ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το φιάσκο της συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με το ΕΠΑΜ
Saturday
12/06/2021
20:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. ΛΑ.Ε.
0

Σχόλιο GMR: Αγαπητέ Αρη Δημητρίου, όταν η ΛΑ.Ε. αποφασίσει να σταματήσει τις τυχοδιωκτικές αλλαξοκολλεγιές, όπως αυτές με τις συχνές εμφανίσεις του αγαπητού Παναγιώτη στο ιντερνετικό ράδιο του επαμ (με την δήθεν δικαιολογία “πάμε όπου μπορούμε να μιλήσουμε γιατί τα ΜΜΕ μας έχουν αποκλεισμένους”) βλέπετε σχετικά https://greek-market-research.com/article/to-epam-me-strofi-180moiron-anakoinose-synergasia-me-to-komma-tragka/ από τον σύνδεσμο https://greek-market-research.com/clink/oi-timoroi-ton-ilithion-epelaynoyn/ και οταν επιτέλους αποφασίσει να τιμήσει την μοναδική σοβαρή δέσμευσή της https://greek-market-research.com/article/i-laiki-enotita-kai-i-diagrafi-toy-chreoys-i-nomiki-tekmiriosi/ , καταδεχόμενη να συζητήσει(*) και με απλούς θνητούς (δηλαδή μη πολιτευόμενους όπως ο Καζάκης, με τον οποίον συναγελαζόταν μέχρι χθες και τώρα του τα ρίχνει διότι τον έχασε από πιθανό εκλογικό σύμμαχο, τι απώλεια κι αυτή) , τότε θα μπορεί (θα έχει τι ηθικό ανάστημα) η ΛΑ.Ε. να κάνει κριτική και στις αλλαξοκολλεγιες Τράγκα-Καζάκη.

(*) Να και θέμα συζήτησης αγαπητοί Αρη Δημητρίου, Παναγιώτη, Δημήτρη, Γιάννη (τα υπόλοιπα επίθετα δεν χρειάζονται γνωριζόμαστε άριστα): https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

_.

 

 

 

 

 

 

Αρης Δημητρίου, 6 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Σε φιάσκο κατέληξε η δια τυμπάνων και ιαχών εξαγγελθείσα «συνεργασία» του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων» του Γιώργου Τράγκα με το ΕΠΑΜ και μαζί της έπεσαν στο κενό οι αόριστοι αλλά πομπωδώς εξαγγελθέντες μεγαλεπήβολοι στόχοι της.

Δεν πρόλαβε μάλιστα να εκπνεύσει το εγχείρημα και ως συνήθως άρχισαν οι δημόσιες αλληλοκατηγορίες, οι αλληλοδιαβολές και οι καυστικοί χαρακτηρισμοί, ενώ, όπως μαθαίνω, όσα εκστομίζονται παρασκηνιακά εκατέρωθεν για τις πρακτικές του ενός έναντι του άλλου και για τις «πραγματικές» και όχι τις φαινομενικές αιτίες του πρόωρου διαζυγίου, ξεπερνούν κάθε όριο.

Έτσι, με σύντομη δήλωσή του το «Κίνημα των Ελεύθερων Ανθρώπων» απευθύνει βαρύτατες καταγγελίες στο ΕΠΑΜ ότι για «ασήμαντες τριβές και πολιτικούς εγωϊσμούς» υπονόμευσε τη συνεργασία και ότι με αυτές τις πρακτικές το ΕΠΑΜ « στηρίζει τη διαιώνιση των μνημονιακών κυβερνήσεων και της οικονομικής κατοχής της πατρίδας μας». Για να καταλήξει, πάντα η δήλωση του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», ότι αυτές τις «διαφοροποιήσεις ή τριβές τελικά πληρώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων δημοκρατών και πατριωτών»!

Από την άλλη το ΕΠΑΜ σε απάντησή του κατηγορεί το ΚΕΛΑΝ του Γ.Τράγκα ότι του έστειλε «τελεσίγραφο αυτοδιάλυσης και ένταξης στο κόμμα του» και του πρότεινε ως βάση προς τούτο «μια διακήρυξη παρόμοια με τις διακηρύξεις φιλομνημονιακών και εθελόδουλων δυνάμεων του ελληνικού κοινοβουλίου».

(more…)

Με λένε Παναγιώτη Λαφαζάνη (και πρέπει να μας λένε όλους)
Thursday
16/04/2020
01:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θαν. Πετράκος ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Βρε Παναγιώτη, και υπογράφουμε, και (πιο πολύ) ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να σε καλούμε να συστρατευτείς, ΝΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΤΕΙΣ με τον λαό και για σένα, αλλά και για τον λαό! Και να αφήσεις κατά μέρος τους στερητικού ήθους εναγκαλισμούς .

 

Θανάσης Πετράκος, 15 Απριλίου 2020

 

 

Την ώρα που ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου αποφυλακιζόταν (στις 7 Απριλίου ), ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018 για υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων, που φέρεται να έλαβε ως δώρο για το πρόγραμμα αναβάθμισης φρεγατών του πολεμικού Ναυτικού το 2003, ένας άλλος πρώην υπουργός, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλείται τη Μ. Πέμπτη για μια ακόμη φορά από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που ανήκει στην Διεύθυνση της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (ΓΑΔΑ), σε «απολογία», με κατηγορίες που αφορούν τον μισό ποινικό κώδικα, όχι βέβαια γιατί πήρε μίζες ως υπουργός ούτε βέβαια γιατί παραβίασε την καραντίνα, αλλά γιατί συμμετείχε, ως αρχηγός της ΛΑΕ, σε κινητοποίηση για να εμποδίσει κατάσχεση πρώτης κατοικίας.

Ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορείται για:

(more…)

Λαφαζάνης – Μαζαράκης: Η Ανάγκη Δημιουργίας ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου
Wednesday
28/08/2019
16:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.ΠΑ.Μ. ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης Φώτης Μαζαράκης
0

Σχόλιο GMR : Φοβερή κατοχικο-αντιπροσωπευτικο-κοινοβουλευτική κολεγιά! (*)

Αφού ΑΠΕΤΥΧΕ η προσπάθεια δημιουργίας “πατριωτικού” ακροδεξιού εκλογικού  σχήματος (εδώ SigklisiPatriotikwnKommatwn και εδώ με σχετικό σχόλιο μας), στην ουσία ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ, ο Παν. Λαφαζάνης (εδώ) δίνει την χείρα του, ώστε το ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ να βαπτιστεί σε ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Έπειτα μερικοί αναρωτιούνται (ακόμα) πως βαπτίστηκε ο Τσίπρας ως πολιτική αυθεντία… .

(*)Ετυμολογία: κολεγιά > από το λατινικό collegium = αδελφότητα

 

Π. Λαφαζάνης – Φ. Μαζαράκης , 4 Ιουνίου 2019

 

 

Η ΛΑΕ του Λαφαζάνη συζητά με Ζωή, Μαριά, Μητρόπουλο και -ατύπως- με Βαρουφάκη
Friday
31/05/2019
01:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΛΑ.Ε.
0

Σχόλιο GMR :   Πολύ φυσιολογικό και πολύ συνεπές ενδεχόμενο. Σχήματα με ψαλιδισμένες (περισσότερο ή λιγότερο) ηθικές αρχές, ενδέχεται να δημιουργήσουν ΥΠΕΡ-όχι και τόσο-ΣΧΗΜΑ, με επίσης ψαλιδισμένη ηθική υπεροχή.

Αναζητούνται πελάτες με αντίστοιχες απαιτήσεις.

 

 

ΛΑ.Ε. , 30 Μαΐου 2019

 

γράφει ο Βασίλης Σκουρής

“Το ζήτημα της ηγεσίας το έχουν λύσει οι κάλπες” αναφέρουν χαρακτηριστικά αρμόδιες πηγές, αφήνοντας να εννοηθεί πως επικεφαλής του σχήματος -εάν επιτευχθεί συνεργασία- θα είναι ο επικεφαλής της μεγαλύτερης κίνησης

Έντονες διεργασίες συμβαίνουν -και- στο χώρο της πέραν των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αριστεράς, καθώς οι περισσότερες κινήσεις συνειδητοποιούν πως με τα ποσοστά που συγκέντρωσαν στις ευρωκάλπες δεν μπαίνουν στη Βουλή.

Η ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ξεκινήσει επαφές με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ “ενδιάμεσα στελέχη” μεσολαβούν και προς την πλευρά του Γιάνη Βαρουφάκη, με τον οποίον βέβαια υπάρχει και η μεγάλη διαφορά για τη θέση της χώρας στο ευρώ.

Αν οι προσπάθειες καρποφορήσουν, στο σχήμα ενδέχεται να συμμετάσχουν και Νότης Μαριάς και Αλέξης Μητρόπουλος.

Όσο για το ποιος θα είναι ο αρχηγός ενός τέτοιου σχήματος; Την απάντηση, κατά κοινή παραδοχή, έδωσαν οι ευρωκάλπες. “Ο  αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος που ανέδειξαν οι ευρωεκλογές”.

 

Πηγή: news247.gr

 

 

 

Πτήση- μυστήριο στην Αθήνα από το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας
Sunday
07/04/2019
01:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΛΑ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ
0

Σχόλιο G-M-R : Αυτά τα δύο δημοσιεύματα (το παρών και εδώ το δεύτερο), απαιτούν από τον Κώστα Ήσυχο και την ΛΑ.Ε. εξηγήσεις.

Βέβαια, η πολύχρονη Συμβίωση-Υποστήριξη του Alexis-ΤΙΠΟΤΑ-Καλημέρας (βλέπετε, G-M-R εδώ, Στάθης εδώ και εδώ) με το Αριστερό (σσ, ο Θεός να το κάνει) Ρεύμα, δεν καλύπτεται από άλλες εξηγήσεις πέραν αυτής της τοποθέτησης των οφιτσίων, Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού (τι κι αν αυτός είναι Κατοχικός) και Ευρωβουλής (Ναι, αυτών που μας βιάζουν), πάνω από την συν-εφαρμογή του άρθρου 120Σ (εδώ).

Πάντως, ας ακούσουμε, ας ακούσουν και οι αρμόδιοι Εισαγγελείς (διότι εμπλεκόμενα άτομα αναφέρονται σε δικογραφία που εξετάζεται από την Δικαιοσύνη), τις αναλυτικές, δημόσιες και σε βάθος εξηγήσεις των Κ. Ησυχου- ΛΑ.Ε., αφού πρόκειται για ζήτημα ποινικής δικονομίας.

 

 

ΤοΒΗΜΑ, 4 Μαρ. 2019

 

 

Δεν έγινε δεκτό σε Πορτογαλία και Γενεύη και στη συνέχεια έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Μια πτήση – μυστήριο, που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον Σκάι, το κυβερνητικό αεροσκάφους της Βενεζουέλας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελλάδα.

Είχε απογειωθεί από το Καράκας και χωρίς να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης προσγειώθηκε στην Ελλάδα.

Το αεροσκάφος πέρασε από Πορτογαλία, Γενεύη και μετά έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς στους δύο πρώτους σταθμούς δεν έγινε δεκτό.

Ζήτησε να παραμείνει για μία ώρα για ανεφοδιασμό στην Ελλάδα αλλά παρέμεινε τέσσερις, για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο.

(more…)

Ισχυρή ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στην Ευρωβουλή
Monday
18/03/2019
23:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr ΛΑ.Ε.
0

Σχόλιο G-M-R :  Αυτό είναι το μάθημα που πήρε η ΛΑ.Ε.  και ο πρόεδρος της κ. Λαφαζάνης από τα Κίτρινα Γιλέκα;

Δημοκρατική Ανατροπή=Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός και μάλιστα “τι κι αν είναι Κατοχικός”;

Βέβαια, όταν ως πολιτευόμενοι, βουλευτές, υπουργοί, προσποιούντο μειωμένο καταλογισμό όταν δεκάδες δικογραφίες εσχάτης προδοσίας κατέκλυζαν την Κατοχική Βουλή, το μόνο που τους “απομένει” είναι τα οφίτσια του πολιτεύεσθαι.

Γι’ αυτό και λοιδορούν και απορρίπτουν μετά βδελυγμίας, προτάσεις σαν και αυτήν ΕΔΩ.

Άμα θέλετε την ΛΑ.Ε.ική Ενότητα σε Βουλή-Ευρωβουλή με “Δημοκρατικές Διαδικασίες”=Αντιπροσωπευτικοκοινοβουλευτικός “Τι κι αν είναι Κατοχικός” μονόδρομος, χάρισμά σας σύντροφοι.

Μόνο, σας παρακαλούμε, σταματήσατε την κοροϊδία για πατριωτικό κλπ μέτωπο.

Γιατί αν θέλατε έστω και να συμμετέχετε σε Πατριωτικό Μέτωπο (δεν συζητάμε να πρωταγωνιστήσετε στην δημιουργία του), δεν θα κάνατε πως δεν ξέρετε την ύπαρξη του άρθρου 120Σ (εδώ).

Τα ίδια ισχύουν για ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όσο για τα μικρότερα αντιμνημονιακά πολιτευόμενα σχήματα, τα καλύτερα εξ αυτών έχουν προσφέρει σημαντική αντιμνημονιακή τεκμηρίωση, αλλά παραμένουν και αυτά προσκολλημένα στην αντι-δημοκρατική/αδιέξοδη πρακτική του διαρκώς προεκλογικού διαγκωνισμού (γι αυτό και υποπίπτουν και σε άκρως σοβαρά και επικίνδυνα για τον επιδιωκόμενο σκοπό, ηθικά/δεοντολογικά, παραπτώματα).

 

 

 

Iskra_gr, 18 Μαρ. 2019

 

 

Διαφήμιση της ΛΑ.Ε. για τις Ευρωεκλογές.

 

 

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

Η Απόφαση της ΛΑ.Ε για τις Ευρωεκλογές
Saturday
02/03/2019
10:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΛΑ.Ε.
0

Σχόλιο G-M-R :    Εις τάς Ευρώπας, θα δώσει αγώνα η ΛΑ.Ε. κατά του νεοφιλελευθερισμού. Καθάρισε η ΛΑ.Ε. με το καθεστώς Κατοχής στην Πατρίδα μας, τώρα θα απελευθερώσει την Ε.Ε. με ένα νέο αριστερό ευρωπατριωτικό μέτωπο.

Με το αζημίωτο από τον γαλαντόμο, για πολιτευόμενους ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ευρωνεοφιλεύλευθερο κοινοβουλευτικό κορβανά πάντα.

 

ΛΑ.Ε. , 26 Φεβ. 2019

 

Το Πολιτικό συμβούλιο της ΛΑΕ στη συνεδρίασή του την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 ενέκρινε ομόφωνα κείμενο πρότασης της Λαϊκής Ενότητας για τις Ευρωεκλογές, το οποίο θα απευθύνουμε σε πρόσωπα και συλλογικότητες του αριστερού, προοδευτικού και δημοκρατικού αντιμνημονιακού χώρου για συζήτηση και συνυπογραφές.

Επίσης το Π.Σ. της ΛΑΕ αποφάσισε τη συγκρότηση στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της επιτροπής, που θα αναλάβει την προώθηση αυτής της πρότασης, την πολιτική καμπάνια για τις ευρωεκλογές και την συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Τέλος, ζήτησε από τις περιφερειακές, τοπικές και θεματικές οργανώσεις της ΛΑΕ να στείλουν σε αυτή την επιτροπή προτάσεις υποψηφίων για τις ευρωεκλογές με κριτήρια γεωγραφικά, κινηματικά, συνεργασιών, συλλογικοτήτων που συμμετέχουν στη ΛΑ.Ε αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την ενισχυμένη συμμετοχή γυναικών και νεώτερων ηλικιών.

Απόφαση Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ για τις ευρωεκλογές

Το ΠΣ της ΛΑΕ εκτιμώντας ότι:

  • η συσπείρωση και ενίσχυση της Ριζοσπαστικής και Ανυπότακτης Αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι επιβεβλημένη και αναγκαία για να δυναμώσει το ρεύμα ρήξης και ανατροπής με την Ευρωζώνη και την ΕΕ, με στόχο την έξοδο από την ευρωζώνη και την αποδέσμευση από την ΕΕ,

(more…)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ – Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΠΓΔΜ
Tuesday
29/01/2019
03:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΛΑ.Ε. ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

FYROM και «Μακεδονικό»: Υπάρχει φερέγγυα λύση;

Από Γιάννης Τόλιος

25/01/2018

 

https://bit.ly/2TjFjQ9

 

Το λεγόμενο «Μακεδονικό» και η ονομασία της FYROM (former Yugoslav Republic of Macedonia, ή πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), έχει εξελιχθεί σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα που επισκιάζει άλλες κρίσιμες πτυχές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα βγήκε στην επιφάνεια, εξ’ αιτίας των στρατηγικών σχεδιασμών των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, οι οποίοι επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τη FYROM (με ένταξη της στο ΝΑΤΟ), ως ένα ακόμα ορμητήριο των γεωστρατηγικών τους επιδιώξεων στην ευρύτερη περιοχή της Ευρω-Ασίας, ιδιαίτερα μετά τις τριβές με την Τουρκία και κλείσιμο της βάσης του Isirlik στα Άδανα της Μ.Ασίας.

Το πρόβλημα είναι γνωστό. Μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας (1991) με τις μεθοδεύσεις των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Γερμανίας, το νότιο τμήμα της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας, έγινε το 1993 μέλος του ΟΗΕ με την προσωρινή ονομασία FYROM, ενώ μερικά χρόνια αργότερα αποφασίστηκε η συγκρότηση διμερούς επιτροπής διαλόγου, μεταξύ Ελλάδας-FYROM, για το οριστικό όνομα, με διαμεσολάβηση του αμερικανού διπλωμάτη Μάθιου Νίμιτς. Παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις και κατάθεση εναλλακτικών προτάσεων, δεν κατέστη δυνατή ως σήμερα, μια αμοιβαία αποδεκτή ονομασία.

(more…)

Ανοικτή επιστολή-κάλεσμα της ΛΑ.Ε προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ για πολιτική συνεργασία
Wednesday
28/02/2018
20:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑ.Ε.
0

 

Σχόλιο G-M-R:     Θα ήταν ευχής έργον να πραγματοποιηθεί η συνεργασία που ζητάει η ΛΑ.Ε., έτσι όπως ακριβώς την ζητάει, σε όλες της τις πλευρές .
Όμως, πέρα από τις εγγενείς δυσκολίες έστω και συζήτησης του θέματος από πλευράς ΑΝΤΑΡΣΥΑ, υπάρχει το σοβαρότατο ζήτημα της στάσης της ΛΑ.Ε. απέναντι σε συγκεκριμένες προτάσεις αντιστασιακής-απελευθερωτικής συνέργειας και απέναντι σε συγκεκριμένες αντιστασιακές δράσεις.
Μέχρι στιγμής, παρ’ ότι η ΛΑ.Ε. αντιμετωπίζεται ως συμμαχική δύναμη, η ίδια η ΛΑ.Ε. απαξιώνει ποικιλοτρόπως (τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία είναι διαθέσιμα), τόσο τις προτάσεις που δέχεται, όσο και τις εναντίον Χρεοκρατίας-Τραπεζοκρατίας-Κυβερνώντων-Συνενόχων δημόσιες δράσεις-αντιστάσεις-ενέργειες-επιστημονικές εργασίες. 
Αν δεν δούμε έγκαιρα την αλληλέγγυα και συναγωνιστική πλευρά της ΛΑ.Ε., τότε το παραπάνω κάλεσμα αφορά ΜΟΝΟ καλλωπισμένη πρόταση εκλογικής συνεργασίας, για κατάκτηση του “στρατηγικής σημασίας κοινοβουλευτικού στόχου 3%” ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Βέβαια, το αναφερόμενο θέμα πολιτικής συμπεριφοράς δεν ισχύει μόνο για την ΛΑ.Ε..
Ισχύει για κάθε κόμμα που προσβλέπει τα μέγιστα, στον Αντιπροσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό, εμποδίζοντας-λοιδορώντας ποικιλοτρόπως την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ- ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

 

 

G-M-R, 28-22018

Ολόκληρη η ανοικτή επιστολή κάλεσμα της Λαϊκής Ενότητας προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κοινή δράση και κεντρική πολιτική συνεργασία έχει ως εξής:

Δημόσια πρόσκληση της ΛΑ.Ε για συνάντηση προς την ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αναγκαία όσο ποτέ η κοινή δράση και το πολιτικό μέτωπο των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Με την παρούσα επιστολή σας απευθύνουμε πρόσκληση για μια συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης την άμεση οργάνωση της κοινής δράσης των δυνάμεών μας στα μέτωπα του κοινωνικού κινήματος και την επιτακτική προοπτική μίας κεντρικής πολιτικής συνεργασίαςπου θεωρούμε ότι θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς και του κινήματος στη χώρα μας.

Μία χώρα που μαστίζεται 7 χρόνια από τη μνημονιακή λεηλασία εργατικών και λαϊκών εισοδημάτων και περιουσιών, της δημόσιας περιουσίας, των ονείρων και των ελπίδων του λαού και ειδικά της νεολαίας μας.

Μία χώρα όπου οι ντόπιοι και ξένοι δυνάστες της, το κεφάλαιο, η ΕΕ, το ΔΝΤ, έχουν καταργήσει την εθνική και λαϊκή κυριαρχία και επιβάλλουν το νόμο του οικονομικά ισχυρού.

Μία χώρα με ένα λαό όμως που ξεσηκώθηκε, πάλεψε, πίστεψε και προδόθηκε αυτή την 7ετία και σήμερα αναζητά, μουδιασμένος και επιφυλακτικός πλέον, μία νέα ελπίδα για μία φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, τα μνημόνια και τη λιτότητα.

(more…)

Μήνυση της ΛΑ.Ε κατά Ρούσκα και Κοντονή για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Monday
29/01/2018
15:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr ΛΑ.Ε. Πλειστηριασμοί
0

 

Σχόλιο G-M-R:      Οι συναγωνιστές μας της αριστεράς απαξίωναν συστηματικά δικονομικές κινήσεις α) κατά εργοδοτικών (*), β) κατά μνημονιακών ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ (**).  Τα επιχειρήματα των συναγωνιστών ήταν:

“το θέμα δεν είναι νομικό, το θέμα είναι πολιτικό”, “μα πιστεύετε εις την ελληνική δικαιοσύνη;”, “εμείς ήμαστε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν ξέρουμε εμείς πως γίνεται και ξέρεις εσύ;”.

Κάποιοι από αυτούς έκαναν μήνυση για την τελευταία (ΜΟΝΟ) ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (εδώ) και τώρα για παραβιάσεις της διαδικασίας που προβλέπει η νομοθεσία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Μήπως η επιλεκτική και ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΙΚΩΣ δικονομική “αξιοποίηση” της διαρκούς εγκληματικής επικαιρότητας πρέπει να μας προβληματίσει, ιδιαίτερα αν συνδυάζεται με απαξιωτική – ειρωνική αντιμετώπιση κάθε μη δικής τους μήνυσης – καταγγελίας;

Γιατί (;)  αυτή η ΠΑΝΤΑ ΜΕΙΩΤΙΚΗ της ποινικής σημασίας του ΟΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ της εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, δικονομική(στικη) επιλογή καταγγελίας μέρους είτε δευτερευούσης σημασίας συνοδευτικής πράξης, του κάθε κύριου εγκληματικού πυλώνα της εσχάτης προδοσίας; (πυλώνα όπως: Δόλια παραπλάνηση – σφετερισμός λαϊκής κυριαρχίας-εσωτερική υποτίμηση μέσω μείωσης αμοιβών και συντάξεων με ταυτόχρονη αύξηση φορολογίας, ΤΑΙΠΕΔ ως όργανο εκποίησης της περιουσίας και κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδας, ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, πλειστηριασμοί, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, αντίποινα μέσω δυνάμεων τάξης και μέρους του δικαστικού σώματος κλπ).

Μήπως αυτή η συγκεκριμένη υπερκαθυστερημένη τακτική προσφυγής στη Δικαιοσύνη και αντισυναγωνιστικά συγκρουόμενη με κάθε προηγούμενη προσφυγή, αυτή η όψιμη και μερική ανακάλυψη δικαίου και δικονομίας, υποκρύπτει υποταγή στο συναδελφικό “κεκτημένο” του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού;

Τα λέμε αυτά διότι εν προκειμένω, την ώρα που το έγκλημα είναι ο μνημονιακός πλειστηριασμός, καταγγέλλεται η παρατυπία κατά την διενέργεια του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, καταγγέλλεται το εργαλείο, η διαδικασία του φόνου και όχι ο ίδιος ο φόνος. Και ασφαλώς, διότι η αριστερόθεν εξυμνούμενη ενότητα (αγωνιστική – δικαιϊκή – πολιτική), έχει καταντήσει ανέκδοτο προς τέρψιν των μνημονιακών δυνάμεων.

(*) Δόλια παραπλάνηση, συμμετοχή εργοδοτών σε συνδικαλιστικές διεργασίες, παραβιάσεις Υ.Α.Ε., εκβιασμοί-αντιποινα, άρνηση οφειλόμενης πληροφόρησης-διαβούλευσης, παραβίαση νομοθεσίας προσωπικών & ευαίσθητων δεδομένων,

(**) Μηνύσεις εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, δόλια μνημονιακή παραπλάνηση με σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας, μήνυση για την υπαγωγή εγκληματικής παρότρυνσης σε δημοψήφισμα, αυτό του Ιουλίου 2015 υπό τύπο “ερωτήματος” του ΝΑΙ πράγμα που οδηγούσε σε δημοψηφισματική διασφάλιση της καταστροφής της χώρας, πράγμα που τελικά οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας πραγματοποίησαν παρά το ΟΧΙ 61,3%, κλπ.

 

Iskra.gr , 25-1-2018

Ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑΕ, Δημ. Στρατούλης, Δεσ. Σπανού και Μ. Μπαρσέφσκι, καθώς και ο Αναστ.Καραγεώργος (εκπρόσωπος της Κίνησης ΑΛ.ΑΝΥ.Α. – Αλληλεγγύη, Ανυπακοή, Ανατροπή) κατέθεσαν σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στις 12.30 μ.μ., στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (κτίριο 16) μηνυτήρια αναφορά περί τελέσεως κακουργηματικώνπράξεων για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (24/1):

  1. χωρίς να έχει προηγηθεί η δημοσίευση εφαρμοστικών υπουργικών αποφάσεων για τις προδιαγραφές (τεχνικές και νομικές) της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διενέργειας πλειστηριασμών αλλά και

  2. χωρίς να έχουν υπογραφεί νόμιμα οι απαιτούμενες συμβάσεις μεταξύ των συμβολαιογραφικών συλλόγων και των εταιριών πληροφορικής που έχουν αντικείμενο την οργάνωση και διαχείριση της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ως εκ τούτου, η ΛΑΕ θεωρεί ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται παράνομα και καταθέτει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας από την Εισαγγελία να εξετάσει άμεσα το θέμα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να σταματήσει αυτή η παρανομία σε βάρος του ελληνικού λαού.

(more…)