ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χιλιάδες παρακολουθήσεις πολιτών εν αγνοία τους από την ΕΥΠ
Wednesday
12/01/2022
13:19 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
0

 

Σχόλιο GMR: Η άρση απορρήτου των επικοινωνιών δικαιολογείται ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Σε αντίθετη περίπτωση, συνυπεύθυνη ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ (και αυτοί δηλαδή που ψήφισαν όχι, αλλά στην πράξη δεν το καταπολέμησαν τριπλοσυνδυασμένα – αγωνιστικά – δικαιϊκά – πολιτικά μαζί και αλληλέγγυα με την κοινωνία, αφήστε δε τους εν κοινωνική υπνώσει διανοούμενους).

_.

 

 

 

 

InfoWar, 05 Ιαν. 2022

 

 

 

Χιλιάδες πολίτες παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να λάβουν γνώση αυτής της παρακολούθησης, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ των Νικόλα Λεοντόπουλου, Θοδωρή Χονδρόγιαννου και Σταύρου Μαλιχούδη για το Reporters United.

Με εκπρόθεσμη και άσχετη τροπολογία που κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου 2021 σε πολυνομοσχέδιο με «κατεπείγουσες ρυθμίσεις» για την αντιμετώπιση της πανδημίας, άλλαξαν οι κανόνες για την άρση απορρήτου των επικοινωνιών. Με τις υπογραφές του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, η τροπολογία στέρησε από την Αρχή του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) τη δυνατότητα να γνωστοποιεί στους πολίτες την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους από την ΕΥΠ, αν ο λόγος της παρακολούθησής τους αφορά την εθνική ασφάλεια.

(more…)

«Με το νόμο» ηλεκτρονικό φακέλωμα εργαζομένων και έλεγχος με κάμερες!
Wednesday
28/08/2019
12:57 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεράσ. Λιβιτσάνος ΕΡΓ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
0

 

Σχόλιο GMR : Δέκα χρόνια “αντιμνημόνιο” (*) με κανένα αντιμνημονιακό σχήμα να επιθυμεί την εργατική-ταξική συνεργασία (**) κατά των ενόχων εσχάτης προδοσίας. Γι αυτό πλέον, όταν μιλάμε για τεκμηρίωση υπέρ του Εθνικού νομίσματος, υπέρ των καταγγελιών κατά ΕΕ-ευρωζώνης-ΔΝΤ, κλπ, προσθέτουμε τις αδιαμφισβήτητες πλέον αιτίες και υπαιτιότητες μετατροπής/εκμετάλλευσης του αντιμνημονιακού λαϊκού αισθήματος σε αντιπροσωποκοινοβουλευτική (τι κι αν είναι Κατοχική) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

(*) δήθεν αντιμνημόνιο, διότι αντι-μνημόνιο και φανατική υποστήριξη του κατοχικού αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ.

(**) έμψυχου και τεκμηριωτικού υλικού, δηλαδή αντιμνημονιακών πολεμοφοδίων.

 

 

Γεράσιμος Λιβιτσάνος, 26 Αυγούστου 2019

 

 

Η κυβέρνηση, σε νομοσχέδιο των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης, θεσμοθετεί τον «μεγάλο αδελφό»

Το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων που …κατακεραύνωνε πριν μερικές μέρες ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, αναφορικά με την αιτιολόγηση των απολύσεων, θεσμοθετείται με κατεπείγον νομοσχέδιο για τα προσωπικά δεδομένα που ψηφίζεται την ερχόμενη Δευτέρα. Στο ίδιο νομοθέτημα προβλέπεται χωρίς περιορισμούς η χρήση κάμερας για την παρακολούθηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων.

Στις 18 Αυγούστου ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, υπερασπιζόμενος την τροπολογία που είχε φέρει στις 8 Αυγούστου για την κατάργηση της υποχρεωτικής αιτιολογίας της απόλυσης καθώς και την υπογραφή της εφαρμοστικής απόφασης είχε δηλώσει ότι «με βάση τον ‘βάσιμο λόγο’ απόλυσης, που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ παραμονή των εκλογών, έφερε ταυτόχρονα το πρωτοφανές ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων. Στο πληροφοριακό σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ” καταχωρούνταν οι λόγοι που ο εργοδότης θεωρούσε ότι ήταν εκείνοι που έπρεπε να απολυθεί ο εργαζόμενος. Αύριο, καταργείται το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων».

(more…)