ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Με λένε Παναγιώτη Λαφαζάνη (και πρέπει να μας λένε όλους)
Thursday
16/04/2020
01:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θαν. Πετράκος ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Βρε Παναγιώτη, και υπογράφουμε, και (πιο πολύ) ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να σε καλούμε να συστρατευτείς, ΝΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΤΕΙΣ με τον λαό και για σένα, αλλά και για τον λαό! Και να αφήσεις κατά μέρος τους στερητικού ήθους εναγκαλισμούς .

 

Θανάσης Πετράκος, 15 Απριλίου 2020

 

 

Την ώρα που ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου αποφυλακιζόταν (στις 7 Απριλίου ), ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018 για υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων, που φέρεται να έλαβε ως δώρο για το πρόγραμμα αναβάθμισης φρεγατών του πολεμικού Ναυτικού το 2003, ένας άλλος πρώην υπουργός, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλείται τη Μ. Πέμπτη για μια ακόμη φορά από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που ανήκει στην Διεύθυνση της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (ΓΑΔΑ), σε «απολογία», με κατηγορίες που αφορούν τον μισό ποινικό κώδικα, όχι βέβαια γιατί πήρε μίζες ως υπουργός ούτε βέβαια γιατί παραβίασε την καραντίνα, αλλά γιατί συμμετείχε, ως αρχηγός της ΛΑΕ, σε κινητοποίηση για να εμποδίσει κατάσχεση πρώτης κατοικίας.

Ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορείται για:

α) διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού (άρθρα 45, 168 παρ. 1 ΠΚ)
β) διατάραξης κοινής ειρήνης (και υποκίνηση) άρθρα 45, 189 παρ.2ΠΚ
γ) επικίνδυνης σωματικής βλάβης, από κοινού τετελεσμένης, και σε απόπειρα, (άρθρα 42, 45, 309-308 ΠΚ )

Όλες αυτές οι κατηγορίες αναφέρονται, στην συμμετοχή του Π. Λαφαζάνη στις 28/11/2017 (όταν πρωθυπουργός ήταν ο κ. Τσίπρας) σε μια δίκαιη, αγωνιστική και ειρηνική κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, που διεξάγονταν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και οι όποιοι πλειστηριασμοί, λόγω της κινητοποίησης ανεστάλησαν.

Είναι απίστευτο! Τα δικαστήρια την περίοδο αυτή είναι κλειστά, οι δικηγόροι δεν εργάζονται, και οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν. Όμως το περίφημο «Τμήμα για την Προστασία του Κράτους» σπεύδει να καλέσει τον Π. Λαφαζάνη να απολογηθεί!

Ο στόχος, αυτής της απροκάλυπτης πολιτικής δίωξης, είναι προφανής και αποσκοπεί στην τρομοκράτηση των πολιτών και των κινημάτων, που αγωνίζονται για κοινωνική δικαιοσύνη, και δημοκρατία στη χώρα μας.

Κυβέρνηση και πολιτικό κατεστημένο, πίσω από την δήθεν δημοκρατική τους φρασεολογία, εν μέσω πανδημίας, και μπροστά στην επερχόμενη κρίση και τα νέα μνημόνια που ακολουθούν, επιχειρεί να μετατοπίσει την πολιτική κατάσταση της χώρας μας σε όλο και πιο αυταρχικές -αντιδημοκρατικές κατευθύνσεις. Τους πληροφορούμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Επειδή λόγω της καραντίνας, και μη μπορώντας να του συμπαρασταθούμε με την φυσική μας παρουσία, στον Παναγιώτη Λαφαζάνη τονίζουμε ότι ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ και ζητάμε από την «Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη» και τη κυβέρνηση να σταματήσουν, επί τέλους οι διώξεις εναντίον του Παναγιώτη Λαφαζάνη όπως και εναντίον όλων των άλλων αγωνιστών, που διώκονται γιατί αγωνίστηκαν για να προστατευόσουν τη πρώτη κατοικία των φτωχοποιημένων λαϊκών οικογενειών από τα αρπακτικά funds και τις Τράπεζες.

Καλούμε τον κάθε δημοκρατικό πολίτη ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης να υπογράψει το
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

Πηγή: efsyn.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.