ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Facebook θα επιτρέπει αναρτήσεις που ζητούν τη δολοφονία του Πούτιν
Friday
11/03/2022
16:15 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Facebook Ουκρανικό
0

Σχόλιο GMR: Και μάλιστα, “Τα email έδειξαν επίσης ότι Facebook και Instagram θα επιτρέπουν και αναρτήσεις υπέρ του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ, κάτι που συνήθως απαγορεύεται. Ο εκπρόσωπος της Meta, Τζο Όσμπορν, έχει ήδη δηλώσει η εταιρεία «προς το παρόν κάνει μια μικρή εξαίρεση για αναρτήσεις υπέρ του Τάγματος Αζόφ καθώς είναι τμήμα της Ουκρανικής Εθνικής Φρουράς».”.

Κατά τα λοιπά, υπενθυμίζουμε (…και ο νοών νοείτω…) https://greek-market-research.com/article/scripta-manent-antonio-gkramsi-adiaforoi/https://greek-market-research.com/clink/o-mpertol-mprecht-simera/ και    https://greek-market-research.com/clink/to-fb-mplokarei-tis-ekdoseis-kpsm-gia-antifasistiko-vivlio/ .

 

_.

 

 

 

 

Νατάσα Παυλοπούλου, 11 Μαρ. 2022

 

 

 

 

 

Πόλεμος στην Ουκρανία: H Μeta, η ιδιοκτήτρια του Facebook και του Instagram θα επιτρέψει στους χρήστες της σε ορισμένες χώρες να καλούν σε βία κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν και των Ρώσων στρατιωτών.

 

H Meta Platforms (FB.O) θα επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram σε ορισμένες χώρες να καλούν σε βία κατά των Ρώσων και των Ρώσων στρατιωτών στο πλαίσιο της εισβολής στην Ουκρανία, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που φέρνει αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας το Reuters σε μία προσωρινή αλλαγή της πολιτικής για τη ρητορική μίσους.

 

Όπως αποκαλύπτουν τα εσωτερικά έγγραφα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Meta Platforms, θα επιτρέπουν επίσης προσωρινά, ορισμένες αναρτήσεις που θα κάνουν έκκληση για θάνατο στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ή τον Λευκορώσο Πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο, σε χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία και η Πολωνία.

Οι εκκλήσεις για θάνατο των ηγετών θα επιτρέπονται εκτός εάν περιέχουν άλλους στόχους ή έχουν δύο δείκτες αξιοπιστίας, όπως η τοποθεσία ή η μέθοδος, ανέφερε ένα email, σε μια πρόσφατη αλλαγή στους κανόνες της εταιρείας για τη βία και την υποκίνηση.

(more…)

To Facebook μπλοκάρει τις εκδόσεις ΚΨΜ για αντιφασιστικό βιβλίο
Saturday
01/05/2021
00:36 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Facebook Ενημέρωση
0

Σχόλιο GMR: Θα λέγαμε (Για πολλοστή φορά αποπειρώμεθα…) πως τα παρακάτω συνιστούν πρόταση συνεργασίας ΠΡΟΣ τον Άρη Χατζηστεφάνου… :

Δείτε ΑΓΑΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ-ΠΩΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΕΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ;;;) από τον σύνδεσμο ellinikahoaxes-Κεντρική —–> ellinikahoaxes – Ερωτήσεις σχετικές με το Facebook :

Μεταφέρουμε από πιο πάνω:

Ποιος άλλος κάνει έρευνα για το Facebook;

Το Facebook συνεργάζεται με ομάδες ελεγκτών γεγονότων (Fact-Checkers) σε περισσότερες από 90 χώρες. Όλες οι ομάδες, όπως και εμείς, έχουν υπογράψει και ακολουθούν τον κώδικα αρχών του Διεθνούς Δικτύου Ελέγχου Ενημέρωσης (International Fact-Checking Network). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το Facebook σάς πληρώνει για αυτό το έργο;

Το Facebook χρηματοδοτεί όλους τους ελεγκτές γεγονότων ανά τον κόσμο με τους οποίους συνεργάζεται. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τη χρηματοδότησή μας είναι δημόσια. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.
Οι οργανισμοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε – συμπεριλαμβανομένου του Facebook – δεν επηρεάζουν το τι θα ελέγξουμε ή τι θα γράψουμε. Έχουμε αυστηρούς κανόνες προκειμένου να διασφαλίζουμε την ουδετερότητά μας μέσω της οικονομικής ανεξαρτησίας μας.

 

 

Η G-M-R παρουσιάζει (από τον οικείο σύνδεσμο) το προσωπικό του ευαγούς (μόνο για Χρεοκρατία δεν διαπιστώνει παραπληροφόρηση- δόλια παραπλάνηση- εγκληματικές πράξεις) Ιδρύματος (θεωρούμε παράνομη ως υπερκεράζουσα την Ελληνική Δικαιοσύνη την εν λόγω λειτουργία και ως εκ τούτου αδικαιολόγητη την συμμετοχή επιστημόνων όπως του κου Γ. Παυλάκη, για τον κο Μόσιαλο έχουμε το προηγούμενο της συμμετοχής του σε Κυβέρνηση της Χρεοκρατίας)

 

Η ομάδα των Ελληνικά Hoaxes, απαρτίζεται από τους κάτωθι:

______________________

Νομική υποστήριξη: Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, ΔΝ – Δικηγόρος Αθηνών (2002), με μεταπτυχιακό (2002) και διδακτορικό στο Ποινικό Δίκαιο (2007) και ειδίκευση σε θέματα ελευθερίας της έκφρασης. Έχει συγγράψει δύο μονογραφίες Ποινικού Δικαίου, την «Έμμεση αυτουργία» (2007) και την «Άμυνα» (2008), καθώς και πολυάριθμες παρατηρήσεις σε αποφάσεις των δικαστηρίων, που έχουν δημοσιευθεί στον ειδικό νομικό τύπο. Το 2011 διετέλεσε Ειδικός Επιστήμονας στην Νομική του ΑΠΘ.
Με την αρωγή του
Media Legal Defence Initiative (MLDI)

Εξωτερικοί συνεργάτες – Επιστημονικοί σύμβουλοι

Αρχική

Βασιλείου ΕυστάθιοςΙστορικός – Διεθνολόγος

Βασιλείου Μαριάννα – Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, LLM, MBE, Υποψ. Δρ Ιατρικής ΑΠΘ.

Γεωργόπουλος Νίκος, Ορθοπεδικός.

Γωνιάδης Κωνσταντίνος – Ηλεκτρονικός μηχανικός και τεχνικός υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων

Δαρζέντας Αντώνιος – Παιδίατρος – Βρεφολόγος.

Δεμερτζής Κωστής – Δρ. Νομικής, Δικηγόρος

Καραιωσηφίδης Φαίδων – Αεροναυπηγός, Διερευνητής Αεροπορικών Ατυχημάτων, Εκδότης περιοδικού Πτήση & Διάστημα.

Καρατζάς Κίμων Ανδρέας – Associate Professor Μικροβιολογίας Τροφίμων, Reading University.

Κλημεντίδης Διαμαντής, Κλινικός Φαρμακοποιός MSc, Ψυχιατρική Κλινική «Αγία Αικατερίνη» και διαχειριστής του clinicalpharmacist.gr.

Μανωλαράκης Μανώλης – Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, διαχειριστής του thehealthlab.gr.

Μακαρονάς Αλέξανδρος, Κτηνίατρος.

Μόσιαλος Ηλίας, καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο

Μπάσδρας Αθανάσιος, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, (διδάκτωρ της ιατρικής σχολής ΑΠΘ)

Νταλούκας Κώστας, Παιδίατρος, Πρόεδρος Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.

Παυλάκης Γεώργιος, M.D., Ph.D., Center for Cancer Research, National Cancer Institute

Σιμόπουλος Διονύσης, Επίτιμος Διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου.

Φλωρίδης Κωνσταντίνος, Βιολόγος.

Χανδρινός Ιάσονας – Ιστορικός – Δρ. Νεώτερης και Σύγχρονης Ιστορίας – επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Ρέγκενσμπουργκ (Βαυαρία).

 

 

Προσθέτουμε επίσης, μερικές εκδοχές[*] του από την παγκοσμιοποίηση fbhoaxes/=”μην θίγεται τα κακώς κείμενα” την φιλοδικαιωματιστική & κατά δικαιωμάτων πολιτική του fb προωθούμενου Δικαιωματισμού, ο οποίος ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ τον κατακτημένο νομικό πολιτισμό και την επιστήμη, όπως αυτό:

 

Βρετανία: Συνελήφθη πάστορας γιατί είπε ότι ο γάμος είναι μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας (βίντεο) (αυτό με την ευγενική συνδρομή της πολιτικής παρέας του αγαπητού Άρη Χατζηστεφάνου. Γι’ αυτό αγαπητέ μην χολοσκάτε, έχετε κοινά σημεία με την παγκοσμιοποίηση και κυρίως με την φανατική στήριξη του εγχώριου “τι κι αν είναι Debtocracy” Αντί-Προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμού)

Αλλά και (πάλι έχετε και στα παρακάτω κοινά σημεία αγαπητέ Α.Χ. “και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε”):

https://greek-market-research.com/clink/o-a-ethnikos-dikaiomatismos-tis-kyrias-proedroy/

https://greek-market-research.com/clink/diethnis-typos-istoriki-stigmi-me-ton-proto-anoichta-omofylofilo-ypoyrgo-stin-ellada/

https://greek-market-research.com/clink/zero-sum-game-kai-katastreptika-ta-anthropina-dikaiomata/

https://greek-market-research.com/clink/koronoios-epanastasi-antistasi-anypakoi-kata-perioristikon-logo-koronoioy-metron/

https://greek-market-research.com/article/apisteyti-kataggelia-doxiadi-kataskopos-tis-toyrkias-i-syntrofos-toy-diplomatikoy-symvoyloy-toy-tsipra/#more-24258

https://greek-market-research.com/clink/to-sygchrono-diairei-kai-vasileye/

Λογικό το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, για τα παραπέρα δικαιωματιστικά (γάμος αναγνωρισμένος από την πολιτεία, υιοθέτηση τέκνων), νομίζουμε πως το κάθε ατυχές ορφανό (καλά δεν μιλάμε για αγορασμένο ή από δανεισμένη “μαμά, που και αυτά κάνουν θραύση) το λιγότερο που δικαιούται είναι, μια μαμά και έναν μπαμπά και όχι άλλη μία δοκιμασία (πείραμα-βίτσιο-ρίσκο, μα δεν δικαιούνται αυτό που τους στερήθηκε;;;;) στην ζωή τους.

Επίσης, από τον σύνδεσμο  Υιοθεσία παιδιών από ΛΟΑΤ,  διαβάζουμε τα παρακάτω και βγάλετε τα συμπεράσματά σας, φυσικά επεξεργαζόμενοι το θέμα και με την αμερόληπτη και μη προκατειλημμένη  λογική σας: “Οι επιστημονικές έρευνες για την ανατροφή και τις επιπτώσεις των παιδιών που μεγάλωσαν από ΛΟΑΤ γονείς είναι σχετικά λίγες. Επιπλέον, οι λίγες αυτές έρευνες δεν διαχωρίζουν συνήθως κατά πόσο το παιδί είναι βιολογικό τέκνο ενός εκ των συντρόφων του ζευγαριού ΛΟΑΤ. Οι λίγες έρευνες συνήθως υποστηρίζουν τα επιχειρήματα όσων είναι υπέρ των ΛΟΑΤ να γίνονται γονείς, γιατί οι έρευνες καταρρίπτουν το επιχείρημα των αντιπάλων, δηλαδή ότι τα παιδιά θα επηρεαστούν σημαντικά και μάλιστα αρνητικά από την σεξουαλική προτίμηση των γονέων/κηδεμόνων του.   Μια έρευνα, από το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, αξιολόγησε τις συνέπειες στα παιδιά μικρότερα των 3 χρόνων που είχαν τεθεί σε 56 οικογένειες γκέι αντρών ή λεσβίων από πολύ μικρή ηλικία. Η έρευνα βρήκε ότι δεν υπάρχει σημαντική επίδραση στην σεξουαλική προσαρμογή των παιδιών.[1] Πάντως το δείγμα είναι μικρό και η ηλικία αξιολόγησης των παιδιών ίσως ανεπαρκής για στέρεα συμπεράσματα.

Όμως όπως προείπαμε, παγκοσμιοποίηση-fb και λοιπές πρόθυμες καταστάσεις, ενισχύουν το διαίρει και βασίλευε μέσω του δικαιωματισμού (όπως το δικαίωμα των ναζιστών να μην υφίστανται κριτική μέσω fb αγαπητέ Αρη), με την ευγενική συνδρομή πούρων αριστερών, κατά τα λοιπά ακραιοσεχταριστών. Λες και ο συναισθηματικός και σεξουαλικός προσανατολισμός του κάθε ΑΝΘΡΩΠΟΥ (και όχι του κάθε ζώου μετά συγχωρήσεως προς τα ζωντανά) χρήζει μάρκετινγκ για την προώθηση του ως προϊόντος ίσως και εμπορεύματος,

Υπάρχουν 4 εκδηλώσεις γκέι υπερηφάνειας που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο.” Αλιευμένο από εδώ  Δικαιώματα ΛΟΑΤ στην Ελλάδα

Τέλος να μην παραλείψουμε να επισημάνουμε την επαναστατική μαρξιστική-λενινινιστική-τροτσκιστική, μπακουνινκή συμμετοχή (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ fb) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συστημικό διαίρει και βασίλευε: Αντί Δουλειά-Προστασία & Ανάπτυξη Προσωπικότητας-Κοινωνική Πρόνοια-Δημοκρατία, διαφημίζει η ανταρσύα (ως “μη συντηρητικόν” ΚΟΜΜΑ), ΑΝΤΑΡΣΥΑΚΗ (κατά το αντάρτικη!) ΠΡΟΑΓΩΓΗ Σεξοαναζητήσεων, …, Δοκιμαστικών τοιούτων ( gay pride! Gay pride ), Ερασιτεχνικών, Φιλοσοφικών (sic! Έ πως έτσι ξεκούδουνα!), γιατί όχι Επαγγελματικών δουλειά να ναι κι ότι να ‘ναι , ως Υποκατάστατο, των κοινωνικών αγώνων, της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων, και ως Διαίρει και Βασίλευε με εκμετάλλευση από το ΣΥΣΤΗΜΑ (ή κάνουμε λάθος;) ακόμα και του υπογαστρίου!. ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Κάλεσμα για τις διαδηλώσεις υπερηφάνειας 2019

και με την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ-τη ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, του FACEBOOK παρακαλώ: ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ .

[*]  Οι ΕΚΔΟΧΕΣ των από το ίδιο το fb παραπλανήσεων/

hoaxes, πχ Από Οι νέοι κανόνες του Facebook: Ποια είναι τα «όρια» και τι θα πρέπει να προσέχουν οι χρήστες του; βλέπουμε:
Αυτό σημαίνει ότι το Facebook θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν αφαιρεί περιεχόμενο που περιέχει γυμνό ή σεξουαλική δραστηριότητα“,

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΡΙΖΟΛΟΑΤΚΙ ΣΕΞΟΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Φεμινιστική και ΛΟΑΤΚΙ Ομάδα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ την προωθεί το fb, λες και ο σεξοπροσαναταλισμος είναι υπόθεση διαφημισης-αυτοδιαφημισης (και μάλιστα με “την αδεια”/συμμετοχή του fb, εδώ δεν ενοχλείται το fb), προβολης-αυτοπροβολης, επέκτασης χώρου επιρροής και μάλιστα σε ΟΛΕΣ τις ηλικίες (να ‘ναι καλά το fb).

Βέβαια να μην ξεχνάμε και τις λοιπές κυβερνοφιλίες του fb (πάλι από το λινκ του πρώτου θέματος).

Περισσότερα για το δικαιωματιστικό διαίρει και βασίλευε εδώ: https://greek-market-research.com/clink/zero-sum-game-kai-katastreptika-ta-anthropina-dikaiomata/

_.

 

 

 

InfoWar, 27 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Σε 90ήμερο αποκλεισμό της σελίδας των Εκδόσεων ΚΨΜ προχώρησε το Facebook με αφορμή της ανάρτηση ενός αντιφασιστικού βιβλίου, όπως καταγγέλλει ο εκδοτικός οίκος.

Ακολουθεί αναλυτικά η καταγγελία.

Ο αντιφασισμός αντίκειται στους κανονισμούς δημοσίευσης του Facebook;
Τα αντιφασιστικά βιβλία και αναρτήσεις μπλοκάρονται και λογοκρίνονται κατά
εξακολούθηση από τον πολυεθνικό όμιλο Facebook.

Εδώ και πάνω από 1 μήνα, η σελίδα των εκδόσεων ΚΨΜ στο facebook είναι μπλοκαρισμένη και δεν λειτουργεί. Ο λόγος που επικαλείται η πολυεθνική εταιρεία facebook είναι ότι μια ανάρτησή μας του… περσινού Μαρτίου παραβίαζε τους κανόνες της «κοινότητας», δηλαδή τις αρχές και την άποψη του επιχειρηματικού κολοσσού Facebook. Για ποια ανάρτηση κατέβηκε για 90 (!) μάλιστα μέρες η σελίδα του εκδοτικού οίκου μας; Για την προβολή ενός αντιφασιστικού βιβλίου, συγκεκριμένα για την ανάρτηση του εξωφύλλου της νέας-τότε-έκδοσης του Βασίλη Λιόση «Ναζισμός-τα αίτια γέννησης και γιγάντωσής του». Η ανάρτηση υποκινεί την πολιτική βία… κατά τους κανονισμούς του «μεγάλου αδερφού» Facebook.

Συμπέρασμα πρώτο: η αντιφασιστική στάση και το αντιφασιστικό βιβλίο ενοχλεί την εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το Facebook. Συμπέρασμα δεύτερο: Μια εταιρεία που φτιάχνει μόνη της και με τα δικά της κριτήρια, βάση των δικών της συμφερόντων τους όποιους «κανόνες δημοσίευσης» μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλειδώσει, να μπλοκάρει ή και να αποσύρει εντελώς όποια ανάρτηση, όποια σελίδα και γενικά όποια άποψη και φωνή δεν της είναι αρεστή. Συμπέρασμα τρίτο: Μια εταιρεία ασκεί άμεση πολιτική-και εμπορική-παρέμβαση σε βάρος συγκεκριμένων απόψεων, θεμάτων και δραστηριοτήτων (ακόμα και εμπορικών, όπως μια αναγγελία κυκλοφορίας νέου βιβλίου από μια εκδοτική επιχείρηση).

(more…)