ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Απίστευτη καταγγελία Δοξιάδη: Κατάσκοπος της Τουρκίας η σύντροφος του διπλωματικού συμβούλου του Τσίπρα
Saturday
20/03/2021
13:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Απόσ. Δοξιάδης Εξωτερική Πολιτική
0

Σχόλιο GMR:   Μην φανταστείτε πως ο Καθηγητής Νομικής Ανδρέας Λοβέρδος σταμάτησε (Καθηγητής Νομικής ων) τις ενέργειές του κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ σχέσης του Συμβούλου του Πρωθυπουργού με την ΕΠΙΣΗΜΩΣ γνωστή υπάλληλο του τουρκικού κράτους. Η παύση προϋποθέτει εκκίνηση πλην όμως το δεύτερο ενέταξαν μετά του Αδώνιδος  στον χαρτοπόλεμο αντιπολιτευτικών πυροτεχνημάτων με το πρώτο να ακολουθεί ως “φυσική” κατάληξη.

Μια και τέτοια τερτίπια είναι και γνωστά και γνώριμα σε όλη την ομάδα, δεν θα κόστιζε και κάτι να μετατραπεί η σοβαρότητα του θέματος σε ζήτημα σεξισμού που “αβρόχοις ποσίν” κατάπιε ο Καθηγητής Νομικής.

Ο Δικαιωματισμός (η επί των δικαιωμάτων του ανθρώπου δόλια παραπλάνηση-τεχνητά δημιουργημένη σύγκρουση δικαιωματισμού-δικαιωμάτων, προς δόξα του “διαίρει και βασίλευε”), αφορά πέραν της πολιτικής και προδοτικής αλητείας του ΣΥΡΙΖΑ(*), ολόκληρο το φάσμα του “Τι κι αν είναι κατοχή” αντιπροσωποκοινοβουλευτισμού, από δεξιά https://greek-market-research.com/article/diethnis-typos-gia-ton-nikola-giatromanolaki-istoriki-stigmi-me-ton-proto-anoichta-omofylofilo-ypoyrgo-stin-ellada/ , ως “αριστερά” https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ .

—————

(*) https://greek-market-research.com/clink/to-tsoglani-vasika-enochos-eschatis-prodosias/ ,

https://greek-market-research.com/clink/dritsas-syriza-mia-fora-sto-examino-viasmoi-mikron-paidion/ ,

https://greek-market-research.com/clink/katroygkalos-chrysogonos-tekmirionoyn-tin-eschati-prodosia-toys/ ,

https://greek-market-research.com/clink/papadimoyleios-dexio-aischyni/ .

_.

 

 

 

Απόσ. Δοξιάδης, 13 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

Μια συγκλονιστική καταγγελία κάνει ο γνωστός συγγραφέας και σκηνοθέτης Απόστολος Δοξιάδης.

 

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, παραθέτοντας μια σειρά από στοιχεία, υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας όσο καιρό ήταν πρωθυπουργός είχε ως διευθυντή του διπλωματικού του γραφείου στο Μαξίμου έναν διπλωμάτη που συζούσε με μια Τουρκάλα κατάσκοπο!

Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, που παραμένει και σήμερα στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν γνωστό ότι είχε δεσμό και συζούσε με τη Φεϊζά Μπαρουτσού, νο3 στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που έρχεται τώρα να καταγγείλει ο Απόστολος Δοξιάδης είναι ότι η συγκεκριμένη διπλωμάτης λειτουργούσε ως κατάσκοπος της Τουρκίας.

Αναλυτικά η καταγγελία του Δοξιάδη:

Όταν άρχισε η υπόθεση των Οκτώ, πληροφορήθηκα κατάπληκτος ότι ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ονόματι Βαγγέλης Καλπαδάκης, συζούσε με ανώτατο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας, την σύντροφό του Feyza Barutçu.

(more…)