(και οφίτσια) της Αντί-Προσώπου Σου, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.

_.

 

 

 

Παν. Μαυροειδής, 6 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

 

«Αν φύγουμε από την ΕΕ ούτε ασπιρίνη, ούτε άλλα φάρμακα δε θα μπορούμε να αγοράσουμε…»

Αν, αν, αν….τούτο, εκείνο και το άλλο. Ίσως αν βγαίναμε από την ΕΕ, ακόμη και ο ήλιος να άρχιζε πλέον να βγαίνει ανάποδα, δηλαδή από την δύση….

Ας μιλήσουμε λοιπόν με κάποια νούμερα για τις μαύρες λίστες της πανδημίας

1.  —  Από τους σχεδόν 2,9 εκ θανάτους από Covid19 στον κόσμο (5/4/21), οι 630.000 θάνατοι είναι σε χώρες της ΕΕ. Δηλαδή, αν και συνολικά στην ΕΕ κατοικεί το 6% του παγκόσμιου πληθυσμού, σε αυτήν καταγράφεται το 22% των θανάτων.  

……..

Συνεχίστε την ανάγνωση από την πηγή ή κατεβάζοντας το αρχείο PDF από, πανδημία_εμβόλια_και_η_θανατηφόρα_θρόμβωση_της_ΕΕ

 

Πηγή: pandiera.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.