ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πολιτικά ορφανή η κοινωνική δυναμική αμφισβήτησης…
Sunday
19/03/2023
17:30 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός ΕΚΛΟΓΕΣ Ελευθ. Τζιόλας ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0

Σχόλιο GMR:   Ακριβέστατος ο κος Τζιόλας! “…ουσιαστική επιβεβαίωση της αδυναμίας να αναδειχθεί στην περίοδο που διανύουμε ένα συγκροτημένο πολιτικό ρεύμα με στόχο ριζικούς μετασχηματισμούς με ταυτότητα, στρατηγική, κορμό και πρόσωπα.“.

 

Η G-M-R προτεινει:

 

1)- δεξαμενή σκέψης-δράσης (κορμός = σύσταση και λειτουργία, με την μέθοδο “δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο”, μιας διαδικτυακής “Δεξαμενής Σκέψης & Δράσης για ΕΙΡΗΝΗ-ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, για “δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης μεταξύ πολιτών και λαών. Συντόμως: “δ.ά.δ.α.” Ειρήνης-Προκοπής”. )

για

2)- ριζικό μετασχηματισμό ( Μετωπικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση + ότι συμπληρωθεί), με

3)- ταυτότητα ( δ.ά.δ.α.” Δικαιοσύνης-Ανιδιοτέλειας-Δημοκρατίας-Αλληλεγγύης μεταξύ πολιτών και λαών. )

και

4)- στρατηγική (Επιχειρησιακό Σχέδιο από τώρα ως όσο αντέξει στο μέλλον = τριπλοσυνδυασμένη παρεμβατικά-δικαιϊκά/επιστημονικά-πολιτικά/όχι κομματικά, από τα “χαμηλά” ως και διεθνώς, αξιοποίηση άρθρου σας-σχολίου μας – δ.ά.δ.α. (*) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΝΤΙdebtocracy ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ )

και

5) – πρόσωπα, εσείς αρχικά (πάντα υπάρχει αρχή ιδανικά και αρχές-βάση-ταυτότητα), οι παραλήπτες, αν συμφωνείτε.

_.

 

 

 

 

Ελευθ. Τζιόλας, 19 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Από τη μέρα του ατυχήματος στα Τέμπη και μετά, είναι εμφανής, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μια ευρύτατη, έντονη ποιοτική διαφορά μεταξύ πολιτών και πολιτικού συστήματος. Θα μπορούσα να το πω και διαφορετικά: μεταξύ κοινωνίας και πολιτικής τάξης. Τα πιο δυναμικά και ευαίσθητα τμήματα της κοινωνίας, τα οποία δυνητικά μπορούν να δημιουργήσουν και δυναμικές βαθύτερων αλλαγών, κινούνται σε τροχιά αμφισβήτησης συνολικά του πολιτικού συστήματος. Συστήματος που στη συνείδησή τους έχει καταγραφεί και στη ζωή τους έχει βιωθεί ως διεφθαρμένο, ανήθικο, αναξιόπιστο, φαρισαϊκό και άδικο.

Υπάρχει η αίσθηση ότι οι κοινωνία, με πιο ενεργητικά τα δυναμικά της τμήματα, επιθυμεί να αποτινάξει από το σώμα της έναν κακοήθη όγκο που έχει επικαθήσει πάνω της, την απομυζά και ταυτόχρονα τη φθείρει και τη διαφθείρει. Το κοινωνικό αυτό αίτημα απελευθέρωσης και επανακαθορισμού των πραγμάτων δεν έχει προσλάβει ακόμα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά. Πολύ περισσότερο δεν έχει συγκροτηθεί σε ρεύμα που θα διαπερνά, θα σπονδυλώνει και θα εκπροσωπεί την κοινωνική κινητικότητα.

Σε πλήρη αναντιστοιχία με την κοινωνία, με τον εσωτερικό βρασμό της και τη διάθεσή της για αποτίναξη του ”διεφθαρμένου συστήματος” βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις. Σχεδόν στο σύνολό της, η πολιτική τάξη έχει μοναδικό σκοπό την επιβίωση και αναπαραγωγή της. Σχεδόν αποκλειστική μέριμνά της είναι η αύξηση των εκλογικών ποσοστών. Σ’ αυτή την οριακή στιγμή, παρά τις λεκτικές διαφοροποιήσεις, η πολιτική τάξη εννοεί τον εαυτό της (ποτέ δεν τον αρνήθηκε) σαν αναπόσπαστο τμήμα του συστήματος που η κοινωνία αμφισβητεί και αρνείται. Επιβεβαιώνει με αυτόν τον τρόπο στα μάτια των ενεργών τμημάτων της κοινωνίας ότι βρίσκεται ενσωματωμένη στο διεφθαρμένο σύστημα, αδύναμη για πολιτικές κοινωνικών αλλαγών.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Άρση ασυλίας βουλευτή του ΜέΡΑ25 : Κοινοβουλευτική δικτατορία καταγγέλλει ο Βαρουφάκης
Monday
30/11/2020
16:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΜέΡΑ25
0

 

Σχόλιο GMR: Η ΑΓΑΣΤΗ κατά κάθε διαδήλωσης (ιδία 2011-2014) συνεργασία μπαχαλάκηδων με δυνάμεις καταστολής, είναι από όλους, εκτός της Ελληνικής Δικαιοσύνης (Ε.Δ.)! βιωματικά διαπιστωμένη.

Μπαχαλάκηδες και Αστυνομικοί βαρούν τους διαδηλωτές.

Φυσικά, ουδόλως ενοχλήθηκε η Ε.Δ. από τους κοινοβουλευτικούς πατερούληδες.

Τι καλύτερη ευκαιρία για την διωκόμενη βουλευτή, να μεταβληθεί από κατηγορούμενη σε κατήγορο και μάλιστα να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της μπαχαλοαστυνομικής συνεργασίας, υπενθυμίζοντας και πρότερες σχετικές καταγγελίες του ΚΚΕ «Kουκουλοφόροι» του συστήματος και Νέα ένταση με ΚΚΕ για τις συλλήψεις , το οποίο όμως δεν θέλησε να “τραβήξει” το θέμα ως εκεί που έπρεπε.

Εν τέλει, διωκόμενη βουλευτής, ΚΚΕ και κομπανία(ΣΥΡΙΖΑ=Χρεοκρατια-ΜέΡΑ25=Αποεθνοποίηση & Αναγνώριση του Χρέους, τι ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ!), υπερασπίστηκαν την λειτουργία ντροπή του άρθρου 86Σ, όπως ακριβώς ΑΚΡΩΣ ΑΦΑΣΙΑΚΑ/Δεν είδα-Δεν άκουσα, έπραξαν με τις μηνύσεις/ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ εσχάτης μνημονιακής προδοσίας, αυτοκαθιστάμενοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΛΑΟΥ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ) του Μνημονιακού Εγκλήματος.

 

Υπάρχει επίσης, πάμε σε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες τώρα απ αυτές που δεν τις γράφει η ιστορία-τις γράφουν οι συνειδήσεις, η ΕΠΙΣΗΜΗ διαβεβαίωση συνεργασίας Αστυνομίας-μπαχαλάκηδων (το βάθος το της οποίας ουδέποτε διερευνήθηκε εισαγγελικοδικαστικά) του νομικού και υποψηφίου βουλευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κου Κ.Παπαδάκη, από την εδώ Το μήνυμα του Πολυτεχνείου νίκησε – Αποτιμήσεις της επόμενης μέρας ανάρτησή μας, όπου και το σχετικό απόσπασμα:

 

———————–

(**) Ο κος Παπαδάκης έχει ΠΛΗΡΗ και “δικαιολογητική” ΓΝΩΣΗ των συνεπειών των μπαχαλοσυνεργατών της ανταρσυα:

Διαφορετικά, πρόκειται για μία αυθαιρεσία πολύ μεγαλύτερη από εκείνου του «μπάχαλου» που πετάει μία πέτρα στην αστυνομία, ύστερα τρυπώνει στο κοινό μπλοκ των διαδηλωτών για να κρυφτεί και εξαιτίας της ενέργειάς του αυτής το κοινό μπλοκ των διαδηλωτών που δεν ρωτήθηκε ούτε συναίνεσε για αυτήν την πράξη, αντιμετωπίζει τα χημικά και το ξύλο.”

Πέρα από το ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για πέταγμα μιας πέτρας, αλλά για συστηματική-χρόνια διάλυση κάθε διαδήλωσης ιδιαίτερα από 2011 ως 2014, σε συνεργασία με την αστυνομία, προσθέτουμε:

Εμείς ενημερώνουμε τον κο Παπαδάκη, πως το “μπάχαλο” με την “μικρότερη της αστυνομικής αυθαιρεσία” που τυγχάνει της ιδεολογικονομικοπολιτικής στήριξης του ευρύτερου πολιτικού χώρου του ως και μέχρι ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ (σε αντίθεση με το ΚΚΕ), δεν κρύβεται, μπλέκεται με διαδηλωτές απειλώντας τους με γυαλισμένο μάτι και με σιδεροσφυριά κάτω από τα μπουφάν.

——————————————–

Υπάρχει επίσης και το το “τεκμήριο της διαφορετικότητας”! Ιωάννα Κούρτοβικ!: Το τεκμήριο της διαφορετικότητας, όπως τα συνεργαζόμενα με κάθε καρυδιάς πολιτικάντικο καρύδι ΜΜΕ, προσπαθούν να μας πείσουν.

Πίσω από αυτήν την αγιογραφία, κρύβεται ένα πρόσωπο, “εξέχον”, ως ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και νομικός υπερασπιστής ΚΑΙ ιδεολογικός υπερασπιστής.

Αυτό (το και ειδικότερο και γενικότερο φυσικό και ιδεολογικό πρόσωπο), ΓΝΩΣΤΟ ως εχθρικό μέχρι θανάτου προς την άρχουσα τάξη, ας βγάλουν βέβαια τα μάτια τους, έχει ΔΥΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΡΤΕΝΑΙΡ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Τακτικές, του τύπου, πότε αλληλοσκοτωνομένοι και πότε αγαστά συνεργαζόμενοι, οι αριστεροί της διαφορετικότητας”, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ κατά κάθε τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά-δικαιϊκά-πολιτικά! (Όχι κομματικά) κοινωνικής αντίστασης.

Το “ενοχλητικό” για την κοινωνία, είναι, πέραν της ωμής απειλής διαδηλωτών με μπαχαλοσιδεροσφυριά (για να υπακούσουν και αποδεχθούν τις προβοκατόρικες μεθόδους τους οι πολίτες, αντί να βγάλουν τα μάτια τους με το σύστημα σε καταδικές τους διαδηλώσεις), πως πλασάρονται και από τα ΜΜΕ, ως, καλοί άνθρωποι, που δεν θέλουν να μας βάλουν στο κεφάλι τις απόψεις τους με τα σφυριά, αλλά πρόκειται για , “«μία χούφτα απλούς λαϊκούς ανθρώπους» υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ιδιοτελή σκοπό την κατάχρηση της εξουσίας, αλλά να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης στην κοινωνία.”.

Όσο για την εμφάνιση κάποιας γνήσιας, δηλαδή τριπλοσυνδυασμένης αγωνιστικά/οικονομικοδικαιϊκά/πολιτικά (Όχι κομματικά) αντιμνημονιακής παρουσίας, μην την είδατε μην την απαντήσατε ΣΤΑ ΜΜΕ που συμπαθούν ακόμα και την ατομική τρομοκρατία.

 

Κι αν η κοινωνία δεν δεχθεί την επ’ αυτής αντιστασιακή κυριαρχία τους, της σπάνε και το κεφάλι, άντε και καμιά “παράπλευρη απώλεια”. Άσε που σε όλα τα εδώ https://greek-market-research.com/clink/ergasia-dikaio/ κομβικής σημασίας εργατικά ζητήματα επί των οποίων τους ζητήθηκε μελέτη και συνδικαλιστική-νομική συνεργασία (παρών και ο Νίκος Γουρλάς/Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων:”είναι καλή ιδέα”) εκώφευσαν, ως ευρύτερος “αντισυστημικός-αναρχικός αλλά και Τι κι αν είναι κατοχή πολιτευόμενος σχηματισμός”.

Επισημαίνουμε επίσης, πως ενώ στις υποθέσεις των Ντ.Π. ικανότατου συνδικαλιστή του χώρου του και Ηρ.Π. συνδικαλιστή και Ανθρώπου, τους συνδράμαμε στον δίκαιο αγώνα τους, αλλά και με την ανάρτηση της αρθρογραφίας επιστημόνων της ανταρσυα, βλέπετε τους συνδέσμους της G-M-R,  Σ.Μαυρουδέα, Π.Μαυροειδή, Γ.Βασσάλου, Λ.Βατικιώτη, Ν.Στραβελάκη, κλπ, η συμπεριφορά του γενικότερου σχήματος, είναι από απαξιωτική ως εχθρική, με εξαίρεση μέχρι στιγμής την ανθρώπινη συμπεριφορά των Ν.Στραβελακη, Λ.Βατικιώτη, του αείμνηστου Γ.Δελαστίκ και του εξαιρετικού Π.Αντωνόπουλου, που η νομική του υπεράσπιση δεν μας δέχτηκε ως μάρτυρες υπεράσπισης όταν προσφερθήκαμε επί της υπόθεσης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου .

_

 

 

 

 

in_gr, 26 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Σφοδρή είναι η αντίδραση του ΜέΡΑ25 για την δίωξη της βουλευτή, Αγγελικής Αδαμοπούλου. Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει λόγο για διολίσθηση σε «κοινοβουλευτική δικτατορία» ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25 ευχαριστεί Τζανακόπουλο και Γκιόκα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αντίστοιχα που αντιτάχθηκαν σε ΝΔ και Ελληνική Λύση οι οποίες στήριξαν την άρση της ασυλίας της ύστερα από έγκληση της ΕΛΑΣ

 

Σφοδρή είναι η αντίδραση του ΜέΡΑ25 και του Γιάνη Βαρουφάκη, για την δίωξη της βουλευτή, Αγγελικής Αδαμοπούλου. Μάλιστα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για διολίσθηση σε «κοινοβουλευτική δικτατορία».

 

Δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις

ΝΔ και «Ελληνική Λύση» στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τάχθηκαν υπέρ της άρσης της ασυλίας της κα Αδαμοπούλου ύστερα από έγκληση της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Κεντρική Μακεδονία για «συκοφαντική δυσφήμηση», επειδή η κα Αδαμοπούλου στις 2 Ιουλίου και κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις», είχε υποστηρίξει από το βήμα της Βουλής ότι στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχουν αστυνομικά όργανα που φορούν κουκούλες και ρίχνουν βόμβες μολότοφ, προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις.

Ο κ. Βαρουφάκης, σε ανάρτησή του τόνισε, ότι «η δίωξη βουλευτών που δεν «συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις» συνεχίζεται. Νέος στόχος η Αγγελική που τόλμησε να πει την αλήθεια στη Βουλή. Αφού έχασαν τον έλεγχο της πανδημίας επιταχύνουν συνειδητά την διολίσθηση προς την κοινοβουλευτική δικτατορία».

 

Άθλια αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά

Το ΜέΡΑ25, σε εκτενή ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι «με άθλια αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, κυρίως από την πλευρά της συμπολίτευσης, συνεχίζεται η προσπάθεια φίμωσης των βουλευτών και ειδικά των βουλευτών του ΜέΡΑ25. Μετά την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας τους από αστυνομικά όργανα, τώρα παρεμποδίζεται και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, η πολιτική κριτική και η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και τα όργανα του κράτους».

Προσθέτει ότι η δίωξη της βουλευτού του ΜέΡΑ25, Αγγελικής Αδαμοπούλου, «για όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής στην διάρκεια της ψήφισης του αντισυνταγματικού και χουντικής κοπής νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις, σχετικά με την δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών καταστολής του διεκδικητικού κινήματος, είναι καθαρά πολιτική, αντιδημοκρατική και αυταρχική».

(more…)

Ελένη Ζαρούλια: Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου διορίστηκε στην Βουλή
Saturday
03/10/2020
15:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντιπροσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός ΒΟΥΛΗ Ελ. Ζαρούλια Χ.Α.
0

Σχόλιο GMR: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η Βουλή, με ΑΥΤΟΝ τον κανονισμό, “τι κι αν είναι ΚΑΙ Κατοχική”, ουρά οι αντιμνημονιακοί, πατριώτες, κομμουνιστές, θεοσεβούμενοι (λένε), σωτήρες να χωθούν μέσα.

Και η μη κοινοβουλευτική και μη μνημονιακή, ιντελιγκέντσια, “παρατηρεί τα δρώμενα”;

._

 

 

NewsBomb, 2 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

 

Η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, διορίστηκε στη Βουλή ως μετακλητή υπάλληλος όπως ανακοινώθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», σημειώνει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια το κόμμα της αντιπολίτευσης προσθέτει: «η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

«Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κείμενο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με την υπ΄ αρ. 10747/7309/24-9-2020 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΥΕ, προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 1θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, Α΄ 51/1997), όπως ισχύει, στον πρώην Προέδρο Κ.Ο. “ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 35 και 36 του προαναφερόμενου Κανονισμού, η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, με το 7ο Μ.Κ. όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής».

 

Βάσει κανονισμού ο διορισμός της Ελ. Ζαρούλια αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές

Με βάση τον Κανονισμό της Βουλής τα πρώην κοινοβουλευτικά κόμματα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν τον διορισμό μετακλητού υπαλλήλου, αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές για την υπόθεση διορισμού στη Βουλή της κυρίας Ελ. Ζαρούλια, τέως βουλευτού της Χρυσής Αυγής και συζύγου του υποδίκου επικεφαλής του κόμματος Β. Μιχαλολιάκου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο πρόεδρος της ΧΑ ζήτησε να αρθεί ο διορισμός του προηγούμενου μετακλητού που είχε, και ζήτησε τον διορισμό της κας Ζαρούλια. Όσο για το χρόνο (διορισμού), ανέφεραν πως προ ολίγων ημερών έκανε τη σχετική αίτηση ο Β. Μιχαλολιάκος.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr