ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μπιμπίλας: Μου προκαλεί κατάπληξη ότι οι ετερόφυλοι αποφασίζουν για το τι θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι – Δεν έχουν το δικαίωμα
Thursday
11/01/2024
00:22 GMT+2
Κείμενα Γνώμης γάμος-ομόφυλα ζευγάρια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Σπύρος Μπιμπίλας Τεκνοθεσία
0

Σχόλιο GMR: Δίκιο έχει ο άνθρωπος. “Δεν πρέπει να αποφασίζουν οι ετερόφυλοι για το τι θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι” φωνάζουν με μια φωνή και οι Τατσόπουλοι, οι Πορτοσάλτε και άλλοι/άλλες ακόμα με την υποστήριξη του Σκάϊ.

Όμως, το τι αλλοίωση θα κάνει η πολιτεία, επάνω στον θεσμό του γάμου ο οποίος δημιουργεί εξ αίματος οικογένεια-συγγένεια-γένος/γενιά (και όχι πχ “οικογένεια” Ολυμπιακού), επάνω στο δικαίωμα των υιοθετημένων παιδιών να έχουν ως στοιχειώδες δικαίωμα ότι κοντινότερο σε φυσικούς γονείς, είναι θέμα Δικαίου (και όχι στενά, Δικαστών).

Εδώ θα δοθεί η μάχη των μαχών;;;

_.

 

 

 

 

Σπ. Μπιμπίλας, 10 Ιανουαρίου 2024

 

 

 

 

 

Στο επίκαιρο θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ετερόφυλοι άνθρωποι αποφασίζουν για το τι θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι. Δεν έχουν το δικαίωμα», τόνισε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας στον Status 107,7.

«Το δικό μας κόμμα είναι υπέρ της τεκνοθεσίας και υπέρ της παρένθετης μητέρας με όρους βέβαια. Σε μια Δημοκρατία όλοι πρέπει να είναι ισότιμοι. Είναι λίγο περίεργο αυτό που συμβαίνει. Θα αποφασίσουν κάποιοι για κάποιους άλλους ενώ τα δικαιώματα όλων των δημοκρατικών πολιτών θα έπρεπε να είναι τα ίδια;»,ανέφερε ο κ. Μπιμπίλας και πρόσθεσε «έτσι όπως πάει να περάσει το νομοσχέδιο θα υπάρχουν πάλι διακρίσεις. Γιατί αν απαγορευτεί η παρένθετη μητέρα σε δύο άνδρες στις δυο γυναίκες πολύ εύκολα θα γίνεται» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας ο κ. Μπιμπίλας είπε πως «και να μην είναι έτοιμη, να γίνει. Ευρωπαϊκό κράτος είμαστε. Επειδή κάποιοι έχουν τόσο συντηρητικά και ρατσιστικά μυαλά, θα πρέπει η ελληνική κοινωνία να μην πάει μπροστά;».

«Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Είναι πρότυπο οι γονείς, αλλά πείτε μου πόσα εκατομμύρια παιδιά μεγαλώνουν μόνο με τη μητέρα ή μόνο με τον πατέρα ή καβγαδίζουν όλη μέρα. Αυτό είναι πολύ παραμυθάκι. Όλα αυτά τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους για πολλούς λόγους, αυτούς γιατί δεν τους εξετάζουμε;», κατέληξε ο κ. Μπιμπίλας.

Ακούστε και το σχετικό ηχητικό στην ΠΗΓΗ

 

Πηγή: newsbeast.gr