ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Άλλο η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος, άλλο «ξεμπερδέψτε μόνοι σας»
Friday
31/07/2020
15:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Ευάγ. Καλούσης ΚΥΠΡΟΣ Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR: Το συγκεκριμένο άρθρο ξεφεύγει από την “κυβερνητική γραμμή”, ο αρθρογράφος, μπορεί ως συνολική δημοσιογραφική δουλειά να μην, ξεφεύγει/αναδεικνύει αλήθειες-κομβικά σημεία ΠΕΡΑ από την ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ (αυτής η άλλης από το 2010 κυβέρνησης), καλό όμως είναι να αξιοποιούμε τις επιμέρους “παρεκτροπές” του συγκεκριμενου αρθρογράφου όπως και άλλων αρθρογράφων, ενδεικτικά του αρθρογράφου/καθηγητή Νομικής κου Αγγέλου Συρίγου σχετικά με την αντιδικαιϊκή/αντεθνική εφεύρεση της επήρειας του Καστελόριζου.   Έπειτα, ας το παραδεχθούμε, αν “ξέφευγε του επιτρεπτού” από την συστημική γραμμή, θα έπρεπε να γράφει όχι ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, αλλά ως ενεργός πολίτης, σε ιστοσελίδες περιορισμένης εμβέλειας. Το γιατί οι ιστοσελίδες περιορισμένης εμβέλειας παραμένουν “περιορισμένης”, έχει να κάνει με το γεγονός, πώς δεν τις πλησιάζει συνεργειακά το “βαρύ πυροβολικό” της αντιμνημονιακής διανόησης. Αυτό το βαρύ πυροβολικό, “δεν έχει πεισθεί” πως υπάρχουν καλοπροαίρετοι ενεργοί πολίτες (με συγκεκριμένης/ίσως μοναδικής, αξίας ενέργεια ο καθένας), φυσικά πατριώτες-αντιμνημονιακοί-μη πολιτευόμενοι.

Επίσης, μέρος αυτού του βαρέως τύπου πυροβολικού, έχει ενδοιασμούς (ως αντίθεση) για την αξία του Εθνικού νομίσματος (εδώ Μετωπικό πρόγραμμα…του καθηγητή κου Θ.Μαριόλη…), ακόμα και για την ΑΞΙΑ του ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, αξία που προσδιορίζεται όχι από το νεκρό γράμμα του νόμου, αλλά από την ζωντανή ΕΜΠΛΟΚΗ του Νόμου στις οικονομικο-δικαιϊκο-πολιτικές εξελίξεις (συνήθως αφαιρούν το δικαιϊκό αφήνοντας ανενόχλητη την εισαγγελικοδικαστική φιλοσυστημική μεζούρα).

Σχετικά με την “μεζούρα” και οι ακόλουθοι σύνδεσμοι

Οι… ροζ διαστάσεις του Kαλούση (από τα NEA.gr)

Τεύχος 24-2009 Ενέργεια-Εργασία , «Φιλεργοδοτική δικαστική μεζούρα»

._

 

 

 

Κώσ. Βενιζέλος, 31 Ιουλίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Στο Βερολίνο χαμογελούν για την διπλωματική τους “επιτυχία”, που οδήγησε στην “αποκλιμάκωση” της έντασης στο Αιγαίο. Στην Αθήνα αισθάνονται ανακούφιση που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, σε σημείο που δεν θέλουν να σκέφτονται ότι το “Μπαρμπαρός” βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ, γιατί κανονικά θα πρέπει να αντιδράσουν!

Και αυτό επειδή, πέραν από τις αδελφικές σχέσεις, ως ένα έθνος, έχει και υποχρέωση η Ελλάδα έναντι της Κύπρου ως εγγυήτρια χώρα. Όλα αυτά, βέβαια, είναι λεπτομέρειες, καθώς το αφήγημα που παρουσιάζεται είναι πως «η Κύπρος είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος» για να παραπέμψει εμμέσως στο διά ταύτα: «Ξεμπερδέψτε μόνοι σας»!

Και παράλληλα με τις βαρύγδουπες τοποθετήσεις αρμοδίων του αθηναϊκού κράτους, ξαναρχίζει το γνωστό τροπάρι για τους “μαξιμαλιστές” Κυπρίους, που θέλουν να παρασύρουν την Ελλάδα σε περιπέτειες! Αυτή η επωδός αφορά τους αδιάβαστους και τους επιδερμικούς, που τόσα χρόνια δεν έχουν μάθει την τουρκική στρατηγική έναντι του Ελληνισμού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr