ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Απίστευτη καταγγελία Δοξιάδη: Κατάσκοπος της Τουρκίας η σύντροφος του διπλωματικού συμβούλου του Τσίπρα
Saturday
20/03/2021
13:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Απόσ. Δοξιάδης Εξωτερική Πολιτική
0

Σχόλιο GMR:   Μην φανταστείτε πως ο Καθηγητής Νομικής Ανδρέας Λοβέρδος σταμάτησε (Καθηγητής Νομικής ων) τις ενέργειές του κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ σχέσης του Συμβούλου του Πρωθυπουργού με την ΕΠΙΣΗΜΩΣ γνωστή υπάλληλο του τουρκικού κράτους. Η παύση προϋποθέτει εκκίνηση πλην όμως το δεύτερο ενέταξαν μετά του Αδώνιδος  στον χαρτοπόλεμο αντιπολιτευτικών πυροτεχνημάτων με το πρώτο να ακολουθεί ως “φυσική” κατάληξη.

Μια και τέτοια τερτίπια είναι και γνωστά και γνώριμα σε όλη την ομάδα, δεν θα κόστιζε και κάτι να μετατραπεί η σοβαρότητα του θέματος σε ζήτημα σεξισμού που “αβρόχοις ποσίν” κατάπιε ο Καθηγητής Νομικής.

Ο Δικαιωματισμός (η επί των δικαιωμάτων του ανθρώπου δόλια παραπλάνηση-τεχνητά δημιουργημένη σύγκρουση δικαιωματισμού-δικαιωμάτων, προς δόξα του “διαίρει και βασίλευε”), αφορά πέραν της πολιτικής και προδοτικής αλητείας του ΣΥΡΙΖΑ(*), ολόκληρο το φάσμα του “Τι κι αν είναι κατοχή” αντιπροσωποκοινοβουλευτισμού, από δεξιά https://greek-market-research.com/article/diethnis-typos-gia-ton-nikola-giatromanolaki-istoriki-stigmi-me-ton-proto-anoichta-omofylofilo-ypoyrgo-stin-ellada/ , ως “αριστερά” https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ .

—————

(*) https://greek-market-research.com/clink/to-tsoglani-vasika-enochos-eschatis-prodosias/ ,

https://greek-market-research.com/clink/dritsas-syriza-mia-fora-sto-examino-viasmoi-mikron-paidion/ ,

https://greek-market-research.com/clink/katroygkalos-chrysogonos-tekmirionoyn-tin-eschati-prodosia-toys/ ,

https://greek-market-research.com/clink/papadimoyleios-dexio-aischyni/ .

_.

 

 

 

Απόσ. Δοξιάδης, 13 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

Μια συγκλονιστική καταγγελία κάνει ο γνωστός συγγραφέας και σκηνοθέτης Απόστολος Δοξιάδης.

 

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, παραθέτοντας μια σειρά από στοιχεία, υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας όσο καιρό ήταν πρωθυπουργός είχε ως διευθυντή του διπλωματικού του γραφείου στο Μαξίμου έναν διπλωμάτη που συζούσε με μια Τουρκάλα κατάσκοπο!

Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, που παραμένει και σήμερα στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν γνωστό ότι είχε δεσμό και συζούσε με τη Φεϊζά Μπαρουτσού, νο3 στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που έρχεται τώρα να καταγγείλει ο Απόστολος Δοξιάδης είναι ότι η συγκεκριμένη διπλωμάτης λειτουργούσε ως κατάσκοπος της Τουρκίας.

Αναλυτικά η καταγγελία του Δοξιάδη:

Όταν άρχισε η υπόθεση των Οκτώ, πληροφορήθηκα κατάπληκτος ότι ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ονόματι Βαγγέλης Καλπαδάκης, συζούσε με ανώτατο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας, την σύντροφό του Feyza Barutçu.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα, μου φαινόταν εξωφρενικό, μέχρι που το επιβεβαίωσα. Και το γεγονός δεν προκάλεσε απορία φυσικά μόνο σε εμένα αλλά σε κάθε στοιχειωδώς λογικό άνθρωπο που το άκουγε. Όταν μάλιστα το ανέφερα στον Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, στο Παρίσι, όπου είχα ταξιδέψει για την υπόθεση των Οκτώ, ο θρύλος του Μάη του 68 μου είπε: «Ε λοιπόν, πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω για την ύπαρξη ενός επίσημου κατασκόπου». Και πράγματι, τι άλλο ήταν παρά αυτό η κυρία Barutçu, η οποία μάλιστα στάλθηκε στην πρεσβεία στην Αθήνα μόλις ο καλός της ανέλαβε το ανώτατο αξίωμά του! Σύμπτωση; Και φυσικά άρχισαν να συζούν. Σκεφτείτε για παράδειγμα, τον σύμβουλο επί των εξωτερικών υποθέσεων του Αμερικάνου Προέδρου επί Ψυχρού Πολέμου, να συζεί με την υπεύθυνη μυστικών υποθέσεων της Σοβιετικής Πρεσβείας. Σύμπτωση και αυτό, θα μου πείτε.

Σε εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, δύο έλληνες βουλευτές, προς μεγάλη τους τιμή, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόλμησαν και έφεραν το θέμα στη Βουλή ζητώντας εξηγήσεις. Αλλά σε μια ακατανόητη για μένα εξέλιξη, το όλο ζήτημα πνίγηκε και από από τον αντιπολιτευόμενο τύπο–ήταν μακριά τα πλοκάμια της ΕΥΠ και της ΜΙΤ, βλέπετε, και μεγάλη η συλλογική μας τύφλα και ηλιθιότητα–ενώ οι βουλευτές του Σύριζα και ο συριζαϊκός τύπος κατήγγειλαν τους δύο βουλευτές για την «σεξιστική επίθεση» τους στην καημένη την κυρία Barutçu! Κατηγορούνταν δηλαδή ότι άσκησαν κριτική στην Barutçu, επειδή ήταν γυναίκα (!) και στον Καλπαδάκη επειδή του αμφισβητούσαν το δικαίωμα στον έρωτα! Μα να ερωτευθούν όποιον και όποιαν θέλουν, οι άνθρωποι. Kαι να είναι και διπλωμάτες γιατί όχι, εκείνος στην πρεσβεία μας στη Σουηδία, και εκείνη στην Τουρκική στον Παναμά. Αλλά εκείνος Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού και εκείνη ανώτατο στέλεχος της τούρκικης πρεσβείας στην Αθήνα, ε δεν πάει! Σε τέτοιες θέσεις, τέτοια σχέση και συμβίωση είναι σκάνδαλο πολιτικό πρωτοφανές, που σε μια πολιτισμένη χώρα θα έριχνε την κυβέρνηση. Και όποιου χρειάζεται να του εξηγηθεί το γιατί είναι απλώς ηλίθιος.

Η Feyza Βarutçu δεν είχε εκδηλωθεί ως ερντογανική μέχρι το φερόμενο ως πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016. Η ίδια μάλιστα θεωρείτο από τους συναδέλφους της «δημοκρατικών πεποιθήσεων» αν και προερχόμενη από ακροδεξιά στρατιωτική οικογένεια. Αλλά μετά έκανε τις επιλογές της και τάχθηκε σαφώς με τη νέα κατάσταση, και μάλιστα με φανατισμό που της έδωσε μια πολύ ευαίσθητη θέση. Τα καθήκοντά της περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την «ευθύνη των προσφυγικών ροών» (προς την Ελλάδα, προφανώς) που στην πράξη σήμαινε τον συντονισμό του ανηλεούς κυνηγητό το αντικαθεστωτικών τούρκων, και τις παράνομες επαναπροωθήσεις όσων φουκαράδων επιχειρούσαν να αποδράσουν προς την Ελλάδα, σε συνεργασία με στελέχη του ελληνικού κράτους, πράκτορες, ανώτατη αξιωματικό της Αστυνομίας και μερικούς ακόμα. Υφιστάμενος της σε αυτό ήταν και ο Baris Kalkavan, ο οποίος ως πρόξενος στη Ρόδο είχε αναλάβει τη δίοδο προς τα νησιά. Οι δυο τους—με ποιες άραγε άκρες με το ελληνικό δημόσιο;—ήταν σε συνεχή επαφή με την αστυνομία, τη διαβόητη αντιστράτηγο και το λιμενικό μας, για να συντονίζουν τη σύλληψη και την επαναπροώθηση αντικαθεστωτικών φυγάδων. Και όλα αυτά ενώ ο έρωτας και η συμβίωση με τον Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού συνεχιζόταν.
Αυτά έχουν πια επιβεβαιωθεί από τότε συνεργάτες της στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, που προτίμησαν να αποδράσουν στη Δύση και την ελευθερία. Υπάρχουν πολλές σχετικές πηγές, στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Θα αναφέρω εδώ μία, άκρως ενδεικτική, τη μαρτυρία του Ναυτικού Ακολούθου στην Τουρκική Πρεσβεία, πλοιάρχου Halit Tunc, που απέδρασε στη Δύση λίγο μετά το ψευδο-πραξικόπημα

Σε άρθρο του αναφέρει:

Λίγο καιρό αφότου έφυγα από την Αθήνα για την Ευρώπη, μου τηλεφώνησε η σπιτονοικοκυρά μου για να μου πει ότι κάποια κυρία Feyza Barutçu, που δήλωσε στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας ήρθε στην πολυκατοικία μας και ζήτησε πιεστικά να της ανοίξει το διαμέρισμά μου για να το ψάξει. Όταν η σπιτονοικοκυρά αρνήθηκε, η Barutçu υπήρξε άκρως φορτική και απειλητική, λέγοντας ότι ήμουν τρομοκράτης, και η σπιτονοικοκυρά είχε υποχρέωση να της ανοίξει. Εκείνη δεν ενέδωσε. Την επομένη η Barutçu επανήλθε, με τον υφιστάμενό της Altay Ceylanoglu, και φορτικά πίεζαν και οι δύο τη γυναίκα να ανοίξει την πόρτα, πάλι επικαλούμενοι την τρομοκρατία. Η καλή σπιτονοικοκυρά αρνήθηκε πεισματικά, λέγοντας ότι δεν θα ανοίξει αν δεν υπάρξει ένταλμα έρευνας από την Ελληνική Εισαγγελία.»

Αυτά η δημοκρατική κυρία Barutçu. Και αυτά επί της δημοκρατικής κυβέρνησης του Σύριζα.

Παρεμπιπτόντως, ο Βαγγέλης Καλπαδάκης παραμένει διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Πηγή: in.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.